Udi Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 OFF: Prototípus vagy tanulmányautó volt anno..... :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május7, 2010 Megoszt Elküldve Május7, 2010 C14SE-ből volt olyan változat amin hátul gyárilag tárcsa volt. Na ma is tanultam valamit! :devlish: Ezt nem tudtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Elrettentő példa: Erre mondják azt hiszem,hogy addig használta,amíg ki volt fizetve! :lol: Történet a következő: Volt lakótársam gépe(VW polo 6N2 2000év 1.4 16V),mellyel én télen közlekedtem,amikor a corsa dokinál volt. Már akkor szóltam neki,hogy a féke nagyon kaka,"horzsol"! :lol: Két hete hívott,hogy durva hangja van a féknek,nézzük már meg. Átjött,megnéztük,ez csere. De nem olyan egyszerű az élet: 5féle betéttel és 2 féle tárcsával gyártották,szal kell minta. Ok.Lefényképeztem,fénykép alapján kapott tegnap ferrodo tárcsákat és betéteket. Amikor vettem le a baloldalt feltünt,hogy nincs fékbetét a munkahengeren,mint kiderült az kiesett még pesten és így jött vele haza kecsóig. :lol: A munkahenger pedig szépen legyalulta a tárcsát. :devlish: A csere után otthoról küldött sms-t,azt mondja fura,hogy megáll az autó a középső pedál taposására. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Ilyet én is eljátszottam még az Omegával. Épp felszabályoztam a hátsó tárcsát. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Elrettentő példa: Erre mondják azt hiszem,hogy addig használta,amíg ki volt fizetve! :lol: Történet a következő: Volt lakótársam gépe(VW polo 6N2 2000év 1.4 16V),mellyel én télen közlekedtem,amikor a corsa dokinál volt. Már akkor szóltam neki,hogy a féke nagyon kaka,"horzsol"! :lol: Két hete hívott,hogy durva hangja van a féknek,nézzük már meg. Átjött,megnéztük,ez csere. De nem olyan egyszerű az élet: 5féle betéttel és 2 féle tárcsával gyártották,szal kell minta. Ok.Lefényképeztem,fénykép alapján kapott tegnap ferrodo tárcsákat és betéteket. Amikor vettem le a baloldalt feltünt,hogy nincs fékbetét a munkahengeren,mint kiderült az kiesett még pesten és így jött vele haza kecsóig. ;) A munkahenger pedig szépen legyalulta a tárcsát. :devlish: A csere után otthoról küldött sms-t,azt mondja fura,hogy megáll az autó a középső pedál taposására. :lol: Mi akarsz a tárcsán még egész sok hús van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Mi akarsz a tárcsán még egész sok hús van. :devlish: Invictus is azt mondta, hogy van még benne 10000km. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Invictus is azt mondta, hogy van még benne 10000km. :devlish: Kicsit darálni kell és tömör tárcsának simán elmegy. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május8, 2010 Megoszt Elküldve Május8, 2010 Invictus is azt mondta, hogy van még benne 10000km. :devlish: Jogos, egy tárcsának simán ki kell bírnia 20 ezer kilómétert, és ennek az egyik fele mejdnem teljesen megvan. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Elrettentő példa: http://img249.imageshack.us/img249/3122/img0128b.th.jpg http://img293.imageshack.us/img293/9756/img0129p.th.jpg http://img691.imageshack.us/img691/431/img0130ov.th.jpg Erre mondják azt hiszem,hogy addig használta,amíg ki volt fizetve! :lol: A betéteket ha megvannak még, majd hozd Vadkertre akkor, nehogy így járjak. :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 A betéteket ha megvannak még, majd hozd Vadkertre akkor, nehogy így járjak. :devlish: :lol: Berakkom a cuccokat,mindent viszek,Karcsinak lehet ott csinálunk cserét lent! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Berakkom a cuccokat,mindent viszek,Karcsinak lehet ott csinálunk cserét lent! :lol: Úgya". :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Berakkom a cuccokat,mindent viszek,Karcsinak lehet ott csinálunk cserét lent! :lol: Köszi előre is. :devlish: Gondolkodtam a helyszíni cserén én is, lehet megejtem majd. Sok-sok szétszedett Opel lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Köszi előre is. :devlish: Gondolkodtam a helyszíni cserén én is, lehet megejtem majd. Sok-sok szétszedett Opel lesz. :lol: Vagy szétesett. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Vagy szétesett. :lol: :lol: Te jobb,ha hallgatsz. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Köszi előre is. :devlish: Gondolkodtam a helyszíni cserén én is, lehet megejtem majd. Sok-sok szétszedett Opel lesz. :lol: Van bent a corsában 7-es imbusz,nem téma a csere. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Vagy szétesett. :lol: :lol: Te jobb,ha hallgatsz. :devlish: Az nem szétesett, csak eltörött. :lol: Kijött a füst, és nem volt utána már az igazi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május10, 2010 Megoszt Elküldve Május10, 2010 Te jobb,ha hallgatsz. :lol: :lol: :lol: Az nem szétesett, csak eltörött. :lol: Csak kettétört. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Május16, 2010 Megoszt Elküldve Május16, 2010 Nekem is Ferodo-Ferodo páros van, eddig semmi gond vele. A Ferodo-Ferodo páros továbbra is jól üzemel? Előfordul(t) csikorgás? Az alternatíva Zimmermann tárcsa és Ferodo betét lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
davidka2 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Sziasztok olyan problémám lenne hogy be block-ol a bal hátsó dobfék a kocsin. Munkahenger cserélve, sorja mentes, betét még nincs elkopva. Mi lehet a gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 ABS van? Amikor elment a bal első jeladóm, csak az a kerék blokkolt be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Sziasztok olyan problémám lenne hogy be block-ol a bal hátsó dobfék a kocsin. Munkahenger cserélve, sorja mentes, betét még nincs elkopva. Mi lehet a gond? A rögzító rugókból egy sincs eltörve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 ha nekem kevés a fékerő akkor probálkozak más tárcsákkal vagy rakjak bele nagyobbat? most ferodo van Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 ha nekem kevés a fékerő akkor probálkozak más tárcsákkal vagy rakjak bele nagyobbat? most ferodo van Határozottabban kezeld a féket. Ez ingyé van. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
davidka2 Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 A rögzító rugókból egy sincs eltörve? Abs nincs a kocsiban. Azt nem tudom hogy el van-e törve majd megnézem hol kell keresni a rugót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Abs nincs a kocsiban. Azt nem tudom hogy el van-e törve majd megnézem hol kell keresni a rugót? Hát van benne egypár, a fékdob alatt vannak. Érdemes lenne megnézni azt a két tüskét ami a fékpofát tartja a helyén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts