Tiv. Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Ez komoly, passzol bele tutira!? És az A vagy a B omegáé!? Hallottam erröl is egyszer, de nem tudtam, hogy tutira belemegy simán!? B omega. Volt már aki rakott bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csopi007 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 B omega. Volt már aki rakott bele. Nos akkor lehet, hogy az lesz, végülis a B omega jóval nehezebb, tuti erösebb a rásegitő is, szóval ha az passzol, akkor az megy bele! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 fékolaj mennyi idős és milyen ? amúgy Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Nos akkor lehet, hogy az lesz, végülis a B omega jóval nehezebb, tuti erösebb a rásegitő is, szóval ha az passzol, akkor az megy bele! De a rásegítőn kívül még egy csomó mindentől függ a fékhatás. Ráadásul a rásegítő ahogy a nevében is bent van nem a valós fékhatást növeli, csak nem kell akkora erővel nyomni a pedált. :lol: Én a gyári rásegítővel is állóra fékezem a kerekeket, ha tennék be nagyobbat azzal is, mi változna ?De a te kocsit, a te döntésed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 De a rásegítőn kívül még egy csomó mindentől függ a fékhatás. Ráadásul a rásegítő ahogy a nevében is bent van nem a valós fékhatást növeli, csak nem kell akkora erővel nyomni a pedált. :lol: Én a gyári rásegítővel is állóra fékezem a kerekeket, ha tennék be nagyobbat azzal is, mi változna ?De a te kocsit, a te döntésed. más tip. főfékhengernél nagyobbak lehetnek a dugattyúk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
csopi007 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Nos én csak a pedál taposását szeretném könnyebbre csinálni ezáltal, nem a fékeröt növelni! ÉS amugy az olaj kb fél éves, és mint irtam a fékrendszerrel semmi baj sincs, csak egyszerüen erösebb rásegitöt szeretnék, ami által nem kell akkor izomból nyomni, hogy fogjon keményen! Szóval akkor B omegaé passzol rendesen, vagy faragni kell!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Nos én csak a pedál taposását szeretném könnyebbre csinálni ezáltal, nem a fékeröt növelni! ÉS amugy az olaj kb fél éves, és mint irtam a fékrendszerrel semmi baj sincs, csak egyszerüen erösebb rásegitöt szeretnék, ami által nem kell akkor izomból nyomni, hogy fogjon keményen! Szóval akkor B omegaé passzol rendesen, vagy faragni kell!? esetleg magasabb / vastagabb pedálgumi ? :D Bről én nem tudok, csak A 3000 24vről de nem voltan ott annak szerelésénél sem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 esetleg magasabb / vastagabb pedálgumi ? :DBről én nem tudok, csak A 3000 24vről de nem voltan ott annak szerelésénél sem :lol: Vagy esetleg ilyen: Klikk! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Most nem értem miért kell fikázni, amiért nincs megelégedve az Astra fékével. Én sem vagyok. Én is tervezem a rásegítő cserét, de erről már egyszer beszéltünk. Nem kell ezzel egyetérteni, de nem is kell leszólni. Ezzel nem lesz veszélyesebb az autó. Sőt. Ennél még az ex asszonyom 1.0 suzukiján is jobb a fék, és ez akkor is igy van, ha ezzel nem mindenki ért egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Most nem értem miért kell fikázni, amiért nincs megelégedve az Astra fékével. Én sem vagyok. Én is tervezem a rásegítő cserét, de erről már egyszer beszéltünk. Nem kell ezzel egyetérteni, de nem is kell leszólni. Ezzel nem lesz veszélyesebb az autó. Sőt. Ennél még az ex asszonyom 1.0 suzukiján is jobb a fék, és ez akkor is igy van, ha ezzel nem mindenki ért egyet. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
csopi007 Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Most nem értem miért kell fikázni, amiért nincs megelégedve az Astra fékével. Én sem vagyok. Én is tervezem a rásegítő cserét, de erről már egyszer beszéltünk. Nem kell ezzel egyetérteni, de nem is kell leszólni. Ezzel nem lesz veszélyesebb az autó. Sőt. Ennél még az ex asszonyom 1.0 suzukiján is jobb a fék, és ez akkor is igy van, ha ezzel nem mindenki ért egyet. Köszönöm szépen, örülök, hogy nem csak én látom igy ezt a dolgot! :D Remélem valahogy sikerül megoldanom, bár már annyi félét irtak máshol is, hogy totál belekavarodtam! G astra, ami röhejes modon totál más, B omega, ami állitolag bemegy, de mégse, most a calibráét mondják, de arról még nem nagyon tudok sokat, hogy erösebb-e mint az astráé! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Köszönöm szépen, örülök, hogy nem csak én látom igy ezt a dolgot! :D Remélem valahogy sikerül megoldanom, bár már annyi félét irtak máshol is, hogy totál belekavarodtam! G astra, ami röhejes modon totál más, B omega, ami állitolag bemegy, de mégse, most a calibráét mondják, de arról még nem nagyon tudok sokat, hogy erösebb-e mint az astráé! :lol: Nekem meg gyári 22es ffh van gyári dobbal, és elég jó a fék. :D Igaz nem 236mm tömör van fent, amivel simán állóra lehet fékezni a kereket. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Nekem meg gyári 22es ffh van gyári dobbal, és elég jó a fék. :D Igaz nem 236mm tömör van fent, amivel simán állóra lehet fékezni a kereket. B) LOL Nem 236os a féked? :lol: Azt hogy miről, mivel, merre, mekkora stb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 LOL Nem 236os a féked? B) Azt hogy miről, mivel, merre, mekkora stb :D Ne ébreszd fel az alvó oroszlánt. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Nekem meg gyári 22es ffh van gyári dobbal, és elég jó a fék. :lol: Igaz nem 236mm tömör van fent, amivel simán állóra lehet fékezni a kereket. :D Hanem 286... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Hanem 286... NEM NEM :lol: Úgy tudom jelenleg 308as. Van neki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 NEM NEM B) Úgy tudom jelenleg 308as. Van neki :D Nem 406-os? Igaz az Francia, de hát ki tudja? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Hanem 286... Hátul igen. B) Nem 406-os? Igaz az Francia, de hát ki tudja? :lol: :D Mióta nincs kavicsod, azóta is betartod az orvos utasításait? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Hátul igen. B) Mióta nincs kavicsod, azóta is betartod az orvos utasításait? :D Naná. Tudod, megelőzés céljából. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Most nem értem miért kell fikázni, amiért nincs megelégedve az Astra fékével. Én sem vagyok. Én is tervezem a rásegítő cserét, de erről már egyszer beszéltünk. Nem kell ezzel egyetérteni, de nem is kell leszólni. Ezzel nem lesz veszélyesebb az autó. Sőt. Ennél még az ex asszonyom 1.0 suzukiján is jobb a fék, és ez akkor is igy van, ha ezzel nem mindenki ért egyet. Nem fikázom, a véleményem írom le. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Roland78 Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 sziasztok! 236ról 256ra alakul elől a fékem. kérdés: brembo tárcsa+ferodo betét, vagy ferodo+ferodo? csak azért bizonytalanodtam el, mert a csergőben leakarnak beszélni a brembo tárcsáról, mivel szerintük elég sokat hoznak vissza. állítólag megégnek. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 sziasztok! 236ról 256ra alakul elől a fékem. kérdés: brembo tárcsa+ferodo betét, vagy ferodo+ferodo? csak azért bizonytalanodtam el, mert a csergőben leakarnak beszélni a brembo tárcsáról, mivel szerintük elég sokat hoznak vissza. állítólag megégnek. köszi Azért égnek meg, mert hamisítják a Brembot, és a hamis példányok elég silány minőségűek. Nekem is Ferrodo-Ferrodo páros van, és semmi gondom vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Roland78 Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Azért égnek meg, mert hamisítják a Brembot, és a hamis példányok elég silány minőségűek. Nekem is Ferrodo-Ferrodo páros van, és semmi gondom vele. és gondolod, h a csergőben hamisat adnak? neked nem brembo+ferodo volt? régebbi hozzászólásban úgy láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 és gondolod, h a csergőben hamisat adnak? neked nem brembo+ferodo volt? régebbi hozzászólásban úgy láttam. Nem tudom, ők honnan szerzik be, de nem kizárt. Nekem sosem volt Brembo tárcsám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Nem tudom, ők honnan szerzik be, de nem kizárt. Nekem sosem volt Brembo tárcsám. <_< :D :D :) tuti kínából, jó biznisz lenne nekik....SE :D Viktor nekem is mondta, hogy pár Brembo tárcsát vissza kellett küldeniük. de nekem a MAX-al nem volt semmi bajom :D amúgy MINDEN tárcsát el lehet fékezni + béna betét rá is tehet erre úgy vélem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts