Tiv. Elküldve Október29, 2009 Elküldve Október29, 2009 betétek kopásánál már eléggé rendesen kijön a henger. Az kb. 2 cm.
Novy Elküldve Október29, 2009 Elküldve Október29, 2009 Az kb. 2 cm. ja annyi körül megvana tárcsa kopásával együtt, meg ha azt is beleceszed, hogy alapesetben sincs fulra bent :)
Hjoe Elküldve Október29, 2009 Elküldve Október29, 2009 meg kéne mondanod, milyen vastag volt az a tömör!! Hát kb fele mint a hűtött. Sztem olyan max 12 lehetett.
zotya975 Elküldve Október29, 2009 Elküldve Október29, 2009 Hát kb fele mint a hűtött. Sztem olyan max 12 lehetett. Az a normális, a hűtött meg 20 milis, ezért furcsa, hogy ugyanabba a nyeregbe rakták mind a kettőt.
Novy Elküldve Október29, 2009 Elküldve Október29, 2009 Hát kb fele mint a hűtött. Sztem olyan max 12 lehetett. akkor ez x akta :) cserélgetik neked a nyerget is :)
zotya975 Elküldve Október29, 2009 Elküldve Október29, 2009 akkor ez x akta :) cserélgetik neked a nyerget is :) Közben meg olvassák a fórumot, és röhögnek, nézd már a hülyéket, mit találgatnak! :D
Hjoe Elküldve Október29, 2009 Elküldve Október29, 2009 akkor ez x akta :) cserélgetik neked a nyerget is :) Nem hiszem. Max az anyagon spóroltak.... Gondolták olcsóbb a tömör tegyük be azt... Mert hűtött-tömör-hűtött. Így változtak az autók a tárcsámban. A második hűtöttet már én tettem be. És nyerget nem cseréltem.... (gondolom ha a szerviz cserélt volna akkor én nem tudtam volna betenni a hűtöttet...)
Hjoe Elküldve Október29, 2009 Elküldve Október29, 2009 Közben meg olvassák a fórumot, és röhögnek, nézd már a hülyéket, mit találgatnak! :) Én a helyükben inkább elbújnék.... Mi lett volna ha full elkoptatom őket ? Tárcsa + betét ? Kihullik a betét...?
Novy Elküldve Október29, 2009 Elküldve Október29, 2009 Nem hiszem. Max az anyagon spóroltak.... Gondolták olcsóbb a tömör tegyük be azt... Mert hűtött-tömör-hűtött. Így változtak az autók a tárcsámban. A második hűtöttet már én tettem be. És nyerget nem cseréltem.... (gondolom ha a szerviz cserélt volna akkor én nem tudtam volna betenni a hűtöttet...) ezt azért a egutolsó sufniműhelyről se hsizem el mert ha ez bekövetkezik-> Én a helyükben inkább elbújnék.... Mi lett volna ha full elkoptatom őket ? Tárcsa + betét ? Kihullik a betét...? meg is halhatsz, meg még mások is.
Hjoe Elküldve Október29, 2009 Elküldve Október29, 2009 ezt azért a egutolsó sufniműhelyről se hsizem el mert ha ez bekövetkezik-> meg is halhatsz, meg még mások is. Pedig hidd el. Számlám van a cseréről. És még vissza is adták az elkopott hűtöttet.... Meg a számlát hogy betették a másikat.(hogy tömör van-e a számlán azt nem tudom.) Tudom. Ezért gondoltam hogy bemegyek aztán rádöntöm az asztalt a szervizvezetőre.... Csak hát elég nehéz lenne bizonyítani....
Novy Elküldve Október29, 2009 Elküldve Október29, 2009 Pedig hidd el. Számlám van a cseréről. És még vissza is adták az elkopott hűtöttet.... Meg a számlát hogy betették a másikat.(hogy tömör van-e a számlán azt nem tudom.) Tudom. Ezért gondoltam hogy bemegyek aztán rádöntöm az asztalt a szervizvezetőre.... Csak hát elég nehéz lenne bizonyítani.... hát ha hamarabb észrevetted volna, akkor kellett volna rájukverni
Hjoe Elküldve Október29, 2009 Elküldve Október29, 2009 hát ha hamarabb észrevetted volna, akkor kellett volna rájukverni Igen. Csak gondoltam leírom. Olyan okulásféleképp. Hogy ma már a márkaszervizben sem lehet bízni. Ha nem vigyázol még megölnek a végén... :)
Marek Elküldve Október30, 2009 Elküldve Október30, 2009 sziasztok 1.8-as astrámon a hátsó tárcsák nem egyformán fékeződnek mert az egyik fényes a másik nem mi lehet a gond?
Hjoe Elküldve Október30, 2009 Elküldve Október30, 2009 sziasztok 1.8-as astrámon a hátsó tárcsák nem egyformán fékeződnek mert az egyik fényes a másik nem mi lehet a gond? Lehet hogy nem működik a dugattyúd....? Megszorult vagy vmi más lehet vele. De majd valami okosabb megmondja. :)
opel16v Elküldve Október30, 2009 Elküldve Október30, 2009 1.8-as astrámon a hátsó tárcsák nem egyformán fékeződnek mert az egyik fényes a másik nem mi lehet a gond? mikor volt utoljára fékolaj cserélve? mert akkor annak cseréjével együtt le lehetne venni a hátsó nyergeket, és átjáratni... és persze jól lelégteleníteni a rendszert :)
zotya975 Elküldve Október30, 2009 Elküldve Október30, 2009 sziasztok 1.8-as astrámon a hátsó tárcsák nem egyformán fékeződnek mert az egyik fényes a másik nem mi lehet a gond? Menj el fékhatásmérésre, pár ezer forint, utánna lehet keresni a hibát, ha tényleg van akkora eltérés.
Novy Elküldve Október30, 2009 Elküldve Október30, 2009 Menj el fékhatásmérésre, pár ezer forint, utánna lehet keresni a hibát, ha tényleg van akkora eltérés. ha egyikoldlaa matt, másik fényes biztos van eltérés. én még megnézném akézifékkötelet is. egy g-n cseréltük a betéteket, és be volt rohadva, fogni fogott a fék, de az az oldal,ami be volt rohadva gyengébben.
zotya975 Elküldve Október30, 2009 Elküldve Október30, 2009 ha egyikoldlaa matt, másik fényes biztos van eltérés. én még megnézném akézifékkötelet is. egy g-n cseréltük a betéteket, és be volt rohadva, fogni fogott a fék, de az az oldal,ami be volt rohadva gyengébben. Érdekes, mert nekem is a jobb oldalon full rozsdás volt minden, csak úgy pergett a rozsda a dobból amikor levettem. Gondolom többet megy pocsolyában mint másik oldal. Levettem a kézifékkötelet rugót megpucoltam, mégis nagy az eltérés a két oldalon, de csak a kéziféknél.
Johnny82 Elküldve November3, 2009 Elküldve November3, 2009 A tárcsafékes, és a dobfékes kézifékbowden ugyan az vagy teljesen más??? Ez mitől jobb a simától??? 01
wzsolt_1.6_16V Elküldve November4, 2009 Elküldve November4, 2009 A tárcsafékes, és a dobfékes kézifékbowden ugyan az vagy teljesen más??? Ez mitől jobb a simától??? 01 nem foglal akkora helyet átmérőben.
Johnny82 Elküldve November4, 2009 Elküldve November4, 2009 nem foglal akkora helyet átmérőben. Csak ennyi.... :) Azt hittem tud valamit amit a sima nem. Akkor mindegy. köszi :)
Novy Elküldve November4, 2009 Elküldve November4, 2009 Csak ennyi.... :) Azt hittem tud valamit amit a sima nem. Akkor mindegy. köszi :D persze hogy tud sokkal erősebb a rásegítés, csak rá kell tenni a lábada pedálra, és már fékez is :)
dani89rk Elküldve November4, 2009 Elküldve November4, 2009 persze hogy tud sokkal erősebb a rásegítés, csak rá kell tenni a lábada pedálra, és már fékez is :) Arra nincs szükség szerintem, főként ha nem ABS-es a kocsi mert ha helyzet van sztem 10ből 9ember még a lökhárítót is letudná rugni úgy tudja nyomni a féket... Pedig ha megcsúszik akkor inkább visszaengedni kell a féket ne csússzon sem mint jobban nyomni! Vagy rosszul gondolom?
Novy Elküldve November4, 2009 Elküldve November4, 2009 Arra nincs szükség szerintem, főként ha nem ABS-es a kocsi mert ha helyzet van sztem 10ből 9ember még a lökhárítót is letudná rugni úgy tudja nyomni a féket... Pedig ha megcsúszik akkor inkább visszaengedni kell a féket ne csússzon sem mint jobban nyomni! Vagy rosszul gondolom? én azért fogok rá tenni nagyobb rásegítőt, ha oda eljutok.
zotya975 Elküldve November4, 2009 Elküldve November4, 2009 Arra nincs szükség szerintem, főként ha nem ABS-es a kocsi mert ha helyzet van sztem 10ből 9ember még a lökhárítót is letudná rugni úgy tudja nyomni a féket... Pedig ha megcsúszik akkor inkább visszaengedni kell a féket ne csússzon sem mint jobban nyomni! Vagy rosszul gondolom? Szerintem meg sokszor pont az a baj, ha helyzet van nem fékeznek elég keményen. Gyenge fékezésből nehezebb átváltani keményebbre, mintha egyből padlóznál, és ha látod, hogy nem akkora a baj, akkor finomra váltani.
Recommended Posts