Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
akkor ez x akta :)

cserélgetik neked a nyerget is :)

Nem hiszem. Max az anyagon spóroltak.... Gondolták olcsóbb a tömör tegyük be azt... Mert hűtött-tömör-hűtött. Így változtak az autók a tárcsámban. A második hűtöttet már én tettem be. És nyerget nem cseréltem.... (gondolom ha a szerviz cserélt volna akkor én nem tudtam volna betenni a hűtöttet...)

Elküldve
Közben meg olvassák a fórumot, és röhögnek, nézd már a hülyéket, mit találgatnak! :)

Én a helyükben inkább elbújnék.... Mi lett volna ha full elkoptatom őket ? Tárcsa + betét ? Kihullik a betét...?

Elküldve
Nem hiszem. Max az anyagon spóroltak.... Gondolták olcsóbb a tömör tegyük be azt... Mert hűtött-tömör-hűtött. Így változtak az autók a tárcsámban. A második hűtöttet már én tettem be. És nyerget nem cseréltem.... (gondolom ha a szerviz cserélt volna akkor én nem tudtam volna betenni a hűtöttet...)

ezt azért a egutolsó sufniműhelyről se hsizem el mert ha ez bekövetkezik->

Én a helyükben inkább elbújnék.... Mi lett volna ha full elkoptatom őket ? Tárcsa + betét ? Kihullik a betét...?

meg is halhatsz, meg még mások is.

Elküldve
ezt azért a egutolsó sufniműhelyről se hsizem el mert ha ez bekövetkezik->

meg is halhatsz, meg még mások is.

Pedig hidd el. Számlám van a cseréről. És még vissza is adták az elkopott hűtöttet....

Meg a számlát hogy betették a másikat.(hogy tömör van-e a számlán azt nem tudom.)

Tudom. Ezért gondoltam hogy bemegyek aztán rádöntöm az asztalt a szervizvezetőre.... Csak hát elég nehéz lenne bizonyítani....

Elküldve
Pedig hidd el. Számlám van a cseréről. És még vissza is adták az elkopott hűtöttet....

Meg a számlát hogy betették a másikat.(hogy tömör van-e a számlán azt nem tudom.)

Tudom. Ezért gondoltam hogy bemegyek aztán rádöntöm az asztalt a szervizvezetőre.... Csak hát elég nehéz lenne bizonyítani....

hát ha hamarabb észrevetted volna, akkor kellett volna rájukverni

Elküldve
hát ha hamarabb észrevetted volna, akkor kellett volna rájukverni

Igen. Csak gondoltam leírom. Olyan okulásféleképp. Hogy ma már a márkaszervizben sem lehet bízni. Ha nem vigyázol még megölnek a végén... :)

Elküldve
sziasztok

1.8-as astrámon a hátsó tárcsák nem egyformán fékeződnek mert az egyik fényes a másik nem

mi lehet a gond?

Lehet hogy nem működik a dugattyúd....? Megszorult vagy vmi más lehet vele. De majd valami okosabb megmondja. :)

Elküldve
1.8-as astrámon a hátsó tárcsák nem egyformán fékeződnek mert az egyik fényes a másik nem

mi lehet a gond?

mikor volt utoljára fékolaj cserélve? mert akkor annak cseréjével együtt le lehetne venni a hátsó

nyergeket, és átjáratni... és persze jól lelégteleníteni a rendszert :)

Elküldve
sziasztok

mi lehet a gond?

Menj el fékhatásmérésre, pár ezer forint, utánna lehet keresni a hibát, ha tényleg van akkora eltérés.

Elküldve
Menj el fékhatásmérésre, pár ezer forint, utánna lehet keresni a hibát, ha tényleg van akkora eltérés.

ha egyikoldlaa matt, másik fényes biztos van eltérés.

én még megnézném akézifékkötelet is.

egy g-n cseréltük a betéteket, és be volt rohadva, fogni fogott a fék, de az az oldal,ami be volt rohadva gyengébben.

Elküldve
ha egyikoldlaa matt, másik fényes biztos van eltérés.

én még megnézném akézifékkötelet is.

egy g-n cseréltük a betéteket, és be volt rohadva, fogni fogott a fék, de az az oldal,ami be volt rohadva gyengébben.

Érdekes, mert nekem is a jobb oldalon full rozsdás volt minden, csak úgy pergett a rozsda a dobból amikor levettem. Gondolom többet megy pocsolyában mint másik oldal. Levettem a kézifékkötelet rugót megpucoltam, mégis nagy az eltérés a két oldalon, de csak a kéziféknél.

Elküldve
Csak ennyi.... :)

Azt hittem tud valamit amit a sima nem. Akkor mindegy.

köszi :D

persze hogy tud

sokkal erősebb a rásegítés, csak rá kell tenni a lábada pedálra, és már fékez is :)

Elküldve
persze hogy tud

sokkal erősebb a rásegítés, csak rá kell tenni a lábada pedálra, és már fékez is :)

Arra nincs szükség szerintem, főként ha nem ABS-es a kocsi mert ha helyzet van sztem 10ből 9ember még a lökhárítót is letudná rugni úgy tudja nyomni a féket...

Pedig ha megcsúszik akkor inkább visszaengedni kell a féket ne csússzon sem mint jobban nyomni!

Vagy rosszul gondolom?

Elküldve
Arra nincs szükség szerintem, főként ha nem ABS-es a kocsi mert ha helyzet van sztem 10ből 9ember még a lökhárítót is letudná rugni úgy tudja nyomni a féket...

Pedig ha megcsúszik akkor inkább visszaengedni kell a féket ne csússzon sem mint jobban nyomni!

Vagy rosszul gondolom?

én azért fogok rá tenni nagyobb rásegítőt, ha oda eljutok.

Elküldve

Vagy rosszul gondolom?

Szerintem meg sokszor pont az a baj, ha helyzet van nem fékeznek elég keményen. Gyenge fékezésből nehezebb átváltani keményebbre, mintha egyből padlóznál, és ha látod, hogy nem akkora a baj, akkor finomra váltani.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.