Novy Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Várjál, kíváncsi vagyok, Ő le tudja-e szedni. Elég nehéz hozzáférni az anyához, kb. 2 ujjam fér oda, pedig aránylag nőgyógyász jellegű kezem van. ő már leszedte, amint az mutatta képpel is. vagy az nem az ő képe? sztem de Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Várjál, kíváncsi vagyok, Ő le tudja-e szedni. Elég nehéz hozzáférni az anyához, kb. 2 ujjam fér oda, pedig aránylag nőgyógyász jellegű kezem van. Most felbactad az agyam, már keresem a fejlámpát. :D :D Novy, az a kuplung volt a képen, ahhoz simán oda lehetett férni. Na megnéztem, bocs Pepe, de copni fogsz rendesen. :) Tapintásra olyan mint a kuplungé, csak ugye nem látni, talán tükörrel lehetne leszedni, de amúgy úgy látom ugyanaz a rendszer mint a másiknál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Most felbactad az agyam, már keresem a fejlámpát. :D :D Novy, az a kuplung volt a képen, ahhoz simán oda lehetett férni. Na megnéztem, bocs Pepe, de copni fogsz rendesen. :) Tapintásra olyan mint a kuplungé, csak ugye nem látni, talán tükörrel lehetne leszedni, de amúgy úgy látom ugyanaz a rendszer mint a másiknál. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Most felbactad az agyam, már keresem a fejlámpát. :D :D Novy, az a kuplung volt a képen, ahhoz simán oda lehetett férni. Na megnéztem, bocs Pepe, de copni fogsz rendesen. :) Tapintásra olyan mint a kuplungé, csak ugye nem látni, talán tükörrel lehetne leszedni, de amúgy úgy látom ugyanaz a rendszer mint a másiknál. Köszi, nem mondtál újat :D Egyébként az EPC szerint is ugyanaz a csapszeg, mint a kuplungnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Köszi, nem mondtál újat :D Egyébként az EPC szerint is ugyanaz a csapszeg, mint a kuplungnál. Lehet kiszedem én is hétvégén, megkenem nem árt neki. Na meg hiányzik a kihívás. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Lehet kiszedem én is hétvégén, megkenem nem árt neki. Na meg hiányzik a kihívás. :D zh után, amire nem mentem be, én is ezt mondtam, mikor kérdezték, hogy errea könnyű zhra miért nem mentem be :) jó egy kihívás azóta is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 zh után, amire nem mentem be, én is ezt mondtam, mikor kérdezték, hogy errea könnyű zhra miért nem mentem be :) jó egy kihívás azóta is :D Mit mondtál, hogy kiszeded a fékpedált megkenni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október22, 2009 Megoszt Elküldve Október22, 2009 Mit mondtál, hogy kiszeded a fékpedált megkenni? :D leülhetsz gyenge karó :D a kihívás te dili :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 236->256 os fék ugyebár nyerget kell cserélni sok más mellett kérdésem az lenne ezzel kapcsolatban, hogy csak astráról lévő nyereg jó, vagy jó vekié cali é is? fékrásegítő dobot miből lehet nagyobbat/ erősebbet kölcsönözni?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 236->256 os fék ugyebár nyerget kell cserélni sok más mellett kérdésem az lenne ezzel kapcsolatban, hogy csak astráról lévő nyereg jó, vagy jó vekié cali é is? fékrásegítő dobot miből lehet nagyobbat/ erősebbet kölcsönözni?? jó. magát a főfékhengert kell cserélni dobbal együtt. gsi 22es, omega 23as van asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 jó. magát a főfékhengert kell cserélni dobbal együtt. gsi 22es, omega 23as van asszem. az omiban mindegyik dupla?? egyet láttam amiben dupla volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 jó. magát a főfékhengert kell cserélni dobbal együtt. gsi 22es, omega 23as van asszem. Nem feltétlenül kell cserélni, bár biztos jobban viszi a hozzávaló. 288as nálam a 256oséval van. Arra figyelni, hogy ha omega, akkor asszem nem ugyanakkora a két kör dugattyúja. Inkább B Vectra. Amúgy Patyival beszélgettem erről, sok értelmét nem látja esetemben a Vectra főfékhengerre váltásnak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Nem feltétlenül kell cserélni, bár biztos jobban viszi a hozzávaló. 288as nálam a 256oséval van. Arra figyelni, hogy ha omega, akkor asszem nem ugyanakkora a két kör dugattyúja. Inkább B Vectra. Amúgy Patyival beszélgettem erről, sok értelmét nem látja esetemben a Vectra főfékhengerre váltásnak :D 288as? az min volt? neked akkor cseppet át van szabva akkor a féked nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Autószerelőm cserélte 236 tömörről 256 tömörre a 91-es kadettjén az elsőféket. A 236-os főfékhengerét fenthagyta és azt mondta, hogy ugyanolyan jó azzal is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 288as? az min volt? neked akkor cseppet át van szabva akkor a féked nem? :D Átlagos B Vectra. Némileg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Nem feltétlenül kell cserélni, bár biztos jobban viszi a hozzávaló. 288as nálam a 256oséval van. Arra figyelni, hogy ha omega, akkor asszem nem ugyanakkora a két kör dugattyúja. Inkább B Vectra. Amúgy Patyival beszélgettem erről, sok értelmét nem látja esetemben a Vectra főfékhengerre váltásnak :D igen, rosszul írtam. nem kell, lehet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Átlagos B Vectra. Némileg :) van erről képed netán? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 van erről képed netán? :D Az átlagos b vekiről ? :) Vagy a némilegről ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Az átlagos b vekiről ? :D Vagy a némilegről ? :) a kocsidon lévő fékmegoldásról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Gondolom, így beljebb leszel :) :D :D Amúgy mit akarnál nézni a képen ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Gondolom, így beljebb leszel :) :D :D Amúgy mit akarnál nézni a képen ? :D eza tiéd egyáltalán? :D neked nem kék caravanod van? vagy az volt??? igazából azt szeretném látni, hogy a kocsihoz képest mekkora az a 288as fékszerkó. de azt látom, hogy agycserés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 eza tiéd egyáltalán? :D neked nem kék caravanod van? vagy az volt??? igazából azt szeretném látni, hogy a kocsihoz képest mekkora az a 288as fékszerkó. de azt látom, hogy agycserés. Fehér és az övé szerintem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 eza tiéd egyáltalán? :) neked nem kék caravanod van? vagy az volt??? igazából azt szeretném látni, hogy a kocsihoz képest mekkora az a 288as fékszerkó. de azt látom, hogy agycserés. Persze, csak tudom melyik az én kocsim :D Volt, ez már fehér. 15ös felni rámegy. Nem feltételnül, át lehet fúratni a tárcsát is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 Persze, csak tudom melyik az én kocsim :D Volt, ez már fehér. 15ös felni rámegy. Nem feltételnül, át lehet fúratni a tárcsát is. na kkor csak jolemlékeztem hogy kék volt neked, és annak volt kék a belseje is ugye?? (DAY!!) de ha csak a tárcsát fúrod ki akkor... a tárcsát 4X100asra? és miért ekkora fék? kell ez? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október26, 2009 Megoszt Elküldve Október26, 2009 na kkor csak jolemlékeztem hogy kék volt neked, és annak volt kék a belseje is ugye?? (DAY!!) de ha csak a tárcsát fúrod ki akkor... a tárcsát 4X100asra? és miért ekkora fék? kell ez? :) Miva' he'? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts