Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Miva' he'? :) :D multkor beszéltük a kék belsőt msnen, na a régi caravanjába volt az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 bááz, kerékagycsere 5x110re, és akkor 288as a fék tök egyszerű Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 bááz, kerékagycsere 5x110re, és akkor 288as a fék tök egyszerű én is erre gondoltam, és akkor későbbiekben se kell geccsolni cserekor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 én is erre gondoltam, és akkor későbbiekben se kell geccsolni cserekor. nem kell gondolni, ez így van, csak el kell fogadni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 multkor beszéltük a kék belsőt msnen, na a régi caravanjába volt az. Aha és azzal lehet fékezni? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 na kkor csak jolemlékeztem hogy kék volt neked, és annak volt kék a belseje is ugye?? (DAY!!) de ha csak a tárcsát fúrod ki akkor... a tárcsát 4X100asra? és miért ekkora fék? kell ez? :D Jahh, itt van amúgy, még él : http://img.carstyling.hu/usercars/00/05/33..._1219871522.jpg Én ugyan semmilyen tárcsát át nem fúrok :D :) :D c20xe motorral nem rossz, ha van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 nem kell gondolni, ez így van, csak el kell fogadni... de ő hozta fel, hogy nem feltétlen, mert lehet fúrni is Aha és azzal lehet fékezni? :D :) nem de hamár itt tartottunk másegyébb mellett ezt is megemlítettem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 de ő hozta fel, hogy nem feltétlen, mert lehet fúrni is lehet, van aki úgy használja, de láttad a felnit, és 5 csavar volt rajta nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 lehet, van aki úgy használja, de láttad a felnit, és 5 csavar volt rajta nem? :D igen öt, de ha visszaolvasol, akkor nyugtáztam, hogy agycsere!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 .... Amúgy előbb még 256 vót a téma nálad, már 288 ? :D G OPC 308 és akkor ott van még az OPC vectra, ami 3húszonvalamennyi asszem és ne feledkezzünk meg a Lotus Omegáról sem, aminem a szükségpótkere is 17es, akkora rajta a fék. :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Amúgy előbb még 256 vót a téma nálad, már 288 ? :D G OPC 308 és akkor ott van még az OPC vectra, ami 3húszonvalamennyi asszem és ne feledkezzünk meg a Lotus Omegáról sem, aminem a szükségpótkere is 17es, akkora rajta a fék. :) :D :D Ezt félreértettem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Amúgy előbb még 256 vót a téma nálad, már 288 ? :D G OPC 308 és akkor ott van még az OPC vectra, ami 3húszonvalamennyi asszem és ne feledkezzünk meg a Lotus Omegáról sem, aminem a szükségpótkere is 17es, akkora rajta a fék. :) :D :D igazából még nincs autó... és érdeklődöm, amit csak lehet sokkal drágább egy 288as átépítés, mint egy 256os? az agy az oké, az + költség. de a tárcsa sokkal drgább, mint a 256? 236-256 közel duplája mind a tárcsa, mind a betét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Hátulra feltette a tárcsás témát, és most az első optikailag nem olyan mint kellene, azaz nem nagyobb mint a hátsó. :D :) :D Ha elől belsőhűtésűek, akkor általában a hátsó nagyobb, mert az tömör :D Pl. elől 256, hátul 260 Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Ha elől belsőhűtésűek, akkor általában a hátsó nagyobb, mert az tömör :) Pl. elől 256, hátul 260 Mondom félreértettem a témát. Azt hittem Zoli fékjeiről van szó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 igazából még nincs autó... és érdeklődöm, amit csak lehet sokkal drágább egy 288as átépítés, mint egy 256os? az agy az oké, az + költség. de a tárcsa sokkal drgább, mint a 256? 236-256 közel duplája mind a tárcsa, mind a betét. Drágább a 288, nem tudom mennyivel. Nem tudom, hogy van-e olyan 14 es felni ami felmegy rá, így ez is egy aspektus. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Drágább a 288, nem tudom mennyivel. Nem tudom, hogy van-e olyan 14 es felni ami felmegy rá, így ez is egy aspektus. aha... hát ha ott fogok tartani mint SP akkor váltok 256ról majd 288ra :) de egy kpet megnéznék már vmi szép felnivel teljesen kész állapotban a fék kombódról! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Nekem 256-os hűtött van elöl. A fékem amúgy tökéletes, de egy buzuki stift fékhez képest nulla. Egy nagyobb rásegítővel tudnék ezen javítami? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Nekem 256-os hűtött van elöl. A fékem amúgy tökéletes, de egy buzuki stift fékhez képest nulla. Egy nagyobb rásegítővel tudnék ezen javítami? ha csak az a bajod, hogy nehéz nyomni a pedált, akkor igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 ha csak az a bajod, hogy nehéz nyomni a pedált, akkor igen. Pontosan. :D Ebben a korban már minden nehezebb :D Agázpedál sokkal puhább :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Pontosan. :D Ebben a korban már minden nehezebb :D Agázpedál sokkal puhább :) :D Nem hiszem, hogy a fékpedál keménysége egyenesen arányos a fékerővel. Most cseréltem kereket egy Vagon R-en, majdnem kiestem a szélvédőn fékezéskor, annyira érzékeny volt. Szerintem az sem jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Nem hiszem, hogy a fékpedál keménysége egyenesen arányos a fékerővel. Most cseréltem kereket egy Vagon R-en, majdnem kiestem a szélvédőn fékezéskor, annyira érzékeny volt. Szerintem az sem jó. Jó az. :) Az enyém lenne olyan. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Jó az. :D Az enyém lenne olyan. :) Nem kell az tesó. A gyári főhengerrel sokkal jobban adagolható a fékerő. Azzal meg egyből satuzna. Persze szokás kérdése. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Jó az. :) Az enyém lenne olyan. :D Ezeknél az ABS nélküli autóknál jobb, ha nem olyan kemény, ráadásul precízebben is adagolható. Szvsz felesleges a nagyon kemény karakterisztika. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Ha elől belsőhűtésűek, akkor általában a hátsó nagyobb, mert az tömör :D Pl. elől 256, hátul 260 Nem inkább azért mert ott belül el kell még férni a kézifékdobnak is? Így nagyobb a külső átmérő , de nagyobb a belső átmérő is. Így a surlódó felület biztos kisebb mint az elsőknél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Nekem 256-os hűtött van elöl. A fékem amúgy tökéletes, de egy buzuki stift fékhez képest nulla. Egy nagyobb rásegítővel tudnék ezen javítami? Egyél több spenótot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts