FPepe Elküldve Február3, 2011 Elküldve Február3, 2011 walker írta: Köszi! És a devander lehet javítani házilag vagy van egyáltalán valaki aki megtudja csinálni? Esetleg marad a bontó és a rizikó, hogy az sem bírja sokáig :lol: Azért ez nem az az alkatrész, ami túl gyakran hibásodna meg, sztem kicsi az esélye, hogy bontóból egy másik hibásat találj.
walker Elküldve Február3, 2011 Elküldve Február3, 2011 FPepe írta: Azért ez nem az az alkatrész, ami túl gyakran hibásodna meg, sztem kicsi az esélye, hogy bontóból egy másik hibásat találj. Remélem, mert ez is onnan van. 2 hónapja tettem bele. :lol:
Guest gorbi Elküldve Február3, 2011 Elküldve Február3, 2011 walker írta: Remélem, mert ez is onnan van. 2 hónapja tettem bele. :lol: Szia! A Jettámnál ugyan ez volt a jelenség egy pár éve. Már épp ki akartam cserélni a rásegítőt, amikor észrevettem, hogy a vákuumszivattyú csövének a bilincse teljesen kilazult. De érdekes módon bent a fékpedálnál hallatszott leállított autónál a sziszegés folyamatosan, felnyitott motorháztetőnél pedig kizárólag a rásegítőtől lehetett hallani. A bilincs megszorítása után megszűnt. Persze a rásegítő is meg tud pusztulni...
walker Elküldve Február3, 2011 Elküldve Február3, 2011 gorbi írta: Szia! A Jettámnál ugyan ez volt a jelenség egy pár éve. Már épp ki akartam cserélni a rásegítőt, amikor észrevettem, hogy a vákuumszivattyú csövének a bilincse teljesen kilazult. De érdekes módon bent a fékpedálnál hallatszott leállított autónál a sziszegés folyamatosan, felnyitott motorháztetőnél pedig kizárólag a rásegítőtől lehetett hallani. A bilincs megszorítása után megszűnt. Persze a rásegítő is meg tud pusztulni... Köszi a tippet! Akkor körbenézek a bilincseknél, hátha ott lesz a baj.
Fori23 Elküldve Február7, 2011 Elküldve Február7, 2011 epk947 írta: A zenyém egy tizessel öregebb mint a tied, de a hátsó fékek az elmúlt 19 évben csak tisztítást kaptak (meg új munkahengereket amikor 6 éve vettem a kocsit) . Múlt ősszel a vizsgán mondták, hogy legközelebbre már valamit kell csinálni a dobokkal, mert kezd oválissá válni. De még elment.... Igaz, én nem használom a féket az autón, csak a gázt. Féknek ott a motorfék! :lol: 5-3-2. A garázsban a kézit se húzom be. Íme a betétek 1 2 3 4 Valami Guttmann nevű került bele. Még vissza kell mennem a kézin állítani. Én is csak sebességbe szoktam tenni. Nem szoktam így fokozatonként visszakapcsolgatni, mert a fékbetét mégiscsak olcsóbb mint a kuplungtárcsa csere.
gabchee Elküldve Február7, 2011 Elküldve Február7, 2011 Fori23 írta: Íme a betétek 1 2 3 4 Valami Guttmann nevű került bele. Még vissza kell mennem a kézin állítani. Én is csak sebességbe szoktam tenni. Nem is hallottam még ilyenről :lol: :D B) :D :D
csopi007 Elküldve Február7, 2011 Elküldve Február7, 2011 Helloka mindenkinek! Fontos kérdésem volna! Ami érdekelne, hogy az F astra és a G astra fákrásegitője megegyezik-e vagy be lehet-e szerelni f astrába különösebb átalakitás nélkül!? Azért érdekel, mert átcserélném, ha lehet, mert kissé zavaró, hogy bivajul kell nyomni a fékpedált, hogy fogjon a szék rendesen! Nagyon fontos lenne mihamarabb, hogy valaki aki biztosan tudja, megmondja! Köszönöm szépen elöre is! Üdv
daykiller Elküldve Február7, 2011 Elküldve Február7, 2011 csopi007 írta: Helloka mindenkinek! Fontos kérdésem volna! Ami érdekelne, hogy az F astra és a G astra fákrásegitője megegyezik-e vagy be lehet-e szerelni f astrába különösebb átalakitás nélkül!? Azért érdekel, mert átcserélném, ha lehet, mert kissé zavaró, hogy bivajul kell nyomni a fékpedált, hogy fogjon a szék rendesen! Nagyon fontos lenne mihamarabb, hogy valaki aki biztosan tudja, megmondja! Köszönöm szépen elöre is! Üdv A fékrendszer egyébként hibátlan?
neodd Elküldve Február7, 2011 Elküldve Február7, 2011 csopi007 írta: Helloka mindenkinek! Fontos kérdésem volna! Ami érdekelne, hogy az F astra és a G astra fákrásegitője megegyezik-e vagy be lehet-e szerelni f astrába különösebb átalakitás nélkül!? Azért érdekel, mert átcserélném, ha lehet, mert kissé zavaró, hogy bivajul kell nyomni a fékpedált, hogy fogjon a szék rendesen! Nagyon fontos lenne mihamarabb, hogy valaki aki biztosan tudja, megmondja! Köszönöm szépen elöre is! Üdv Fogjon a szééék?? :D :lol: Biztonsági öv ? :D B)
csopi007 Elküldve Február7, 2011 Elküldve Február7, 2011 daykiller írta: A fékrendszer egyébként hibátlan? Igen a fékrendszerrel nincsen baj, épp ma is át lett nézetve szerelövel! Nem is rosszabb, mint más F astra fék, csak szeretném, ha elöbb harapna a fék! ( Ja és nem szék! :lol: ) Szóval szerintetek bemegy vagy sem!?
hening Elküldve Február7, 2011 Elküldve Február7, 2011 csopi007 írta: Igen a fékrendszerrel nincsen baj, épp ma is át lett nézetve szerelövel! Nem is rosszabb, mint más F astra fék, csak szeretném, ha elöbb harapna a fék! ( Ja és nem szék! :lol: ) Szóval szerintetek bemegy vagy sem!? Tegyél bele nagyobb devandert...már ha nem az van benne ebként is.
csopi007 Elküldve Február7, 2011 Elküldve Február7, 2011 hening írta: Tegyél bele nagyobb devandert...már ha nem az van benne ebként is. Ha jól tudom, akkor 9"os van benne gyárilag, pedig Gsi, szóval ennél nagyobb nem hiszem, hogy készülsz F astrához, a G astráé 10"os! Tehát akkor az nagyobb, erösebb, csak kérdés, hogy bemegy-e!?
hening Elküldve Február7, 2011 Elküldve Február7, 2011 csopi007 írta: Ha jól tudom, akkor 9"os van benne gyárilag, pedig Gsi, szóval ennél nagyobb nem hiszem, hogy készülsz F astrához, a G astráé 10"os! Tehát akkor az nagyobb, erösebb, csak kérdés, hogy bemegy-e!? Mondjuk jó lett vna tudni, hogy "millen ótó"-ról is van szó. :lol: Amúgy nem értem miért nem jó az úgy. Kéne a kutyának "frencs" fék. Ám mindenki a saját dolgával törődjön, ha neked az kell...tedd.
csopi007 Elküldve Február7, 2011 Elküldve Február7, 2011 hening írta: Mondjuk jó lett vna tudni, hogy "millen ótó"-ról is van szó. :D Amúgy nem értem miért nem jó az úgy. Kéne a kutyának "frencs" fék. Ám mindenki a saját dolgával törődjön, ha neked az kell...tedd. Nos ez egy Astra F gsi 2literes 8szelepes, C20NE blokkal szerelt kis csoda! És amugy biztonságosabbnak érezném a féket, ha hamarabb harapna! De nem értem, hogy mi a gond a G astrással!? Francia? És amugy most bemegy vagy sem az enyémbe, mert ez a kérdés még nem lett megválaszolva! :lol:
daykiller Elküldve Február7, 2011 Elküldve Február7, 2011 csopi007 írta: Nos ez egy Astra F gsi 2literes 8szelepes, C20NE blokkal szerelt kis csoda! És amugy biztonságosabbnak érezném a féket, ha hamarabb harapna! De nem értem, hogy mi a gond a G astrással!? Francia? És amugy most bemegy vagy sem az enyémbe, mert ez a kérdés még nem lett megválaszolva! :lol: Francia autókban olyan a fék, hogy a lábszagodtól már satuzik.
csopi007 Elküldve Február7, 2011 Elküldve Február7, 2011 daykiller írta: Francia autókban olyan a fék, hogy a lábszagodtól már satuzik. Jaa.. értem! Hát nem tom mit müvelne az enyémben, de amikor G astrában probáltam, akkor nem volt vészes, csak jó érzés volt, hogy nem kellett a padlót kinyomni, hogy megálljak ha hirtelen szükségesé válik! :lol:
Breki Elküldve Február7, 2011 Elküldve Február7, 2011 daykiller írta: Francia autókban olyan a fék, hogy a lábszagodtól már satuzik. Ezt megerősíthetem. A 206-osé egy túlszervózott f..s. Ha csúnyábban nézek rá satuzik, ami csúszós úton nem mindig előny..... :lol:
daykiller Elküldve Február7, 2011 Elküldve Február7, 2011 csopi007 írta: Jaa.. értem! Hát nem tom mit müvelne az enyémben, de amikor G astrában probáltam, akkor nem volt vészes, csak jó érzés volt, hogy nem kellett a padlót kinyomni, hogy megálljak ha hirtelen szükségesé válik! :lol: Véleményem szerint az emberi reakció mindenkinél ugyanaz ha vészhelyzet van és meg kell állni: teljes erőből rátapos a fékpedálra. Én is ezt teszem és utána reagálok, hogy nem kéne, mert megcsúszhat és oda a fékhatás. Én pont szeretem azt az F Astra fékjében, hogy nagy intervallumban tudok fékerőt létesíteni a fékpedállal. Tehát ha minimális fékezés kell, akkor picit rálépek, ha nagy, akkor erősebben nyomom. Cégesemben is olyan (volt) a fék, hogy hozzáértem és a hátul ülők is a műszerfalra terültek. Szerintem nem jó, ha kisebb fékpedálerőnél nagy a fékhatás, veszélyesebb. Amíg meg tudod állítani a kerekeket fékezéssel az első kerekeket, addig nincs baj. Ülj közelebb a pedálokhoz és nagyobb erőt tudsz kifejteni, nem kell nyújtózkodni. Most ne menjünk bele a vezetéstechnikába. :D Ez az én véleményem.
zotya975 Elküldve Február7, 2011 Elküldve Február7, 2011 daykiller írta: Véleményem szerint az emberi reakció mindenkinél ugyanaz ha vészhelyzet van és meg kell állni: teljes erőből rátapos a fékpedálra. Én is ezt teszem és utána reagálok, hogy nem kéne, mert megcsúszhat és oda a fékhatás. Én pont szeretem azt az F Astra fékjében, hogy nagy intervallumban tudok fékerőt létesíteni a fékpedállal. Tehát ha minimális fékezés kell, akkor picit rálépek, ha nagy, akkor erősebben nyomom. Cégesemben is olyan (volt) a fék, hogy hozzáértem és a hátul ülők is a műszerfalra terültek. Szerintem nem jó, ha kisebb fékpedálerőnél nagy a fékhatás, veszélyesebb. Amíg meg tudod állítani a kerekeket fékezéssel az első kerekeket, addig nincs baj. Ülj közelebb a pedálokhoz és nagyobb erőt tudsz kifejteni, nem kell nyújtózkodni. Most ne menjünk bele a vezetéstechnikába. :lol: Ez az én véleményem. Ez így van az erős fék nem minden. :D
daykiller Elküldve Február7, 2011 Elküldve Február7, 2011 zotya975 írta: Ez így van az erős fék nem minden. B) A szabályozhatóságán van a lényeg, minél nagyobb intervallumban. VW cégesemet ezért (is) rühellem. Bár már nem, mert haldoklik a főfékhenger. :D Most pont olyan rajta a fék, mint az Astrán. :lol:
csopi007 Elküldve Február7, 2011 Elküldve Február7, 2011 Nos köszönöm a kimeritő elemzést, de a kérdésem akkor is csak az, hogy vajon beillik-e egy az egyben a G-é az F-be vagy sem!? Erre ha valaki tud válaszolni biztosra, akkor irja meg ha kérhetem, aztán majd meglátom, hogy melyik a jobb! Köszönöm!
zotya975 Elküldve Február7, 2011 Elküldve Február7, 2011 csopi007 írta: Nos köszönöm a kimeritő elemzést, de a kérdésem akkor is csak az, hogy vajon beillik-e egy az egyben a G-é az F-be vagy sem!? Erre ha valaki tud válaszolni biztosra, akkor irja meg ha kérhetem, aztán majd meglátom, hogy melyik a jobb! Köszönöm! Ránézésre teljesen különbözik a kettő, szerintem nem.
csopi007 Elküldve Február7, 2011 Elküldve Február7, 2011 zotya975 írta: Ránézésre teljesen különbözik a kettő, szerintem nem. Értem, köszönöm a választ! Üdv
spzoli Elküldve Február7, 2011 Elküldve Február7, 2011 Rakd bele az omega dupláját. Az jó. :lol: 8szelepnél el is fér.
csopi007 Elküldve Február7, 2011 Elküldve Február7, 2011 spzoli írta: Rakd bele az omega dupláját. Az jó. :lol: 8szelepnél el is fér. Ez komoly, passzol bele tutira!? És az A vagy a B omegáé!? Hallottam erröl is egyszer, de nem tudtam, hogy tutira belemegy simán!?
Recommended Posts