ptomi82 Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 A sedánhoz is a caravan kötele jó? Én C20XE kötelét raktam bele, egyedül ezt találtuk a Csergőnél... :D A C20XE-nek max gázbowdenje van, nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 Nekem meg olyan nincs is. :D Mármint fékerőszabályzó. De de. :) Itt ki is tudod választani, típustól függően is. Ha nem a hátsóhídon van, akkor a fém fékcsőbe van beépítve a hátramenő ágakba, 1-1 patron. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 A C20XE-nek max gázbowdenje van, nem? :D Üdvözöllek a FÉK topikban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptomi82 Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 Üdvözöllek a FÉK topikban. Na jó, ha így nézzük, akkor OK. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 A C20XE-nek max gázbowdenje van, nem? :) Szerinted???? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptomi82 Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 De de. :) Itt ki is tudod választani, típustól függően is. Ha nem a hátsóhídon van, akkor a fém fékcsőbe van beépítve a hátramenő ágakba, 1-1 patron. :) Na, ma is tanultam valamit... Érdekes, hogy 2 magyar nyelvű szervízkönyv közül egy sem említi. Most megnéztem a Vauxhall-t, az tényleg említi a Hatchback-et és a Saloon-t, de kép persze nincs róla. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptomi82 Elküldve December28, 2010 Megoszt Elküldve December28, 2010 Szerinted???? :) :) Sztem akkor sem a motorkódot kellett volna ráírniuk, hanem, hogy dob v. tárcsafékes, hatchback v caravan stb. Ha valaki megkapná az enyémet, nagy bajban lenne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Hát nem vagyok boldog: Bal hátsó fékem beragad, amire egy 15 km-es út után jöttem rá. Olyan büdös volt amikor megálltam és kiszálltam. Ja és persze az ujjamról le is égette a bőrt :) . Ebben a hidegben nem sok kedvem van szétszedni. Tegnap láttam TV-ben, hogy ha fölhív az ember egy csókát (persze jó pénzért) és megmondja a keresztnevét és születési dátumát, akkor a csóka küld neki pénzenergiát 2011-re. Féket nem tud valaki így javítani? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Hát nem vagyok boldog: Bal hátsó fékem beragad, amire egy 15 km-es út után jöttem rá. Olyan büdös volt amikor megálltam és kiszálltam. Ja és persze az ujjamról le is égette a bőrt :) . Ebben a hidegben nem sok kedvem van szétszedni. Tegnap láttam TV-ben, hogy ha fölhív az ember egy csókát (persze jó pénzért) és megmondja a keresztnevét és születési dátumát, akkor a csóka küld neki pénzenergiát 2011-re. Féket nem tud valaki így javítani? :D Akkor valaki hívja fel, és mondja be az én nevemet is. Ha több nevet mond valakinek biztos bejön. A végén szétdobjuk a pénzt. Ja itt egy kis FÉk energia tőlem __________/\/\_______________________ ..... ... .. ... . O Szólj ha oda ért. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Hát nem vagyok boldog: Bal hátsó fékem beragad, amire egy 15 km-es út után jöttem rá. Olyan büdös volt amikor megálltam és kiszálltam. Ja és persze az ujjamról le is égette a bőrt :) . Ebben a hidegben nem sok kedvem van szétszedni. Tegnap láttam TV-ben, hogy ha fölhív az ember egy csókát (persze jó pénzért) és megmondja a keresztnevét és születési dátumát, akkor a csóka küld neki pénzenergiát 2011-re. Féket nem tud valaki így javítani? :D Ha küldesz 20000ftot, akkor megoldom. Garancia nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Köszönöm mindenkinek. Ha feltöltöttem az akksit kipórbálom segített-e. Amúgy marha jó volt a műsor, néztem pár percig, mert kíváncsi voltam, lesz-e olyan hülye aki felhívja. Hívta is egy mamika, a csávó küldte neki a pénzenergiát, majd megjósolta mamikának, hogy elég labilis lesz az anyagi helyzete 2011-ben. Ez milyen már??? :D :) :) Kicsit paradox volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Hát nem vagyok boldog: Bal hátsó fékem beragad, amire egy 15 km-es út után jöttem rá. Olyan büdös volt amikor megálltam és kiszálltam. Ja és persze az ujjamról le is égette a bőrt :) . Ebben a hidegben nem sok kedvem van szétszedni. Tegnap láttam TV-ben, hogy ha fölhív az ember egy csókát (persze jó pénzért) és megmondja a keresztnevét és születési dátumát, akkor a csóka küld neki pénzenergiát 2011-re. Féket nem tud valaki így javítani? :D Kézit engedd ki, rükiben egy közepesebb sebességre gyorsíts föl, és rúgjál rá a fékre párszor. Aztán NE húzd be a kézit, amíg nem lesz +10 :D (én tettem rá egy papírt félbehajtva hogy reflexből ne húzzam be :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
koqxdió Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Sziasztok! Ma reggel adott -24fok, nehezkesen beindulo c16nz, fura hang motor felol, gephazteto felnyit es latom, hogy a fekfolyadekot a tulfolyon buborekosan tolja ki :D Oka szerintetek? Koszi es BUEK mkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Sziasztok! Ma reggel adott -24fok, nehezkesen beindulo c16nz, fura hang motor felol, gephazteto felnyit es latom, hogy a fekfolyadekot a tulfolyon buborekosan tolja ki :D Oka szerintetek? Koszi es BUEK mkinek! Biztos, hogy a fékfolyadékról van szó? Mert annak semmi köze a motorhanghoz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Sziasztok! Ma reggel adott -24fok, nehezkesen beindulo c16nz, fura hang motor felol, gephazteto felnyit es latom, hogy a fekfolyadekot a tulfolyon buborekosan tolja ki :D Oka szerintetek? Koszi es BUEK mkinek! Buborékos, felhabzó fékfolyadék? Nem csak akkor van ha fölforr a folyadék? :) Vagy létezik ilyen egyáltalán? És van a rásegítőn túlfolyó? :) Mindig tanul az ember. De sajna segíteni nem tudok. Majd valaki mond valamit. Nem is halottam még ilyet. De akkor BOLDOG új évet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Buborékos, felhabzó fékfolyadék? Nem csak akkor van ha fölforr a folyadék? :D Vagy létezik ilyen egyáltalán? És van a rásegítőn túlfolyó? :) Mindig tanul az ember. De sajna segíteni nem tudok. Majd valaki mond valamit. Nem is halottam még ilyet. De akkor BOLDOG új évet. :) Létezik, a fékfolyadék viszet vesz fel, ami hosszabb fékezésnél felforr, gőzbuborék képződik, ami meg ugye összenyomható, és csökkenti a fékhatást. Ezért is kell 2-3 évente cserélni. De itt most másról lehet szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
koqxdió Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Létezik, a fékfolyadék viszet vesz fel, ami hosszabb fékezésnél felforr, gőzbuborék képződik, ami meg ugye összenyomható, és csökkenti a fékhatást. Ezért is kell 2-3 évente cserélni. De itt most másról lehet szó. Bocsi urak! beneztem(( az elso kis fekete tartaly bugyogott! Sorry Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Bocsi urak! beneztem(( az elso kis fekete tartaly bugyogott! Sorry Szóval a szervóról van szó, sejtettem. Pont nemrég járt vki ugyanígy, érdekes. Lehet, hogy a szervóolaj nem bírja a hideget? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve December31, 2010 Megoszt Elküldve December31, 2010 Szóval a szervóról van szó, sejtettem. Pont nemrég járt vki ugyanígy, érdekes. Lehet, hogy a szervóolaj nem bírja a hideget? Az moti volt(szintén Vekis), akinek feltört a tartályából az iszapszerű,fura színű olaj a tartályából! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Jó estét az uraknak . Némi infóra illetve segítségre lenne szűkségem .A jelenség a következő,néhány órásállás után ebben az időben persze fékezéskor a hátsódobfék olyan hangot mintha vas a vason karistolna ,de közben teljesen fel van újítva . Segítséget előre is köszi . :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Jó estét az uraknak . Némi infóra illetve segítségre lenne szűkségem .A jelenség a következő,néhány órásállás után ebben az időben persze fékezéskor a hátsódobfék olyan hangot mintha vas a vason karistolna ,de közben teljesen fel van újítva . Segítséget előre is köszi . :D Esélyes, hogy menet közben bemegy a vízpára, amely felületi rozsdásodást okoz. (Nálam is hajlamos rá, főleg a jobb hátsó.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Nincs valami megoldás ez ellen ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ambruzsg Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Nincs valami megoldás ez ellen ? De, fékezni kell egyet és az leviszi a rozsdát. :D Mást nagyon nem tudsz, ez ilyen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Jó estét az uraknak . Némi infóra illetve segítségre lenne szűkségem .A jelenség a következő,néhány órásállás után ebben az időben persze fékezéskor a hátsódobfék olyan hangot mintha vas a vason karistolna ,de közben teljesen fel van újítva . Segítséget előre is köszi . :D Szar a betéted nem stimmel a fékdob anyagához, vagy próbálsz talállni hozzávalót vagy elviseled . Kitakaritani nem árt mert jobban kopik és akeletkezett por nem ürül ki a dobból és ez miatt blokolhat a kerék-már jártam igy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Jó estét az uraknak . Némi infóra illetve segítségre lenne szűkségem .A jelenség a következő,néhány órásállás után ebben az időben persze fékezéskor a hátsódobfék olyan hangot mintha vas a vason karistolna ,de közben teljesen fel van újítva . Segítséget előre is köszi . :D A felhalmozódott fékpor áll össze a pára/becsapódott víz miatt, első pár fékezéskor azt kell szétcsapni. Nekem a Corsa csinálta, takarítás óta kussol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts