J0hnny Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Műpadló....ha nem értesz hozzá minek szólsz bele... B) Gyenge volt Zolika, gyúrjál még egy kicsit. Amúgy nem értem még mindig, hogy miért van leköpve a dobfék.Ha valaki jól rakja össze jó a fékhatása is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Így van, de szerinted a rozsda hamarabb eszi meg a dobot mint ahogy elfogyna? B) Meg ahogy írtam a gyári dobot nem mutogatom alufelnivel, ha meg lesz tárcsa azt majd lefestem. Én sem a hangszert festegettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Gyenge volt Zolika, gyúrjál még egy kicsit. Amúgy nem értem még mindig, hogy miért van leköpve a dobfék.Ha valaki jól rakja össze jó a fékhatása is. Tényleg műpadló, én csináltam. :) Sohasem szóltam le a fékhatását, csak az én véleményem szerint ha már szép alufelni akkor tárcsa legyen alatta, azzal néz ki igazán jól. B) Én sem a hangszert festegettem Dobbal kezdtük a csevejt...csak valaki átnyergelt féknyeregre... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Tényleg műpadló, én csináltam. :) Sohasem szóltam le a fékhatását, csak az én véleményem szerint ha már szép alufelni akkor tárcsa legyen alatta, azzal néz ki igazán jól. B) épp ezért fújom feketére mert akkor nem látszik annyira :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Felni alól kilátszik a dob... hát ezért biztosan nem cseréltem volna le a dobféket... karbantartás javítás viszont sokkal könyebb a tárcsás hátsóféken, mint a dobon, leszámítva azt, hogy berohadhat a féknyeregben a munkahenger, mert akkor cumi. Festéről meg annyit, hogy lehomokszórtam őket, lefestettem, majd meglátom medig bírják, de azt érdekesség képpen elmondom, hogy a lemezfelni festésére rá kellett javítani egy helyen, és nem vettem le, mert csak egy fújásnyi volt csak, és ott átment lukon, és a féknyeregre is jutott festék. Ismétlem, csak egy fújás volt, tehát egy réteg, és két éve ott van az a festékréteg a nyergen... se csiszolva se semmi B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Na jó-jó de alu -ra elég nehéz tenni disztárcsát . Gyorskötözővel simán megoldható. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Gyorskötözővel simán megoldható. B) A kreativitás nem ismer határokat úgylátom . :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 A kreativitás nem ismer határokat úgylátom . :D A dinnyét is úgy rögziti, amikor viszi a piacra a kombival. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Hellótok! Segítenétek abban, hogy milyen márkájú tárcsát, fékbetétet és fékolajat érdemes venni? Mert nemsokára valszeg időszerű lesz. Elkezdtem olvasni a fórumot de az elmúlt 4év hozzászólásokkal, nem igazán végeznék mostanában! B) Gyíkot néztem de abba márka/típus nincs. Ha estetleg írtok márkát akkor azon belül ha van típus akkor azt is légyszi! Előre is köszönöm! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Hellótok! Segítenétek abban, hogy milyen márkájú tárcsát, fékbetétet és fékolajat érdemes venni? Mert nemsokára valszeg időszerű lesz. Elkezdtem olvasni a fórumot de az elmúlt 4év hozzászólásokkal, nem igazán végeznék mostanában! B) Gyíkot néztem de abba márka/típus nincs. Ha estetleg írtok márkát akkor azon belül ha van típus akkor azt is légyszi! Előre is köszönöm! :D Hali Az enyémbe most raktam Brembo /08.4475.10/ tárcsákat és Ferodo /FSL732/ betéteket. Semmi extra, bőven elég ez. Fékfolyadékból teljesen mindegy a márka, DOT4-es legyen. http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=003c32b71...&aid=159661 http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=1d1e1e8ca...&aid=159661 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 Hali Az enyémbe most raktam Brembo /08.4475.10/ tárcsákat és Ferodo /FSL732/ betéteket. Semmi extra, bőven elég ez. Fékfolyadékból teljesen mindegy a márka, DOT4-es legyen. Köszi szépen, felírtam! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Sziasztok! Brembo tárcsám van elől. Milyen betétet ajánlotok hozzá? Most ATE van és az enyhe fékezésnél nyikorog meg ragadhatna kicsit jobban. Inkább puha betétet szeretnék ami jól fog, az kopjon, ne a tárcsa. Nem baj ha porol, csak fogjon hidegen-melegen és legyen csendes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Sziasztok! Brembo tárcsám van elől. Milyen betétet ajánlotok hozzá? Most ATE van és az enyhe fékezésnél nyikorog meg ragadhatna kicsit jobban. Inkább puha betétet szeretnék ami jól fog, az kopjon, ne a tárcsa. Nem baj ha porol, csak fogjon hidegen-melegen és legyen csendes. A textar betéteim a brembo tárcsákkal úgy kussolnak, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. B) Amúgy nem tudom mit értettél puha betét alatt. :D A tárcsa meg ugyanúgy kopik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Sziasztok! Brembo tárcsám van elől. Milyen betétet ajánlotok hozzá? Most ATE van és az enyhe fékezésnél nyikorog meg ragadhatna kicsit jobban. Inkább puha betétet szeretnék ami jól fog, az kopjon, ne a tárcsa. Nem baj ha porol, csak fogjon hidegen-melegen és legyen csendes. Ha a hang ennyire zavar, akkor Ferodo-t egészen biztosan ne :( :D Gyönyörű hangja van az ugyan olyan márkájú tárcsával is, meg előtte hallgattam még egy garnitúrát Meyle-n is. Ennek mindegy mire van téve, zenél és kész :) Viszont meg lehet állni vele B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Április30, 2011 Megoszt Elküldve Április30, 2011 A textar betéteim a brembo tárcsákkal úgy kussolnak, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. B) Amúgy nem tudom mit értettél puha betét alatt. :D A tárcsa meg ugyanúgy kopik. Milyen a fékhatás azzal a párosítással? Nekem az autós boltban mondták, hogy ez puhább (jobban kopik) az meg keményebb (lassabban kopik, és jobban eszi a tárcsát). Vagy ez csak paraszt vakítás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április30, 2011 Megoszt Elküldve Április30, 2011 Milyen a fékhatás azzal a párosítással? Nekem az autós boltban mondták, hogy ez puhább (jobban kopik) az meg keményebb (lassabban kopik, és jobban eszi a tárcsát). Vagy ez csak paraszt vakítás? Jobb mint a delphi-s szettel volt. Én mondjuk a féken nem spórolnék. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Április30, 2011 Megoszt Elküldve Április30, 2011 Nem is akarok spórolni. De igyekszem a legjobb ár/teljesítmény arányú termékeket kiválasztani. Ennek fényében a Textárt jónak gondolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április30, 2011 Megoszt Elküldve Április30, 2011 Jobb mint a delphi-s szettel volt. Én mondjuk a féken nem spórolnék. B) Nekem a Delhi-szettel nincs semmi gondom már vagy 5-6 éve... :D Nincs hangja, fékez ha kell... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április30, 2011 Megoszt Elküldve Április30, 2011 Nem is akarok spórolni. De igyekszem a legjobb ár/teljesítmény arányú termékeket kiválasztani. Ennek fényében a Textárt jónak gondolom. Textar+brembo kombinációt ajánlom. :D Nekem a Delhi-szettel nincs semmi gondom már vagy 5-6 éve... :) Nincs hangja, fékez ha kell... :( Majd ha érkezik a kopáshatárhoz, akkor fog szólni, de rendesen. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április30, 2011 Megoszt Elküldve Április30, 2011 Majd ha érkezik a kopáshatárhoz, akkor fog szólni, de rendesen. B) Hát addig még van pár év... Lehetőleg kerülöm a fékezést...a gázt kell nyomni...:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április30, 2011 Megoszt Elküldve Április30, 2011 Sziasztok! Brembo tárcsám van elől. Milyen betétet ajánlotok hozzá? Most ATE van és az enyhe fékezésnél nyikorog meg ragadhatna kicsit jobban. Inkább puha betétet szeretnék ami jól fog, az kopjon, ne a tárcsa. Nem baj ha porol, csak fogjon hidegen-melegen és legyen csendes. Ha csak azért akarod cserélni, mert nyikorog, arra van megoldás. Szedd ki a betéteket, és reszelővel törd le a tárcsára merőleges sarkait. A nyikorgást megoldja, feltéve, ha nem kopottak még, és amúgy is cserés lenne. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április30, 2011 Megoszt Elküldve Április30, 2011 Ráfért már a csere B) : Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Ráfért már a csere :D : http://kepfeltoltes.hu/110430/20110426122_...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/110430/20110426124_...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/110430/20110426125_...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/110430/20110426126_...ltoltes.hu_.jpg Kicsit mintha félre lenne kopva az a pofa nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Kicsit mintha félre lenne kopva az a pofa nem? Előfordulhat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
RCsaba Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Tudom, hogy F-es betegség, de nem vagyok megelégedve a fékhatással. Igazából sosem voltam... Lehet-e, érdemes-e nagyobb átmérőjű tárcsát és betéteket venni egy 1.4NZ-be, úgy hogy ne kelljen átalakítani semmit? A dobféket érdemes megbolygatni? Most 80.000km van a kocsiban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts