Tiu Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Na, a mai délelőtt bekerültek a hűtött tárcsák, nyergek az "ótó"-ba. http://img6.tar.hu/hening/img/76075058.jpg http://img6.tar.hu/hening/img/76075059.jpg Betettem ma én is a J0hnny-tól kapott betéteket, így most két autóban van, ami eddig egyben volt. :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Nem tudom, viszont a 16szelepeseknek nem férne el az omega rásegítője...nem tudom nálad a dízelben mekkora a hely. Semekkora. :rolleyes: Jelentősen át kéne rendezni a csöveket, hogy elférjen egy nagyobb rásegítő. Átmérőbe lehetne nagyobb, de a motor felé nem fér semmi. Az omié meg ha jól láttam vastagabb, mint az enyém. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Semekkora. ;) Jelentősen át kéne rendezni a csöveket, hogy elférjen egy nagyobb rásegítő. Átmérőbe lehetne nagyobb, de a motor felé nem fér semmi. Az omié meg ha jól láttam vastagabb, mint az enyém. Akkor az nem fog elférni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Akkor az nem fog elférni. ;) Marad az eredeti. Gondoltam rá, hogy előre felteszek nagyobb tárcsákat, de akkor hátul is illene variálni vele. Annyira meg nem rosszak a dobok. Végül is csak akkor kell odafigyelni jobban a fékútra, ha nagyon megpakolom, de akkor meg úgy sem gyilkolom....meg az mostanában ritkán van. Köszi az infókat :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokolzs Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Hali! Lenne egy kérdésem. 93-as kombi isuzu (TC4EE1) astrán lesz féktuning, felkerül egy gsi fékrendszere (előre a 256os tárcsák, eddig 236 hűtött volt, hátra pedig 260as tárcsa), plusz mivel 2000 forintért szereztem abs vezérlőt, azis :rolleyes: A kérdés: van ugye caravanokon fékerőszabályzó a hátsó hídon. Azzal mi legyen? ABS mellett is kell az? Tervben van még ültetés is (40 mm elvileg), így lejebb kerül a a hátsó híd, ilyenkor mi legyen a szabályzóval? Kisebb rugó kell, vagy jó az úgy? Kicsit off: elöl a féltengelyen nincs az abs jeladóhoz az a gyűrű. Komplett féltengely csere, vagy rá lehet rakni egy abs-es féltengelyből? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Hali! Lenne egy kérdésem. 93-as kombi isuzu (TC4EE1) astrán lesz féktuning, felkerül egy gsi fékrendszere (előre a 256os tárcsák, eddig 236 hűtött volt, hátra pedig 260as tárcsa), plusz mivel 2000 forintért szereztem abs vezérlőt, azis :rolleyes: A kérdés: van ugye caravanokon fékerőszabályzó a hátsó hídon. Azzal mi legyen? ABS mellett is kell az? Tervben van még ültetés is (40 mm elvileg), így lejebb kerül a a hátsó híd, ilyenkor mi legyen a szabályzóval? Kisebb rugó kell, vagy jó az úgy? Kicsit off: elöl a féltengelyen nincs az abs jeladóhoz az a gyűrű. Komplett féltengely csere, vagy rá lehet rakni egy abs-es féltengelyből? Féltengely csere, és hátra is kell a jeladó, és érzékelő mind a négy kerékhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokolzs Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Féltengely csere, és hátra is kell a jeladó, és érzékelő mind a négy kerékhez. Jeladók megvannak előre, hátul pedig az agyban vannak. Igazából a szabályzó ami érdekes:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Jeladók megvannak előre, hátul pedig az agyban vannak. Igazából a szabályzó ami érdekes:) A féltengelycsuklón van a "fogaskerék",ami a jelet adja,elvileg azt is cserélned kell majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 A féltengelycsuklón van a "fogaskerék",ami a jelet adja,elvileg azt is cserélned kell majd. A nem abses csuklóra nem megy fel simán az abs karika...esetleg ha esztergálnak a csuklóból, de akkor már érdemesebb felrakni egy eleve absest... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 akkor már érdemesebb felrakni egy eleve absest... Ezt próbáltam ecsetelni,hogy cserélni kell! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Ezt próbáltam ecsetelni,hogy cserélni kell! ;) Félreérthető volt, ezért pontosítottam. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Félreérthető volt, ezért pontosítottam. ;) Szőrszálhasogató! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Szőrszálhasogató! :rolleyes: Nem mind1, hogy csuklót, vagy csak jeladót kell cserélni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokolzs Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Nem mind1, hogy csuklót, vagy csak jeladót kell cserélni. :rolleyes: Hát sejtettem, sajnos. Akkor csere:) Mire érdemes figyelni a bontóban féltengellyel kapcs? Lehet szerezni csak külső csuklót is? Na és a szabályzóval kapcs. senki?;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Hát sejtettem, sajnos. Akkor csere:) Mire érdemes figyelni a bontóban féltengellyel kapcs? Lehet szerezni csak külső csuklót is? Na és a szabályzóval kapcs. senki?:rolleyes: Csergőben kapsz új külső csuklót, az ára sem olyan vészes. Szabályzóval sztem nem kell foglalkoznod, azért van hogy szabályozzon. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokolzs Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Csergőben kapsz új külső csuklót, az ára sem olyan vészes. Szabályzóval sztem nem kell foglalkoznod, azért van hogy szabályozzon. ;) Utánanézek. Jó-jó, de ha lejebb kerül az egész híd? Akkor kerül lejebb a hátsó híd ugye, ha terhelés van hátul, ezért jobban fékezi hátul, ami esetemben gond, mivel csak ültetve vanm holott a szabályzó azt hiszi, terhelve van, pedig nincs, nem kellene nagyobb fékerő hátra, satuzhat a hátsó kerék (satuzhat??), abs nélkül ez főleg kanyarban gond, absel pluszmunka absnek, nekem meg lábmasszázs... Látott már valaki kombi, hátul tárcsás abs-es astrát? Van nekije is fékerőszabályzója? Ha igen, ugyanilyen mint az abs nélküli, dobfékesen??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Utánanézek. Jó-jó, de ha lejebb kerül az egész híd? Akkor kerül lejebb a hátsó híd ugye, ha terhelés van hátul, ezért jobban fékezi hátul, ami esetemben gond, mivel csak ültetve vanm holott a szabályzó azt hiszi, terhelve van, pedig nincs, nem kellene nagyobb fékerő hátra, satuzhat a hátsó kerék (satuzhat??), abs nélkül ez főleg kanyarban gond, absel pluszmunka absnek, nekem meg lábmasszázs... Látott már valaki kombi, hátul tárcsás abs-es astrát? Van nekije is fékerőszabályzója? Ha igen, ugyanilyen mint az abs nélküli, dobfékesen??? :rolleyes: Nézd, nekem eléggé lent van a hátulja és semmi baja. Nem dobja a seggét, nem szokott darálni az abs. Ja, és egy kicsit nagyobb lenne nálam az esélye, mivel elöl jóval nagyobb a nyereg, mint a gyári, hátul pedig maradt a sima 35ös dugattyús nyereg, mint a 260as tárcsánál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokolzs Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Nézd, nekem eléggé lent van a hátulja és semmi baja. Nem dobja a seggét, nem szokott darálni az abs. Ja, és egy kicsit nagyobb lenne nálam az esélye, mivel elöl jóval nagyobb a nyereg, mint a gyári, hátul pedig maradt a sima 35ös dugattyús nyereg, mint a 260as tárcsánál. Oké, de neked nem kombid van, elvileg neked akkor nincs is fékerőszabályzód a hátsó hídon, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Oké, de neked nem kombid van, elvileg neked akkor nincs is fékerőszabályzód a hátsó hídon, nem? Igazad van, nem kombim van, hanem caravan, mint ahogy neked is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Igazad van, nem kombim van, hanem caravan, mint ahogy neked is. :D :rolleyes: ;) :D :D :D nem tudom megunni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokolzs Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Igazad van, nem kombim van, hanem caravan, mint ahogy neked is. :rolleyes: Jajj... Elnézést:P Kép alapján nem annak látszik:) Okés, akkor egy gonddal kevesebb, köszi:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokolzs Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Csergőben kapsz új külső csuklót, az ára sem olyan vészes. Szabályzóval sztem nem kell foglalkoznod, azért van hogy szabályozzon. ;) Esetleg ha netán egészen véletlenül valami okból kifolyólag jársz feléjük, nem kérdeznél nekem egy pontos árat? :rolleyes: Megköszönném:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Esetleg ha netán egészen véletlenül valami okból kifolyólag jársz feléjük, nem kérdeznél nekem egy pontos árat? :rolleyes: Megköszönném:)) Holnap felveszed a telefont és odacsörögsz. :D Mindenkinek így a legegyszerűbb. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokolzs Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Holnap felveszed a telefont és odacsörögsz. ;) Mindenkinek így a legegyszerűbb. :rolleyes: Jogos... Csak mondom hátha van valami kedvezményed :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május30, 2010 Megoszt Elküldve Május30, 2010 Jogos... Csak mondom hátha van valami kedvezményed :rolleyes: Belépsz a klubba, és neked is lesz. De ez már nem fék témakör. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts