Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Tom

Recommended Posts

Hányszor kell elmondani, hogy nem a keréktárcsa átmérője számít. "Akármelyikre" lehet tenni váltóméretes gumit. A 175/70R13-nak ugyanakkora a kerülete, mint a 185/60R14-nek, pár mm hijján. :lol:

Maximum a szélessége miatt emelkedhet hangyányival a fogyasztás, a nagyobb súrlódási erő miatt. <_<

Megosztás:

szerintem az a betét DRÁGA főleg ha 236osra van

elhanyagolható? hát én a 60 lovon nem úgy vettem észre a szélesebb gumit.

a téli egy mérettel kisebb, ne tudd meg mennyivel gyorsul jobban, mint a nyári váltóméretessel <_<

mikor szélesebb volt rajta az is fogta rendesen, bár nem is csúszkáltam a körforgóban így ...

Megosztás:

szerintem az a betét DRÁGA főleg ha 236osra van

elhanyagolható? hát én a 60 lovon nem úgy vettem észre a szélesebb gumit.

a téli egy mérettel kisebb, ne tudd meg mennyivel gyorsul jobban, mint a nyári váltóméretessel :lol:

mikor szélesebb volt rajta az is fogta rendesen, bár nem is csúszkáltam a körforgóban így ...

10500Ft-ért van Bosch is, azonnal adták volna ma opel szaküzletben. <_<

Megosztás:

nekem 236os tárcsákkal együtt volt 8 ezer az egész

és a betét se olyan gagyi, mert tegnap láttam eurósporton autókon... de sose jegyzem meg <_<

Jelenleg delphi betétek vannak fent, 40e km után elkoptak, majdnem nullára. :lol: Az egyik legolcsóbb volt. Van unix is 4000-ért. :lol: Mindegy, jó ez a GM is nekem, mert itt a boltokban 6000 alatt nem kapni betétet. Textar van 14-ért, Jurid van 7000-ért és bosch 10500-ért.

Megosztás:

És miért nem hoztad el? <_< Énnekem nem tudom milyen van bent, kértem az Opel bótben, és ezt adták. Valami piros dobozban márka nélkül, eddig nem volt baj vele.

Nem volt nálam annyi pénz? :lol: Meg ha van olcsóbban, akkor inkább azt hozom el. Amúgy csak arra irányult a kérdésem, hogy a GM betétek mennyire jók, megéri-e az árát, nem-e hamisítják, stb.

Megosztás:

Jelenleg delphi betétek vannak fent, 40e km után elkoptak, majdnem nullára. <_< Az egyik legolcsóbb volt. Van unix is 4000-ért. :lol: Mindegy, jó ez a GM is nekem, mert itt a boltokban 6000 alatt nem kapni betétet. Textar van 14-ért, Jurid van 7000-ért és bosch 10500-ért.

A Jurid állítólag nem rossz, szerelőm a saját BMW-jébe is mindig azt rakta, és meg volt elégedve vele.

Megosztás:

A Jurid állítólag nem rossz, szerelőm a saját BMW-jébe is mindig azt rakta, és meg volt elégedve vele.

Valszeg jobbak, mint a delphi betétek. Előző tulaj a legolcsóbbat vette ofkorsz. :lol: Ezért nem akarok egyelőre méregdrága cuccot. Majd amikor teljes csere lesz, akkor úgyis cserélve lesz 256-os hűtőttre. <_<

Megosztás:

Valszeg jobbak, mint a delphi betétek. Előző tulaj a legolcsóbbat vette ofkorsz. :lol: Ezért nem akarok egyelőre méregdrága cuccot. Majd amikor teljes csere lesz, akkor úgyis cserélve lesz 256-os hűtőttre. <_<

Végülis majdnem mindenki másra esküszik. Vettem brembó tárcsát, meg dobot, úgyis a pofa, meg a betét kopik el hamarabb, aztán meglátom meddig bírta.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.