Novy Elküldve Október21, 2009 Elküldve Október21, 2009 Várjál, kíváncsi vagyok, Ő le tudja-e szedni. Elég nehéz hozzáférni az anyához, kb. 2 ujjam fér oda, pedig aránylag nőgyógyász jellegű kezem van. ő már leszedte, amint az mutatta képpel is. vagy az nem az ő képe? sztem de
zotya975 Elküldve Október21, 2009 Elküldve Október21, 2009 Várjál, kíváncsi vagyok, Ő le tudja-e szedni. Elég nehéz hozzáférni az anyához, kb. 2 ujjam fér oda, pedig aránylag nőgyógyász jellegű kezem van. Most felbactad az agyam, már keresem a fejlámpát. :D :D Novy, az a kuplung volt a képen, ahhoz simán oda lehetett férni. Na megnéztem, bocs Pepe, de copni fogsz rendesen. :) Tapintásra olyan mint a kuplungé, csak ugye nem látni, talán tükörrel lehetne leszedni, de amúgy úgy látom ugyanaz a rendszer mint a másiknál.
Guest gorbi Elküldve Október21, 2009 Elküldve Október21, 2009 Most felbactad az agyam, már keresem a fejlámpát. :D :D Novy, az a kuplung volt a képen, ahhoz simán oda lehetett férni. Na megnéztem, bocs Pepe, de copni fogsz rendesen. :) Tapintásra olyan mint a kuplungé, csak ugye nem látni, talán tükörrel lehetne leszedni, de amúgy úgy látom ugyanaz a rendszer mint a másiknál. :D
FPepe Elküldve Október21, 2009 Elküldve Október21, 2009 Most felbactad az agyam, már keresem a fejlámpát. :D :D Novy, az a kuplung volt a képen, ahhoz simán oda lehetett férni. Na megnéztem, bocs Pepe, de copni fogsz rendesen. :) Tapintásra olyan mint a kuplungé, csak ugye nem látni, talán tükörrel lehetne leszedni, de amúgy úgy látom ugyanaz a rendszer mint a másiknál. Köszi, nem mondtál újat :D Egyébként az EPC szerint is ugyanaz a csapszeg, mint a kuplungnál.
zotya975 Elküldve Október21, 2009 Elküldve Október21, 2009 Köszi, nem mondtál újat :D Egyébként az EPC szerint is ugyanaz a csapszeg, mint a kuplungnál. Lehet kiszedem én is hétvégén, megkenem nem árt neki. Na meg hiányzik a kihívás. :)
Novy Elküldve Október21, 2009 Elküldve Október21, 2009 Lehet kiszedem én is hétvégén, megkenem nem árt neki. Na meg hiányzik a kihívás. :D zh után, amire nem mentem be, én is ezt mondtam, mikor kérdezték, hogy errea könnyű zhra miért nem mentem be :) jó egy kihívás azóta is :D
zotya975 Elküldve Október22, 2009 Elküldve Október22, 2009 zh után, amire nem mentem be, én is ezt mondtam, mikor kérdezték, hogy errea könnyű zhra miért nem mentem be :) jó egy kihívás azóta is :D Mit mondtál, hogy kiszeded a fékpedált megkenni? :D
Novy Elküldve Október22, 2009 Elküldve Október22, 2009 Mit mondtál, hogy kiszeded a fékpedált megkenni? :D leülhetsz gyenge karó :D a kihívás te dili :)
Novy Elküldve Október26, 2009 Elküldve Október26, 2009 236->256 os fék ugyebár nyerget kell cserélni sok más mellett kérdésem az lenne ezzel kapcsolatban, hogy csak astráról lévő nyereg jó, vagy jó vekié cali é is? fékrásegítő dobot miből lehet nagyobbat/ erősebbet kölcsönözni??
spzoli Elküldve Október26, 2009 Elküldve Október26, 2009 236->256 os fék ugyebár nyerget kell cserélni sok más mellett kérdésem az lenne ezzel kapcsolatban, hogy csak astráról lévő nyereg jó, vagy jó vekié cali é is? fékrásegítő dobot miből lehet nagyobbat/ erősebbet kölcsönözni?? jó. magát a főfékhengert kell cserélni dobbal együtt. gsi 22es, omega 23as van asszem.
Novy Elküldve Október26, 2009 Elküldve Október26, 2009 jó. magát a főfékhengert kell cserélni dobbal együtt. gsi 22es, omega 23as van asszem. az omiban mindegyik dupla?? egyet láttam amiben dupla volt.
mélykék76 Elküldve Október26, 2009 Elküldve Október26, 2009 jó. magát a főfékhengert kell cserélni dobbal együtt. gsi 22es, omega 23as van asszem. Nem feltétlenül kell cserélni, bár biztos jobban viszi a hozzávaló. 288as nálam a 256oséval van. Arra figyelni, hogy ha omega, akkor asszem nem ugyanakkora a két kör dugattyúja. Inkább B Vectra. Amúgy Patyival beszélgettem erről, sok értelmét nem látja esetemben a Vectra főfékhengerre váltásnak :D
Novy Elküldve Október26, 2009 Elküldve Október26, 2009 Nem feltétlenül kell cserélni, bár biztos jobban viszi a hozzávaló. 288as nálam a 256oséval van. Arra figyelni, hogy ha omega, akkor asszem nem ugyanakkora a két kör dugattyúja. Inkább B Vectra. Amúgy Patyival beszélgettem erről, sok értelmét nem látja esetemben a Vectra főfékhengerre váltásnak :D 288as? az min volt? neked akkor cseppet át van szabva akkor a féked nem? :)
daykiller Elküldve Október26, 2009 Elküldve Október26, 2009 Autószerelőm cserélte 236 tömörről 256 tömörre a 91-es kadettjén az elsőféket. A 236-os főfékhengerét fenthagyta és azt mondta, hogy ugyanolyan jó azzal is.
mélykék76 Elküldve Október26, 2009 Elküldve Október26, 2009 288as? az min volt? neked akkor cseppet át van szabva akkor a féked nem? :D Átlagos B Vectra. Némileg :)
spzoli Elküldve Október26, 2009 Elküldve Október26, 2009 Nem feltétlenül kell cserélni, bár biztos jobban viszi a hozzávaló. 288as nálam a 256oséval van. Arra figyelni, hogy ha omega, akkor asszem nem ugyanakkora a két kör dugattyúja. Inkább B Vectra. Amúgy Patyival beszélgettem erről, sok értelmét nem látja esetemben a Vectra főfékhengerre váltásnak :D igen, rosszul írtam. nem kell, lehet :)
Novy Elküldve Október26, 2009 Elküldve Október26, 2009 Átlagos B Vectra. Némileg :) van erről képed netán? :D
mélykék76 Elküldve Október26, 2009 Elküldve Október26, 2009 van erről képed netán? :D Az átlagos b vekiről ? :) Vagy a némilegről ? :D
Novy Elküldve Október26, 2009 Elküldve Október26, 2009 Az átlagos b vekiről ? :D Vagy a némilegről ? :) a kocsidon lévő fékmegoldásról.
mélykék76 Elküldve Október26, 2009 Elküldve Október26, 2009 Gondolom, így beljebb leszel :) :D :D Amúgy mit akarnál nézni a képen ? :D
Novy Elküldve Október26, 2009 Elküldve Október26, 2009 Gondolom, így beljebb leszel :) :D :D Amúgy mit akarnál nézni a képen ? :D eza tiéd egyáltalán? :D neked nem kék caravanod van? vagy az volt??? igazából azt szeretném látni, hogy a kocsihoz képest mekkora az a 288as fékszerkó. de azt látom, hogy agycserés.
daykiller Elküldve Október26, 2009 Elküldve Október26, 2009 eza tiéd egyáltalán? :D neked nem kék caravanod van? vagy az volt??? igazából azt szeretném látni, hogy a kocsihoz képest mekkora az a 288as fékszerkó. de azt látom, hogy agycserés. Fehér és az övé szerintem. :)
mélykék76 Elküldve Október26, 2009 Elküldve Október26, 2009 eza tiéd egyáltalán? :) neked nem kék caravanod van? vagy az volt??? igazából azt szeretném látni, hogy a kocsihoz képest mekkora az a 288as fékszerkó. de azt látom, hogy agycserés. Persze, csak tudom melyik az én kocsim :D Volt, ez már fehér. 15ös felni rámegy. Nem feltételnül, át lehet fúratni a tárcsát is.
Novy Elküldve Október26, 2009 Elküldve Október26, 2009 Persze, csak tudom melyik az én kocsim :D Volt, ez már fehér. 15ös felni rámegy. Nem feltételnül, át lehet fúratni a tárcsát is. na kkor csak jolemlékeztem hogy kék volt neked, és annak volt kék a belseje is ugye?? (DAY!!) de ha csak a tárcsát fúrod ki akkor... a tárcsát 4X100asra? és miért ekkora fék? kell ez? :)
daykiller Elküldve Október26, 2009 Elküldve Október26, 2009 na kkor csak jolemlékeztem hogy kék volt neked, és annak volt kék a belseje is ugye?? (DAY!!) de ha csak a tárcsát fúrod ki akkor... a tárcsát 4X100asra? és miért ekkora fék? kell ez? :) Miva' he'? :D :D
Recommended Posts