Laliiii Elküldve Január18, 2014 Megoszt Elküldve Január18, 2014 Nekem egy 22 mmes főfékhengerem van 1.6 16V-ből, ABS-es. Nem tudom ez jó-e neked. Valakinek nem maradt ki nagyfékesítésből működő kis ffh? Olyan amelyiknél nem a ffh-nél van a patron, tehát az összes menete 10-es. Vevő lennék rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Január20, 2014 Megoszt Elküldve Január20, 2014 Amúgy nekem is 256-os van, de a szerelő annó főfékhengert nem cserélt, az maradt a régi. Mekkorát nézegessek bontóban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január20, 2014 Megoszt Elküldve Január20, 2014 22-est, nagy devanderrel. Az csont nélkül felmegy és nem kell alakítani. Ha van ábéesz, akkor könnyű lesz találni. Ha nincs, akkor vért fogsz izzadni, mire találsz egyet. Ha meg reszelni van kedved, akkor vegyél omegát vagy vectrát. Megoldható, de macerásabb. Ja és csak ábéeszes van belőle, ugye... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január20, 2014 Megoszt Elküldve Január20, 2014 ...es ha van abs akkor en megkeresnem magam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Január20, 2014 Megoszt Elküldve Január20, 2014 ...es ha van abs akkor en megkeresnem magam :D :D :D :D Mi az ami nálad nincs? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január21, 2014 Megoszt Elküldve Január21, 2014 :D :D :D Mi az ami nálad nincs? :) Turelem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január21, 2014 Megoszt Elküldve Január21, 2014 :D :D :D Mi az ami nálad nincs? :) gsi koptató, caravanhoz tetőablakos nagytető, rozsdamentes f caravan csomiajtó, és bármi ami dízel specifikus.:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január21, 2014 Megoszt Elküldve Január21, 2014 gsi koptató, caravanhoz tetőablakos nagytető, rozsdamentes f caravan csomiajtó, és bármi ami dízel specifikus. :DAzé na. Koptató már nincs, mert a friccek elkapkodták. Nagytető igenis van. Csomiajtókból is van pár, de tény ami tény. Dízel géptető, ajtók, sárvédők vannak. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január21, 2014 Megoszt Elküldve Január21, 2014 Már sokadszorra hallom ezt hogy "nagytető". De akkor mi a kicsi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január21, 2014 Megoszt Elküldve Január21, 2014 Már sokadszorra hallom ezt hogy "nagytető". De akkor mi a kicsi?Oszlopokkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Január21, 2014 Megoszt Elküldve Január21, 2014 22-est, nagy devanderrel. Az csont nélkül felmegy és nem kell alakítani. Ha van ábéesz, akkor könnyű lesz találni. Ha nincs, akkor vért fogsz izzadni, mire találsz egyet. Ha meg reszelni van kedved, akkor vegyél omegát vagy vectrát. Megoldható, de macerásabb. Ja és csak ábéeszes van belőle, ugye... Nincs ABS, az úri huncutság :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január21, 2014 Megoszt Elküldve Január21, 2014 Oszlopokkal. He? :D Nem értem. :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Január21, 2014 Megoszt Elküldve Január21, 2014 He? :D Nem értem. :S Gondolom a tetőn rajta van az a+b+... oszlop is, tehát nem fent vágják le, hanem alul az ajtónál Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január21, 2014 Megoszt Elküldve Január21, 2014 Nincs ABS, az úri huncutság :D Na innentől érdekes a történet. Akkor azt hiszem nincs más hátra, mint sok sikert kívánni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január21, 2014 Megoszt Elküldve Január21, 2014 :D :D :D Mi az ami nálad nincs? :) Turelem :D Meg önbizalomhiány. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Január22, 2014 Megoszt Elküldve Január22, 2014 Na innentől érdekes a történet. Akkor azt hiszem nincs más hátra, mint sok sikert kívánni... :D Akkor marad így :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január22, 2014 Megoszt Elküldve Január22, 2014 Akkor marad így :) Ne add fel egyből! :) Van, csak k***a nehéz találni. Kitartás! Nekem is sikerült már pár olyan dolgot megszereznem, ami elég ritka. Meg kell várni a jó pillanatot, de akkor le kell csapni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Január22, 2014 Megoszt Elküldve Január22, 2014 Na tehát. egész 1,5 óra szerelés után azt tudom elmondani kéremszépen hogy a duplamembrános vectra b devandert és a 25 ös főféket felszereltem. ö hát mit ne mondjak aztak**va. És még finom is voltam ,ez nagyon durván jó lett. A vectra devander plug&play felmegy az astra helyére csak a rudat kell áttenni a főfék elfér kényelmesen mindentől, a c corsa fékelosztóba meg kényelmesen és igényesen be lehetett kötni a csöveket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Január22, 2014 Megoszt Elküldve Január22, 2014 Hát igen... Jó a cucc, nekem a Cali 1,4Tjét is jól lassítja. :) Reagál egyből ha már hozzáérsz vagy picit nyomod meg a pedált igaz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Január22, 2014 Megoszt Elküldve Január22, 2014 Hát igen... Jó a cucc, nekem a Cali 1,4Tjét is jól lassítja. :) Reagál egyből ha már hozzáérsz vagy picit nyomod meg a pedált igaz? :D Nagyon finom a fék, erre vágytam hogy könnyen adagolható és erős legyen ,holnap lemérem a féket mit tud . Az már csak külön perverzió lenne egy 28 as főféket felrakni. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január22, 2014 Megoszt Elküldve Január22, 2014 ABS-el könnyű.... én meg egy nyamvadék 22-eset se találok... Nektek elöl mekkora a tárcsa/nyereg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Január22, 2014 Megoszt Elküldve Január22, 2014 28as főfék mint volt? Nagyon finom a fék, erre vágytam hogy könnyen adagolható és erős legyen ,holnap lemérem a féket mit tud . Az már csak külön perverzió lenne egy 28 as főféket felrakni. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Január22, 2014 Megoszt Elküldve Január22, 2014 Cali 2.5 - Elől 288 mm. - Hátul 270 mm, de nagyobb betétek B Omiból és 38as nyereg A omiról. B Veki dupla szervodob + 25 mmes főfék. Astra: - Elől 256 mm. - Hátul 260 mm, 35ös nyereg. 1.6 16V szervodob + 23 mmes főfékhenger. Neked milyen 22mmes kell? Abs nélküli? ABS-el könnyű.... én meg egy nyamvadék 22-eset se találok... Nektek elöl mekkora a tárcsa/nyereg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Január22, 2014 Megoszt Elküldve Január22, 2014 ABS-el könnyű.... én meg egy nyamvadék 22-eset se találok... Nektek elöl mekkora a tárcsa/nyereg? F astra 1.6 akármi :evilgrin: elöl 288 hátul gsi 261 mostmár b vectra szervódob+25 főfék hátul terheléses fékerőszabályzó Link to comment Megosztás: More sharing options...
wegapower Elküldve Január22, 2014 Megoszt Elküldve Január22, 2014 28as főfék mint volt? az is valamelyik vectra de megkeresem ha lesz egy kis időm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts