wookie Elküldve November8, 2012 Megoszt Elküldve November8, 2012 Hali! A légtelenítésnél teljesen mindegy, hogy melyik keréknél kezdem? (egyszer a szerelőm mondott valamit a sorrenddel kapcsolatban, de nem emlékszem már mit és hogy..) Meg lenne még egy kérdésem. Most láttam egy weboldalon, hogy gyári tárcsák + hozzátartozó gyári betétek 19870ft. Ebben lehet valami becsapás? (hamis, vagy rossz minőségű?) 30ról van akciózva. Szerintetek? Mindig a legtávolabbitól kell haladni a legközelebbiig. (a főfékhengertől legtávolabb eső kerék) Tehát astránál jobb hátsó, bal hátsó, jobb első, bal első. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve November10, 2012 Megoszt Elküldve November10, 2012 Le kell venni. En tudok neked adni cuccokat, de kezikotelet nem. Irj privit ha erdekel Ez az egy dolog van meg nekem, a többit hogyé adod? :rolleyes: Azt nem tudom, hogy elfér-e hátul a védőlemez és a munkahengerek a 14-es felnivel, mert elöl le kellett vetetni a súlyokat belülről és újra kiegyensúlyozni, mert ennyi hely maradt: http://www.opelforum..._225_441922.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
bzoley Elküldve November11, 2012 Megoszt Elküldve November11, 2012 Sziasztok, Elakadtam a fékek légtelenítésénél. Atlos iranyban apro buborekok jonnek, mint a porszem. Mar egy litert atnyomtam. Nem tudja valaki, mi lehet a gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November11, 2012 Megoszt Elküldve November11, 2012 Sziasztok, Elakadtam a fékek légtelenítésénél. Atlos iranyban apro buborekok jonnek, mint a porszem. Mar egy litert atnyomtam. Nem tudja valaki, mi lehet a gond? Lehet elfosta magát a főfékhenger és levegőt pumpálsz vele a csövekbe. Utánna öntöttél mindíg, nem ürült le a folyadéktartály? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bzoley Elküldve November11, 2012 Megoszt Elküldve November11, 2012 jki Lehet elfosta magát a főfékhenger és levegőt pumpálsz vele a csövekbe. Utánna öntöttél mindíg, nem ürült le a folyadéktartály? Nem tudom, epp hogy a legtelenites elmeletevel tisztaban vagyok. A tartalyt nem engedtem felig sem urulni, mindig utantoltottem. Nem allitom biztosra, de masfel liter utan mintha jobb lenne a helyzet, a pedal kemeny. Egy darabig szorcsogott a jobb hatso dob, mikor kinyitottam a csavart. Egy korabbi probanal, veszfekezest probalva a pedal egy pillanatra koppant alul, az auto meg csak lassult. Varosban nem volt rosszabb, mint azelott, persze sosem volt jo. Felteszem a kerekeket, es ujra tesztelem. Bocs az ekezetert, rosszalkodik a telefon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bzoley Elküldve November11, 2012 Megoszt Elküldve November11, 2012 Kimentem próbaútra. Talán egy hajszálnyival jobb, mint korábban. Annyival minimum, hogy keményebb a pedál, nem rugózik annyira, bár túl sokat nem próbálgattam. Hátramenetben lényegesen jobb a lassulás, talán mégsem olyan jók elöl a Nippon betétek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ficsur_ka Elküldve November24, 2012 Megoszt Elküldve November24, 2012 Sziasztok. Megkérnék vlkit, hogy egy képet rakjon fel a hatso fékrol. kiesett 2 rugó. egyiknek megkaptam a helyét masiknak nem. koxi elore is. C14NZ (dobfék) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November26, 2012 Megoszt Elküldve November26, 2012 Sziasztok. Megkérnék vlkit, hogy egy képet rakjon fel a hatso fékrol. kiesett 2 rugó. egyiknek megkaptam a helyét masiknak nem. koxi elore is. C14NZ (dobfék) Link to comment Megosztás: More sharing options...
koqxdió Elküldve December9, 2012 Megoszt Elküldve December9, 2012 Sziasztok! Hátsó fék -ritmikus kattogás fékezéskor (( -mi lehet? Egy hónapja néztem át műszaki előtt, akkor látszólag minden rendben volt. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December9, 2012 Megoszt Elküldve December9, 2012 Sziasztok! Hátsó fék -ritmikus kattogás fékezéskor (( -mi lehet? Egy hónapja néztem át műszaki előtt, akkor látszólag minden rendben volt. Köszi! Hát pölö levállt a feroddol egy darabja, vagy tojás a dob...le kell venni rá kell nézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelowner Elküldve December9, 2012 Megoszt Elküldve December9, 2012 Sziasztok, 22es főfékhengert keresek rásegítővel..ABS nélkül... Nincs valakinek véletlen? Hátsó dobfékkel kapcsolatban... épp szerelek most 1 gépet és felújítanám a dobfékét hátul... automata után állítót honnék tudnék beszerezni? Kéne maga a "rúd is" meg a kis karom is... Keresgettem a nagy kerekben de nem találtam sehol... csergőt még nem kérdeztem, de ott minden 10x annyiba kerül.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve December9, 2012 Megoszt Elküldve December9, 2012 Sziasztok, 22es főfékhengert keresek rásegítővel..ABS nélkül... Nincs valakinek véletlen? Hátsó dobfékkel kapcsolatban... épp szerelek most 1 gépet és felújítanám a dobfékét hátul... automata után állítót honnék tudnék beszerezni? Kéne maga a "rúd is" meg a kis karom is... Keresgettem a nagy kerekben de nem találtam sehol... csergőt még nem kérdeztem, de ott minden 10x annyiba kerül.. Bontó?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelowner Elküldve December9, 2012 Megoszt Elküldve December9, 2012 Bontóban már elég régóta nem veszek szinte semmit, csak egy jó helyet tudok ami korrekt majd ránézek... Sajnos irreális árakat nyomatnak mostanában... Után állító meg csak újban érdekelne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December9, 2012 Megoszt Elküldve December9, 2012 Bontott nem, meg am is drága, újat nem mert drága...Tehát újat, most, félig ingyen. LOL Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelowner Elküldve December9, 2012 Megoszt Elküldve December9, 2012 Bontott nem, meg am is drága, újat nem mert drága...Tehát újat, most, félig ingyen. LOL Azt írtam, hogy rásegítőt nem veszek bontóban, mert magánszemélytől töredékéért megkapom... Után állítót meg bontottban elég hülyeség venni.... Újat meg nem veszek azt nem írtam.. Azt írtam, hogy a csergőben 10x annyiért adják mint máshol... Vettem már 1-2x ott dolgot és irreálisan drága.... Csak úgy cenzúrázni kell..... De ha valakinek van infója jöhet mennyi az ár... Ha normális áron adják akkor megveszem... Egyéb probléma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December9, 2012 Megoszt Elküldve December9, 2012 Azt írtam, hogy rásegítőt nem veszek bontóban, mert magánszemélytől töredékéért megkapom... Után állítót meg bontottban elég hülyeség venni.... Újat meg nem veszek azt nem írtam.. Azt írtam, hogy a csergőben 10x annyiért adják mint máshol... Vettem már 1-2x ott dolgot és irreálisan drága.... Csak úgy cenzúrázni kell..... De ha valakinek van infója jöhet mennyi az ár... Ha normális áron adják akkor megveszem... Egyéb probléma? Azt írtad nem veszel szinte semmit. Csergő gyári cuccokat árul leginkább, nyilván nem qh árban van... 22es abs nélkülit pedig nem nagyon fogsz találni. Cenzúra az van, ahogy hülyeség is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelowner Elküldve December9, 2012 Megoszt Elküldve December9, 2012 Azt írtad nem veszel szinte semmit. Csergő gyári cuccokat árul leginkább, nyilván nem qh árban van... 22es abs nélkülit pedig nem nagyon fogsz találni. Cenzúra az van, ahogy hülyeség is.... Erről beszéltem... Normálisan kérdeztem valamit amire csak a szánalmas kötözködés jön folyamat... de hát ez baráti fórum ugye tudjuk.. Normálisan nem lehet írni rá? Vagy ez ilyen magyar mentalitás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December9, 2012 Megoszt Elküldve December9, 2012 Erről beszéltem... Normálisan kérdeztem valamit amire csak a szánalmas kötözködés jön folyamat... de hát ez baráti fórum ugye tudjuk.. Normálisan nem lehet írni rá? Vagy ez ilyen magyar mentalitás? Nem, ez olyan mentalitás, amilyennel te indítottál. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December9, 2012 Megoszt Elküldve December9, 2012 Nem, ez olyan mentalitás, amilyennel te indítottál. ;) :D Avagy a fagyi visszanyal.... :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 a csempe, a francba az van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 a csempe, a francba az van :D Vacsora meg sehol! :D Dirty! Ájjá le! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelesjocco Elküldve December20, 2012 Megoszt Elküldve December20, 2012 Helló! számít e tárcxsa cserénél hogy az autó abs -s vagy nem???!!!ha igen miben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve December20, 2012 Megoszt Elküldve December20, 2012 Helló! számít e tárcxsa cserénél hogy az autó abs -s vagy nem???!!!ha igen miben? Nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
riki Elküldve Január3, 2013 Megoszt Elküldve Január3, 2013 Sziasztok! Szeretnék előre nagyobb tárcsaféket az F Astra Sedanom alá. Egy bontóban találtam első szettet, 256-os hűtött tárcsákkal ugye, a tárcsák 21mm vastagok, válluk nincsen. Ezek még mennyire használhatóak? Mi a kopáshatár ezeknél a tárcsáknál? Köszönöm a választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január3, 2013 Megoszt Elküldve Január3, 2013 21mm a kopáshatár és 24mm mikor új. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts