zozo astra1.6 16v Elküldve Március21, 2012 Megoszt Elküldve Március21, 2012 A kéziféket, alias rögzítőféket általános használatban nem arra tervezték, hogy a menet közben blokkolóra fogja a kereket! És elvileg nem is szabad neki! Képzeld el ha mész 100zal egy kanyarban, és egy idióta meg akar viccelni... álló hátsó kerék = halál! Szóval, ha lejtőn 4 kattanással, üresben meg fog a rögzítőféked, akkor az tökéletes működik! Köszi a segitséget!Lejtőn is megfogja!Csak gondoltam,hogy lehetne jobb is!Gondolom,hogy ha cserélnék dobot meg pofákat akkor tuti jobb lenne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Március24, 2012 Megoszt Elküldve Március24, 2012 Igazatok van hogy nem jó buli az ilyen, de alapból, egy jó kéziféknek simán blokkolnia kell a hátsókereket. Ráadásul egyszerre. Tehát az eredeti kérdéstől nagyon elkanyarodtatok. <_< Szerintem száraz aszfalton jó gumikkal nem feltétlenül kell blokkolnia. De ha pl. salakos úton sem tudja blokkolni akkor ott valami nem ok a hátsó fékekkel. Amúgy meg nem 30-40 ről kellene próbálni hanem 5-10-ről épp hogy gurulva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Kicsit nedves aszfalton próbáld ki, beránt és szedd alá! :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Kicsit nedves aszfalton próbáld ki, beránt és szedd alá! :evilgrin: Nekem he elfelejtem valamiért kiengedni akkor kitolatáskor nem indul el csak emelgeti a fenekét, persze nem padlógázas indulásra kell gondolni hanem normálra. Ez pont elég nekem hiszen így elgurulni sem fog lejtőn parkoláskor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Kicsit nedves aszfalton próbáld ki, beránt és szedd alá! :evilgrin: Az a hóban és jégen ez nálam kötelező szinte minden utcasarkon :) (persze inkább csak a mellékutakon) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Az a hóban és jégen ez nálam kötelező szinte minden utcasarkon :) (persze inkább csak a mellékutakon) Aki igazán szeretné élvezni is a vezetést az bizony így tesz ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne,hogy a 97-es astra f X16XEL autón 236-os féktárcsa van ugye?Mert nekem az rémlik!Nem a 256-os! És hogy a Remsa vagy a Esabreak (nem biztos,hogy helyesen írtam) féktárcsa a jobb?Vagy esetleg tudtok ajánlani más féktárcsát? Előre is köszönöm a segítséget! Üdv.:zozo Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne,hogy a 97-es astra f X16XEL autón 236-os féktárcsa van ugye?Mert nekem az rémlik!Nem a 256-os! És hogy a Remsa vagy a Esabreak (nem biztos,hogy helyesen írtam) féktárcsa a jobb?Vagy esetleg tudtok ajánlani más féktárcsát? Előre is köszönöm a segítséget! Üdv.:zozo Felnid mekkora? Mert ha 13collos akkor tuti 236. mert az alá nem fér a nagy tárcsa. Nekem Brembo tárcsáim vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Felnid mekkora? Mert ha 13collos akkor tuti 236. mert az alá nem fér a nagy tárcsa. Nekem Brembo tárcsáim vannak. 175/65 R14 alufelni!Hűtöttbordás az tuti!Csak a méretet nem tom pontosan!És ha megkérdezhetem mennyiért vetted a tárcsát?Megvagy vele elégedve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 175/65 R14 alufelni!Hűtöttbordás az tuti!Csak a méretet nem tom pontosan!És ha megkérdezhetem mennyiért vetted a tárcsát?Megvagy vele elégedve? Hát igazából két éve vettem nem tudom már az árát de nincs gond velük...hűtött bordás..az van mondjuk kicsiben is.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 175/65 R14 alufelni!Hűtöttbordás az tuti!Csak a méretet nem tom pontosan!És ha megkérdezhetem mennyiért vetted a tárcsát?Megvagy vele elégedve? Nekem is x16xel van 96-os és hűtött bordás 256-os van elől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Nekem is x16xel van 96-os és hűtött bordás 256-os van elől. Akkor lehet,hogy az enyém is 256-os!Köszi a segítséget! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Hát igazából két éve vettem nem tudom már az árát de nincs gond velük...hűtött bordás..az van mondjuk kicsiben is.. Akkor lehet,hogy megkérdem,hogy mennyibe fáj a brembo tárcsa!Köszi a tanácsot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Akkor lehet,hogy megkérdem,hogy mennyibe fáj a brembo tárcsa!Köszi a tanácsot :) Nincs mit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Akkor lehet,hogy az enyém is 256-os!Köszi a segítséget! :) Szerintem meg nem biztos. ABS-ed van? Hátul dob, vagy tárcsa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Szerintem meg nem biztos. ABS-ed van? Hátul dob, vagy tárcsa? Biztos hogy 256 os a tárcsa. Az egy 100 lovas autó. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Április3, 2012 Megoszt Elküldve Április3, 2012 Biztos hogy 256 os a tárcsa. Az egy 100 lovas autó. :icon1: Hát, ha te mondod.... :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 Szerintem meg nem biztos. ABS-ed van? Hátul dob, vagy tárcsa? Bocsi azt elfelejtettem!Nem ABS-es és hátúl dob fékes!Tárcsa csak a GSi-ken volt nem? Az lesz majd hétvégén leszedem. :) Csak gondoltam,hogy hátha valaki vágja így séróból! :D (Azért irom ide mert többet nem enged írni!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 Bocsi azt elfelejtettem!Nem ABS-es és hátúl dob fékes!Tárcsa csak a GSi-ken volt nem? Hát passz de mi lenne ha lekapnád a kereket és megmérnéd a tárcsát? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 14es keréknél 256al meglehetősen közel van a féknyereg a felnihez...szóval ránézésre meg lehet mondani, hogy 256 v 236 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 14es keréknél 256al meglehetősen közel van a féknyereg a felnihez...szóval ránézésre meg lehet mondani, hogy 256 v 236 Laci nem hitte el, hogy haza tud menni az én nyári garnimmal, és nem fog beleérni xD Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 Laci nem hitte el, hogy haza tud menni az én nyári garnimmal, és nem fog beleérni xD Én is vittem magammal a téli kerekem, amikor féket vettem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 Én is vittem magammal a téli kerekem, amikor féket vettem. :D meg egy 13-ast porvédőnek... xD Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 Akkor lehet,hogy az enyém is 256-os!Köszi a segítséget! :) Nem biztos egyáltalán, inkább meg kellene mérni. szerk.: Most nézem, hogy már kaptál választ, nem figyeltem, hogy van még egy oldal, amit nem olvastam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 Előműszakin voltam csak a jobb első fékkel van gond, gyengécske nagy a fékeltérés. Holnap visszaviszem hozzájuk csinálják meg, nincs kedvem itthon kínlódni vele már két éve sem tudtam megcsinálni, meg nem is tudom ellenőrizni oldják meg ők. Lehet hogy csak a féknyereg rohadt be lehet a betétek kukák, a tárcsa még csak jó Brembó 2 éves és kábé 20 ezer kilóméter van benne. Jah és Suzuki szalonban csinálják..majd figyelek hogy ne tegyék rá a caros rendszámtáblakeretüket az opelklubbos helyett. :angry: Jah és a gyári 260 ezret futott talpasok még jók.. :icon11: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts