daykiller Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 Hányszor kell elmondani, hogy nem a keréktárcsa átmérője számít. "Akármelyikre" lehet tenni váltóméretes gumit. A 175/70R13-nak ugyanakkora a kerülete, mint a 185/60R14-nek, pár mm hijján. :lol: Maximum a szélessége miatt emelkedhet hangyányival a fogyasztás, a nagyobb súrlódási erő miatt. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 6200Ft-ért most tudok eladó bontatlan fékbetétkészletet, gyári GM, vagyis az van ráírva. Megéri vagy inkább valami komolyabbat vegyek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 Szerintem jó árban vannak.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 Maximum a szélessége miatt emelkedhet hangyányival a fogyasztás, a nagyobb súrlódási erő miatt. <_< A lomhaságra értettem. A fogyasztásbeli különbség elhanyagolható az 1 cm miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 -1 lóerő.. <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 szerintem az a betét DRÁGA főleg ha 236osra van elhanyagolható? hát én a 60 lovon nem úgy vettem észre a szélesebb gumit. a téli egy mérettel kisebb, ne tudd meg mennyivel gyorsul jobban, mint a nyári váltóméretessel <_< mikor szélesebb volt rajta az is fogta rendesen, bár nem is csúszkáltam a körforgóban így ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 szerintem az a betét DRÁGA főleg ha 236osra van elhanyagolható? hát én a 60 lovon nem úgy vettem észre a szélesebb gumit. a téli egy mérettel kisebb, ne tudd meg mennyivel gyorsul jobban, mint a nyári váltóméretessel :lol: mikor szélesebb volt rajta az is fogta rendesen, bár nem is csúszkáltam a körforgóban így ... 10500Ft-ért van Bosch is, azonnal adták volna ma opel szaküzletben. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 10500Ft-ért van Bosch is, azonnal adták volna ma opel szaküzletben. <_< nekem 236os tárcsákkal együtt volt 8 ezer az egész és a betét se olyan gagyi, mert tegnap láttam eurósporton autókon... de sose jegyzem meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 10500Ft-ért van Bosch is, azonnal adták volna ma opel szaküzletben. <_< És miért nem hoztad el? :lol: Énnekem nem tudom milyen van bent, kértem az Opel bótben, és ezt adták. Valami piros dobozban márka nélkül, eddig nem volt baj vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 nekem 236os tárcsákkal együtt volt 8 ezer az egész és a betét se olyan gagyi, mert tegnap láttam eurósporton autókon... de sose jegyzem meg <_< Jelenleg delphi betétek vannak fent, 40e km után elkoptak, majdnem nullára. :lol: Az egyik legolcsóbb volt. Van unix is 4000-ért. :lol: Mindegy, jó ez a GM is nekem, mert itt a boltokban 6000 alatt nem kapni betétet. Textar van 14-ért, Jurid van 7000-ért és bosch 10500-ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 És miért nem hoztad el? <_< Énnekem nem tudom milyen van bent, kértem az Opel bótben, és ezt adták. Valami piros dobozban márka nélkül, eddig nem volt baj vele. Nem volt nálam annyi pénz? :lol: Meg ha van olcsóbban, akkor inkább azt hozom el. Amúgy csak arra irányult a kérdésem, hogy a GM betétek mennyire jók, megéri-e az árát, nem-e hamisítják, stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 Jelenleg delphi betétek vannak fent, 40e km után elkoptak, majdnem nullára. <_< Az egyik legolcsóbb volt. Van unix is 4000-ért. :lol: Mindegy, jó ez a GM is nekem, mert itt a boltokban 6000 alatt nem kapni betétet. Textar van 14-ért, Jurid van 7000-ért és bosch 10500-ért. A Jurid állítólag nem rossz, szerelőm a saját BMW-jébe is mindig azt rakta, és meg volt elégedve vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 A Jurid állítólag nem rossz, szerelőm a saját BMW-jébe is mindig azt rakta, és meg volt elégedve vele. Valszeg jobbak, mint a delphi betétek. Előző tulaj a legolcsóbbat vette ofkorsz. :lol: Ezért nem akarok egyelőre méregdrága cuccot. Majd amikor teljes csere lesz, akkor úgyis cserélve lesz 256-os hűtőttre. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 Valszeg jobbak, mint a delphi betétek. Előző tulaj a legolcsóbbat vette ofkorsz. :lol: Ezért nem akarok egyelőre méregdrága cuccot. Majd amikor teljes csere lesz, akkor úgyis cserélve lesz 256-os hűtőttre. <_< Végülis majdnem mindenki másra esküszik. Vettem brembó tárcsát, meg dobot, úgyis a pofa, meg a betét kopik el hamarabb, aztán meglátom meddig bírta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 nekem a gyári betét + tárcsa egyszerre kopott el Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 nekem a gyári betét + tárcsa egyszerre kopott el Érdekes, az ember azt hinné, a ferodol hamarabb kopik, mint a tárcsa anyaga. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 Érdekes, az ember azt hinné, a ferodol hamarabb kopik, mint a tárcsa anyaga. hamarabb is kopik... legalábbis ezek az utána használtak igen. kb két betét egy tárcsa arányban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 Hányszor kell elmondani, hogy nem a keréktárcsa átmérője számít. "Akármelyikre" lehet tenni váltóméretes gumit. A 175/70R13-nak ugyanakkora a kerülete, mint a 185/60R14-nek, pár mm hijján. <_< Tudom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 hamarabb is kopik... legalábbis ezek az utána használtak igen. kb két betét egy tárcsa arányban Úgy is vannak összepárosítva, két betét+ egy tárcsa. Akkor mégis egyszerre kopnak el. <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 Úgy is vannak összepárosítva, két betét+ egy tárcsa. Akkor mégis egyszerre kopnak el. <_< :lol: két garnitúra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 két garnitúra. Logikus, két elsőkerekem van. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 Logikus, két elsőkerekem van. :lol: hülye vagy <_< egy garnitúra elég minda két elsőkerekedre két garnitúra az 8db betétet jelent tehát 8 db betét kopik el összesen elől, mire a tárcsa is cserés többnyire Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 hülye vagy :lol: egy garnitúra elég minda két elsőkerekedre két garnitúra az 8db betétet jelent tehát 8 db betét kopik el összesen elől, mire a tárcsa is cserés többnyire Szerintem érti ő csak cukkolni akart kicsit. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 Szerintem érti ő csak cukkolni akart kicsit. <_< nem vagyok benne biztos. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 nem vagyok benne biztos. <_< Most kivételesen értettem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts