ptomi82 Elküldve December28, 2010 Elküldve December28, 2010 A sedánhoz is a caravan kötele jó? Én C20XE kötelét raktam bele, egyedül ezt találtuk a Csergőnél... :D A C20XE-nek max gázbowdenje van, nem? :)
Tiu Elküldve December28, 2010 Elküldve December28, 2010 Nekem meg olyan nincs is. :D Mármint fékerőszabályzó. De de. :) Itt ki is tudod választani, típustól függően is. Ha nem a hátsóhídon van, akkor a fém fékcsőbe van beépítve a hátramenő ágakba, 1-1 patron. :)
spzoli Elküldve December28, 2010 Elküldve December28, 2010 A C20XE-nek max gázbowdenje van, nem? :D Üdvözöllek a FÉK topikban.
ptomi82 Elküldve December28, 2010 Elküldve December28, 2010 Üdvözöllek a FÉK topikban. Na jó, ha így nézzük, akkor OK.
Breki Elküldve December28, 2010 Elküldve December28, 2010 A C20XE-nek max gázbowdenje van, nem? :) Szerinted???? :) :D
ptomi82 Elküldve December28, 2010 Elküldve December28, 2010 De de. :) Itt ki is tudod választani, típustól függően is. Ha nem a hátsóhídon van, akkor a fém fékcsőbe van beépítve a hátramenő ágakba, 1-1 patron. :) Na, ma is tanultam valamit... Érdekes, hogy 2 magyar nyelvű szervízkönyv közül egy sem említi. Most megnéztem a Vauxhall-t, az tényleg említi a Hatchback-et és a Saloon-t, de kép persze nincs róla. :D
ptomi82 Elküldve December28, 2010 Elküldve December28, 2010 Szerinted???? :) :) Sztem akkor sem a motorkódot kellett volna ráírniuk, hanem, hogy dob v. tárcsafékes, hatchback v caravan stb. Ha valaki megkapná az enyémet, nagy bajban lenne. :D
pebe Elküldve December29, 2010 Elküldve December29, 2010 Hát nem vagyok boldog: Bal hátsó fékem beragad, amire egy 15 km-es út után jöttem rá. Olyan büdös volt amikor megálltam és kiszálltam. Ja és persze az ujjamról le is égette a bőrt :) . Ebben a hidegben nem sok kedvem van szétszedni. Tegnap láttam TV-ben, hogy ha fölhív az ember egy csókát (persze jó pénzért) és megmondja a keresztnevét és születési dátumát, akkor a csóka küld neki pénzenergiát 2011-re. Féket nem tud valaki így javítani? :D
yankee Elküldve December29, 2010 Elküldve December29, 2010 Hát nem vagyok boldog: Bal hátsó fékem beragad, amire egy 15 km-es út után jöttem rá. Olyan büdös volt amikor megálltam és kiszálltam. Ja és persze az ujjamról le is égette a bőrt :) . Ebben a hidegben nem sok kedvem van szétszedni. Tegnap láttam TV-ben, hogy ha fölhív az ember egy csókát (persze jó pénzért) és megmondja a keresztnevét és születési dátumát, akkor a csóka küld neki pénzenergiát 2011-re. Féket nem tud valaki így javítani? :D Akkor valaki hívja fel, és mondja be az én nevemet is. Ha több nevet mond valakinek biztos bejön. A végén szétdobjuk a pénzt. Ja itt egy kis FÉk energia tőlem __________/\/\_______________________ ..... ... .. ... . O Szólj ha oda ért. :)
spzoli Elküldve December29, 2010 Elküldve December29, 2010 Hát nem vagyok boldog: Bal hátsó fékem beragad, amire egy 15 km-es út után jöttem rá. Olyan büdös volt amikor megálltam és kiszálltam. Ja és persze az ujjamról le is égette a bőrt :) . Ebben a hidegben nem sok kedvem van szétszedni. Tegnap láttam TV-ben, hogy ha fölhív az ember egy csókát (persze jó pénzért) és megmondja a keresztnevét és születési dátumát, akkor a csóka küld neki pénzenergiát 2011-re. Féket nem tud valaki így javítani? :D Ha küldesz 20000ftot, akkor megoldom. Garancia nincs.
pebe Elküldve December29, 2010 Elküldve December29, 2010 Köszönöm mindenkinek. Ha feltöltöttem az akksit kipórbálom segített-e. Amúgy marha jó volt a műsor, néztem pár percig, mert kíváncsi voltam, lesz-e olyan hülye aki felhívja. Hívta is egy mamika, a csávó küldte neki a pénzenergiát, majd megjósolta mamikának, hogy elég labilis lesz az anyagi helyzete 2011-ben. Ez milyen már??? :D :) :) Kicsit paradox volt...
Dáwid Elküldve December29, 2010 Elküldve December29, 2010 Hát nem vagyok boldog: Bal hátsó fékem beragad, amire egy 15 km-es út után jöttem rá. Olyan büdös volt amikor megálltam és kiszálltam. Ja és persze az ujjamról le is égette a bőrt :) . Ebben a hidegben nem sok kedvem van szétszedni. Tegnap láttam TV-ben, hogy ha fölhív az ember egy csókát (persze jó pénzért) és megmondja a keresztnevét és születési dátumát, akkor a csóka küld neki pénzenergiát 2011-re. Féket nem tud valaki így javítani? :D Kézit engedd ki, rükiben egy közepesebb sebességre gyorsíts föl, és rúgjál rá a fékre párszor. Aztán NE húzd be a kézit, amíg nem lesz +10 :D (én tettem rá egy papírt félbehajtva hogy reflexből ne húzzam be :)
koqxdió Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Sziasztok! Ma reggel adott -24fok, nehezkesen beindulo c16nz, fura hang motor felol, gephazteto felnyit es latom, hogy a fekfolyadekot a tulfolyon buborekosan tolja ki :D Oka szerintetek? Koszi es BUEK mkinek!
FPepe Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Sziasztok! Ma reggel adott -24fok, nehezkesen beindulo c16nz, fura hang motor felol, gephazteto felnyit es latom, hogy a fekfolyadekot a tulfolyon buborekosan tolja ki :D Oka szerintetek? Koszi es BUEK mkinek! Biztos, hogy a fékfolyadékról van szó? Mert annak semmi köze a motorhanghoz...
yankee Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Sziasztok! Ma reggel adott -24fok, nehezkesen beindulo c16nz, fura hang motor felol, gephazteto felnyit es latom, hogy a fekfolyadekot a tulfolyon buborekosan tolja ki :D Oka szerintetek? Koszi es BUEK mkinek! Buborékos, felhabzó fékfolyadék? Nem csak akkor van ha fölforr a folyadék? :) Vagy létezik ilyen egyáltalán? És van a rásegítőn túlfolyó? :) Mindig tanul az ember. De sajna segíteni nem tudok. Majd valaki mond valamit. Nem is halottam még ilyet. De akkor BOLDOG új évet. :D
zotya975 Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Buborékos, felhabzó fékfolyadék? Nem csak akkor van ha fölforr a folyadék? :D Vagy létezik ilyen egyáltalán? És van a rásegítőn túlfolyó? :) Mindig tanul az ember. De sajna segíteni nem tudok. Majd valaki mond valamit. Nem is halottam még ilyet. De akkor BOLDOG új évet. :) Létezik, a fékfolyadék viszet vesz fel, ami hosszabb fékezésnél felforr, gőzbuborék képződik, ami meg ugye összenyomható, és csökkenti a fékhatást. Ezért is kell 2-3 évente cserélni. De itt most másról lehet szó.
koqxdió Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Létezik, a fékfolyadék viszet vesz fel, ami hosszabb fékezésnél felforr, gőzbuborék képződik, ami meg ugye összenyomható, és csökkenti a fékhatást. Ezért is kell 2-3 évente cserélni. De itt most másról lehet szó. Bocsi urak! beneztem(( az elso kis fekete tartaly bugyogott! Sorry
FPepe Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Bocsi urak! beneztem(( az elso kis fekete tartaly bugyogott! Sorry Szóval a szervóról van szó, sejtettem. Pont nemrég járt vki ugyanígy, érdekes. Lehet, hogy a szervóolaj nem bírja a hideget?
ady19 Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Szóval a szervóról van szó, sejtettem. Pont nemrég járt vki ugyanígy, érdekes. Lehet, hogy a szervóolaj nem bírja a hideget? Az moti volt(szintén Vekis), akinek feltört a tartályából az iszapszerű,fura színű olaj a tartályából! :D
astrabandi Elküldve Január9, 2011 Elküldve Január9, 2011 Jó estét az uraknak . Némi infóra illetve segítségre lenne szűkségem .A jelenség a következő,néhány órásállás után ebben az időben persze fékezéskor a hátsódobfék olyan hangot mintha vas a vason karistolna ,de közben teljesen fel van újítva . Segítséget előre is köszi . :D
Guest gorbi Elküldve Január9, 2011 Elküldve Január9, 2011 Jó estét az uraknak . Némi infóra illetve segítségre lenne szűkségem .A jelenség a következő,néhány órásállás után ebben az időben persze fékezéskor a hátsódobfék olyan hangot mintha vas a vason karistolna ,de közben teljesen fel van újítva . Segítséget előre is köszi . :D Esélyes, hogy menet közben bemegy a vízpára, amely felületi rozsdásodást okoz. (Nálam is hajlamos rá, főleg a jobb hátsó.)
ambruzsg Elküldve Január9, 2011 Elküldve Január9, 2011 Nincs valami megoldás ez ellen ? De, fékezni kell egyet és az leviszi a rozsdát. :D Mást nagyon nem tudsz, ez ilyen...
kknl Elküldve Január9, 2011 Elküldve Január9, 2011 Jó estét az uraknak . Némi infóra illetve segítségre lenne szűkségem .A jelenség a következő,néhány órásállás után ebben az időben persze fékezéskor a hátsódobfék olyan hangot mintha vas a vason karistolna ,de közben teljesen fel van újítva . Segítséget előre is köszi . :D Szar a betéted nem stimmel a fékdob anyagához, vagy próbálsz talállni hozzávalót vagy elviseled . Kitakaritani nem árt mert jobban kopik és akeletkezett por nem ürül ki a dobból és ez miatt blokolhat a kerék-már jártam igy :)
J0hnny Elküldve Január9, 2011 Elküldve Január9, 2011 Jó estét az uraknak . Némi infóra illetve segítségre lenne szűkségem .A jelenség a következő,néhány órásállás után ebben az időben persze fékezéskor a hátsódobfék olyan hangot mintha vas a vason karistolna ,de közben teljesen fel van újítva . Segítséget előre is köszi . :D A felhalmozódott fékpor áll össze a pára/becsapódott víz miatt, első pár fékezéskor azt kell szétcsapni. Nekem a Corsa csinálta, takarítás óta kussol.
Recommended Posts