shootman Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 lassan úgyérzem itt az ideje a fékrendszer upgrade-nek :D 1.4i astram van, C14NZ, néztem a gyári féktárcsa méretet, a 236x12,7 , erre csak ez megy fel? vagy felmegy a 236x20-as is? mert néztem abba van hűtőtt is ;) sry a tudatlanságért, vlhol elkell kezdeni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 lassan úgyérzem itt az ideje a fékrendszer upgrade-nek :D 1.4i astram van, C14NZ, néztem a gyári féktárcsa méretet, a 236x12,7 , erre csak ez megy fel? vagy felmegy a 236x20-as is? mert néztem abba van hűtőtt is ;) sry a tudatlanságért, vlhol elkell kezdeni :rolleyes: Sajnos a 236-os hűtött tárcsa beszereléséhez a nyerget is cserélni kell. Hening dobott képeket pár oldallal korábban, mikor beszerelte az övébe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
shootman Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 de ha cserélek nyerget akkor működne nem ?:rolleyes: mindjárt visszaolvasok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 de ha cserélek nyerget akkor működne nem ?:rolleyes: mindjárt visszaolvasok Igen, működni fog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Tönkrement a je. ABS jeladóm mert egy kavics szorult közé. Gyári jeladó > 30.000, az utángyártott pedig csak 7.000 Ft. Bevállaltam az utángyártottat, és mily öröm, MŰKÖDIK!!! Azé nemmindeggggy! Remélem 1 év múlva is örülni fogok nekije! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Tönkrement a je. ABS jeladóm mert egy kavics szorult közé. Gyári jeladó > 30.000, az utángyártott pedig csak 7.000 Ft. Bevállaltam az utángyártottat, és mily öröm, MŰKÖDIK!!! Azé nemmindeggggy! Remélem 1 év múlva is örülni fogok nekije! ;) Bontott gyáriban nem gondolkodtál? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Bontott gyáriban nem gondolkodtál? :rolleyes: Nem, mert ha kibontod, az neki a biztos halál! Az én régim is csak fúrógéppel jött ki, úgy be volt gyógyulva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Nem, mert ha kibontod, az neki a biztos halál! Az én régim is csak fúrógéppel jött ki, úgy be volt gyógyulva. És hogyan vetted észre hogy rossz vészfékezés volt, vagy a BC-jelezte? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 És hogyan vetted észre hogy rossz vészfékezés volt, vagy a BC-jelezte? Sárga lámpa világííít! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Nem, mert ha kibontod, az neki a biztos halál! Az én régim is csak fúrógéppel jött ki, úgy be volt gyógyulva. Nekem tartókával együtt adták 5 ezerért a bontott gyárit..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Nekem tartókával együtt adták 5 ezerért a bontott gyárit..... :rolleyes: A tartóka aluminium, a háza meg vas. Az még jobban össze van gyógyulva (nálam). ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 A tartóka aluminium, a háza meg vas. Az még jobban össze van gyógyulva (nálam). ;) A bontottnak már müa tartókája volt......az eredeti nekem is össze volt gyógyulva :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Én simán pakolásztam a jeladókat ide oda. A műanyagnak le szokott törni egy füle, de a csavar odaszorítja, úgyh. nem igazán számít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Bakker! Ez a vacak 2500 pénz? :D Kár volt beletörni ;) Azért érdekes.......a QH drágább, mint a Textar :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Bakker! Ez a vacak 2500 pénz? :D Kár volt beletörni ;) Azért érdekes.......a QH drágább, mint a Textar :rolleyes: :D Akkor sprórolj egy kicsit :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Bakker! Ez a vacak 2500 pénz? :D Kár volt beletörni ;) Azért érdekes.......a QH drágább, mint a Textar :rolleyes: Sztem, ha kérsz Dinitől, megdobál vele. :D Am a hátsó betétrögíztő sem olcsóbb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Sztem, ha kérsz Dinitől, megdobál vele. :D Am a hátsó betétrögíztő sem olcsóbb. ;) Úgyis venni kell előre tárcsákat, meg betétet....összecsapom azzal, úgy nem fáj annyira :rolleyes: Hátra komplett van, csak festeni kell őket is, mert nagyon ratyik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június8, 2010 Megoszt Elküldve Június8, 2010 Hátsó tárcsaféknél milyen vastagnak kéne lennie a kézifék fékpofáin a ferodóknak? Ezt a méretet nem igazán találom sehol. Olyan 2-3 mm van az enyémeken, az elég? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Csodálatos meglepetés ért most reggel. Kiállok az udvarból, behúzom a kéziféket, és majdnem hátrafordult a kézifékkar. :D Kiszállok, nézem, és csoda történt :P Elszakadt a balos kézifék bowdenem. A héten biztos, hogy nem fogom tudni kicserélni. Gondolom az üzemi fékhez nem sok köze van. Kérdés Pár napot használhatom-e így a szekeret? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Csodálatos meglepetés ért most reggel. Kiállok az udvarból, behúzom a kéziféket, és majdnem hátrafordult a kézifékkar. ^_^ Kiszállok, nézem, és csoda történt ;) Elszakadt a balos kézifék bowdenem. A héten biztos, hogy nem fogom tudni kicserélni. Gondolom az üzemi fékhez nem sok köze van. Kérdés Pár napot használhatom-e így a szekeret? :P Sokan nem is használják a kézit egyáltalán :P Kerüld a lejtős utakon megállást, meg a kézifékes kanyarodást, és akkor nem fog hiányozni ;) :D Hagyd sebességben ha megállsz azt kész. Azt a pár napot ki lehet húzni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Sokan nem is használják a kézit egyáltalán ;) Kerüld a lejtős utakon megállást, meg a kézifékes kanyarodást, és akkor nem fog hiányozni ^_^ :P Hagyd sebességben ha megállsz azt kész. Azt a pár napot ki lehet húzni :D Na meg két tégla a csomagtartóba amit a kerék alá dobsz ha olyan helyen parkolsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Na meg két tégla a csomagtartóba amit a kerék alá dobsz ha olyan helyen parkolsz. Vagy nekifordítja az első kereket az útpadkának, persze csak ha orral lefele áll. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Vagy nekifordítja az első kereket az útpadkának, persze csak ha orral lefele áll. ^_^ Felfele is lehet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Felfele is lehet. :D Ja, persze! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június17, 2010 Megoszt Elküldve Június17, 2010 Csodálatos meglepetés ért most reggel. Kiállok az udvarból, behúzom a kéziféket, és majdnem hátrafordult a kézifékkar. :D Kiszállok, nézem, és csoda történt :P Elszakadt a balos kézifék bowdenem. A héten biztos, hogy nem fogom tudni kicserélni. Gondolom az üzemi fékhez nem sok köze van. Kérdés Pár napot használhatom-e így a szekeret? ^_^ Ez miért csoda? :D Csoda hogy eddig bírta. ;) ;) Ja, persze! :P :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts