zotya975 Elküldve Július2, 2010 Elküldve Július2, 2010 De nem ám! Az agy ugyanolyan, az a lemez, ami mögötte van az más és attól nem lehet a szélesebb betétet feltenni. Tehát azt kell cserélni. Látszik a különbség, bár nem nagyon. A munkahengert figyeld, ott látod. ^_^ Hmmm..... fene se gondolta volna, kösz a kiigazítás, remélem közben nem vett másik agyat. :D
a_lajos Elküldve Július3, 2010 Elküldve Július3, 2010 Hmmm..... fene se gondolta volna, kösz a kiigazítás, remélem közben nem vett másik agyat. :D Nem megy az olyan könnyen!! ^_^
astrásgyerek Elküldve Július4, 2010 Elküldve Július4, 2010 Melyik a jól összerakott fék? A JOBB oldalim vagy a BAL oldalim? :rolleyes: Erre a kis fém alátétszerűségre gondolok. Kifele, vagy befele kell nézzen az alátét kerek része? Mert az egyikbe így, a másikba meg amúgy van, és nem igazán látok bele, hogy most akkor hogy is kéne legyen... <_<
zotya975 Elküldve Július4, 2010 Elküldve Július4, 2010 Melyik a jól összerakott fék? A JOBB oldalim vagy a BAL oldalim? :rolleyes: Erre a kis fém alátétszerűségre gondolok. Kifele, vagy befele kell nézzen az alátét kerek része? Mert az egyikbe így, a másikba meg amúgy van, és nem igazán látok bele, hogy most akkor hogy is kéne legyen... <_< Befele nézzen a kerek része. Ha kifele néz szerintem akad benne az utánállító.
astrásgyerek Elküldve Július4, 2010 Elküldve Július4, 2010 Befele nézzen a kerek része. http://kep.psharing.com/385713.jpg Ha kifele néz szerintem akad benne az utánállító. Akad hát, ezért is kérdeztem merre kell állnia. Köszi szépen Zotya ! :rolleyes:
zotya975 Elküldve Július4, 2010 Elküldve Július4, 2010 Akad hát, ezért is kérdeztem merre kell állnia. Köszi szépen Zotya ! :rolleyes: Nincs mit. <_<
Guest gorbi Elküldve Július4, 2010 Elküldve Július4, 2010 Melyik a jól összerakott fék? A JOBB oldalim vagy a BAL oldalim? :rolleyes: Erre a kis fém alátétszerűségre gondolok. Kifele, vagy befele kell nézzen az alátét kerek része? Mert az egyikbe így, a másikba meg amúgy van, és nem igazán látok bele, hogy most akkor hogy is kéne legyen... <_< Nem értem, hogy hogyan tudták fordítva összerakni, mert a távtartó hosszabbik részének az egyik oldali kiképzése olyan, hogy a kézifék segédkarja miatt csak egy pozícióban raható fel a fékpofára (legalább is úgy, hogy illeszkedjen hozzá) és akkor a másik végén a nút pont úgy esik, hogy ha abba bele akarod tenni annak az alátététnek a pöckét akkor belűlre kerül a hajlított kiálló rész.
astrásgyerek Elküldve Július5, 2010 Elküldve Július5, 2010 Nem értem, hogy hogyan tudták fordítva összerakni, mert a távtartó hosszabbik részének az egyik oldali kiképzése olyan, hogy a kézifék segédkarja miatt csak egy pozícióban raható fel a fékpofára (legalább is úgy, hogy illeszkedjen hozzá) és akkor a másik végén a nút pont úgy esik, hogy ha abba bele akarod tenni annak az alátététnek a pöckét akkor belűlre kerül a hajlított kiálló rész. Nem tudom, hogy hogy sikerülhetett így nekik, biztos nagyon tehetségesek.. -_- :rolleyes: <_< d.u. szerelés lesz akkor, be kell rakjam rendesen a helyére.
szokolzs Elküldve Július5, 2010 Elküldve Július5, 2010 A következő lenne a kérdésem. Ez az ABS hibakód pontosan mit jelent? " 35, Hydraulic pump Relay control circuit electrical, Engine, Wires/ connector "
mélykék76 Elküldve Július5, 2010 Elküldve Július5, 2010 A következő lenne a kérdésem. Ez az ABS hibakód pontosan mit jelent? " 35, Hydraulic pump Relay control circuit electrical, Engine, Wires/ connector " http://users.atw.hu/calibra/downloads/OPEL_Motor_Hibakod.zip
zotya975 Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 Nem értem, hogy hogyan tudták fordítva összerakni, mert a távtartó hosszabbik részének az egyik oldali kiképzése olyan, hogy a kézifék segédkarja miatt csak egy pozícióban raható fel a fékpofára (legalább is úgy, hogy illeszkedjen hozzá) és akkor a másik végén a nút pont úgy esik, hogy ha abba bele akarod tenni annak az alátététnek a pöckét akkor belűlre kerül a hajlított kiálló rész. És akkor erre mondják nekem, hogy a féket nem mókoljuk, meg nem otthon barkácsoljuk, mert az fontos biztonságtechnikai elem, és különben is rongyos pár ezer forintért kockára tennéd a család életét??? :rolleyes: -_- Hát megsúgom, amikor munkát kerestem, voltam autószerelő műhelyben is, ha ott maradok lehet pont annak a fékjét szerelem, aki nekem ezt mondta. <_<
szokolzs Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 http://users.atw.hu/calibra/downloads/OPEL_Motor_Hibakod.zip Aham, köszi. És ezt lehet házilag javítani? Mit kellenne megnézni?
öcsibácsi Elküldve Július7, 2010 Elküldve Július7, 2010 1 másik ABS hibakód lista szerint a 35-ös az Pumpa motor, érintkezési hiba. :rolleyes: Talán ez segít valamit. <_<
szokolzs Elküldve Július7, 2010 Elküldve Július7, 2010 1 másik ABS hibakód lista szerint a 35-ös az Pumpa motor, érintkezési hiba. :rolleyes: Talán ez segít valamit. <_< Az ABS kockáról leszedtem az elektronika részt, megpucolgattam, úgyhogy érintkezési hiba nincs... Az elektonika dobozát szegecsek fogják össze, széteszedni nem akarom, de hát ha senki tud mondani semmit, kénytelen leszek...:S Meg még irogatta a bal első jeladót, ki lett cserélve egy másik autóban működöre, de megint irogatja, ugyhogy lehet tényleg valami elektronika lesz:S (és potyára vettem jeladót)
öcsibácsi Elküldve Július7, 2010 Elküldve Július7, 2010 A bal elsőt nekem is jelezte, nem tudtam kiszedni, mérgemben széttörtem 1 fogóval. :rolleyes:
ateszeger Elküldve Július7, 2010 Elküldve Július7, 2010 (edited) Sziasztok!Nekem Fékhiba van folyamatosan.Most tettem föl egy uj föfékhengert de csurog az olaj belöle a devandernél+nem is fog rendesen.Az olaj meg nem fogy.Mit kéne tenni????Segitsetek mert nagyon tanácstalan vagyok.A devander tuti hogy jó a fékeknél nincs olajszivárgás.Mi lehet a gond???Ja meg ha járó motornál pumpálom a féket felkeményedik és nem fog egy kis ideig+fordulatszám emelkedés 1-2 mp idöre. Módosítva Július7, 2010 : ateszeger
Dáwid Elküldve Július7, 2010 Elküldve Július7, 2010 Sziasztok!Nekem Fékhiba van folyamatosan.Most tettem föl egy uj föfékhengert de csurog az olaj belöle a devandernél+nem is fog rendesen.Az olaj meg nem fogy.Mit kéne tenni????Segitsetek mert nagyon tanácstalan vagyok.A devander tuti hogy jó a fékeknél nincs olajszivárgás.Mi lehet a gond???Ja meg ha járó motornál pumpálom a féket felkeményedik és nem fog egy kis ideig+fordulatszám emelkedés 1-2 mp idöre. Próbáld átnézni a vákumcsöveket. Nekem akkor volt olyan fékszervó eltűnésem fordulatszám-ingadozással, amikor a vákumcsöveim elengedték magukat :rolleyes:
astrásgyerek Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 Próbáld átnézni a vákumcsöveket. Nekem akkor volt olyan fékszervó eltűnésem fordulatszám-ingadozással, amikor a vákumcsöveim elengedték magukat :rolleyes: Az Isuzus donoron is valami gubanc van a fékkel... azt tapasztalom, hogy gyengébben jön vissza a fék, miután benyomtam, és elengedtem akkor olyan érdekesen, lassan engedi vissza, olyan erőtlenül.... Lehet a vákumal van gond ennél is?
daykiller Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 Fékek márkájában jó a Textar tárcsa és a Textar vagy Bosch betét? Elsőfék.
zotya975 Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 Fékek márkájában jó a Textar tárcsa és a Textar vagy Bosch betét? Elsőfék. Brembó? Amúgy nekem is textar van, és a két a 4 pofát dobtam ki fél év után, mert üvegesedtek, és félrehúzott. Állítólag behúzott kézifékkel mentem, de szerintem kizárt dolog.
daykiller Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 Brembó? Amúgy nekem is textar van, és a két a 4 pofát dobtam ki fél év után, mert üvegesedtek, és félrehúzott. Állítólag behúzott kézifékkel mentem, de szerintem kizárt dolog. Brembó is van ofkorsz, csak szerintem túl olcsó. :rolleyes: De a behúzott kéziféknek miköze az elsőkhöz? <_< Hö?! -_-
zotya975 Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 Brembó is van ofkorsz, csak szerintem túl olcsó. :rolleyes: De a behúzott kéziféknek miköze az elsőkhöz? <_< Hö?! -_- Najó először betétet írtam, aztán átjavítottam pofára, de akkor betét. :D
daykiller Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 Najó először betétet írtam, aztán átjavítottam pofára, de akkor betét. <_< Engem inkább ez a "két a 4" dolog zavart meg. :rolleyes:
mélykék76 Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 Brembó is van ofkorsz, csak szerintem túl olcsó. :rolleyes: De a behúzott kéziféknek miköze az elsőkhöz? <_< Hö?! -_- Báz, már az is baj, ha olcsó ? :D :) Bosch az valami csomagolt cucc lehet.
zotya975 Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 Engem inkább ez a "két a 4" dolog zavart meg. :rolleyes: Ilyen apróságon ne akadj fenn. Mind a két oldalon mind a 4-t. <_<
Recommended Posts