opel16v Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Nektek milyen gyorsan kopott össze? Vasárnap kellene mennem egy hosszabb útra, de akkor talán jobb, ha nem szombaton cserélem le, igaz? <_< szerintem tökéletes bejáratás lenne neki :lol: nem kell félni tőle, újkorában is kellő fékerőt ad, nem sok a különbség :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
broncse Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Brembo tárcsát még csak-csak találtam, de ferodo betétet nem nagyon. Hol lehet megszerezni? AMúgy a betétet is meg kellene mérnem? Én eddig azt gondoltam, hogy csak tárcsából van több méret, de valahol betétnél is láttam különbséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 nincs :lol: Pedig az a csikorgó Ferredo a legjobb. Engem az idegesít, ha nem nyikorog <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Pedig az a csikorgó Ferredo a legjobb. Engem az idegesít, ha nem nyikorog :lol: Megszoktad már a nyikorgást a corsaban, mi? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Megszoktad már a nyikorgást a corsaban, mi? <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Nem, ami hátul volt, az előre került és fordítva, de azonos oldalon a maradtak a gumik és nincs forgásirány meghatározva. Ez volt a probléma. Ugyanis az Astra futóműve nem ugyanúgy koptatja a gumikat elöl, mint hátul. Más a kerék dőlésszöge, ráadásul pl. nekem még a két első között is van különbség, és ezek szerint Neked is. Nálam is emiatt hiúsult meg az első-hátsó csere, mert húz oldalra. Tedd vissza a kerekeket az eredeti helyükre sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Ez volt a probléma. Ugyanis az Astra futóműve nem ugyanúgy koptatja a gumikat elöl, mint hátul. Más a kerék dőlésszöge, ráadásul pl. nekem még a két első között is van különbség, és ezek szerint Neked is. Nálam is emiatt hiúsult meg az első-hátsó csere, mert húz oldalra. Tedd vissza a kerekeket az eredeti helyükre sztem. attól fékezéskor nem fog remegni. nekem is meg lett cserélve a téli is meg a nyári is és semmi ilyesfajta problémám nem jött elő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 attól fékezéskor nem fog remegni. nekem is meg lett cserélve a téli is meg a nyári is és semmi ilyesfajta problémám nem jött elő. Gondolom a Tiéteknek még egyenesen áll az első futóműve, az enyémnek majd' 1.5 fok különbség van a két oldal dőlése között, és ez elég ahhoz, hogy a másképpen kopott gumival húzzon oldalra. A fékre én nem is írtam semmit, sztem a fétkárcsa hullámos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Gondolom a Tiéteknek még egyenesen áll az első futóműve, az enyémnek majd' 1.5 fok különbség van a két oldal dőlése között, és ez elég ahhoz, hogy a másképpen kopott gumival húzzon oldalra. A fékre én nem is írtam semmit, sztem a fétkárcsa hullámos. így oké Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 attól fékezéskor nem fog remegni. nekem is meg lett cserélve a téli is meg a nyári is és semmi ilyesfajta problémám nem jött elő. Én sem vettem észre. Igaz, nekem az első pirellik kerültek hátra előre meg használtakat kapott. Amúgy múltkor autómosásnál tűnt fel, hogy elég jól látható a dőlés elől, a hátsóhoz képest. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Na hiányzott 19.000Ft a kocsiból <_< Nyekergett egyik kerék...kivittem szervizbe...forró a jobb hátsó...kiderült leválott a fékről az a izé :lol: , meg a kézifékben vmi rugó bevolt rohadva és az befogott....igy fékpofa meg rugó csere....rugó majdnem drágább volt a fékpofáknál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Na hiányzott 19.000Ft a kocsiból <_< Nyekergett egyik kerék...kivittem szervizbe...forró a jobb hátsó...kiderült leválott a fékről az a izé :lol: , meg a kézifékben vmi rugó bevolt rohadva és az befogott....igy fékpofa meg rugó csere....rugó majdnem drágább volt a fékpofáknál :lol: ferodol 19ezer pénz? :S az elég sok.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 ferodol 19ezer pénz? :S az elég sok.. Munkadíjjal együtt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Munkadíjjal együtt.... még akkor is. bár nemtudom mennyiért volt az alkatrész. meg egy félórás órás munka volt nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 még akkor is. bár nemtudom mennyiért volt az alkatrész. meg egy félórás órás munka volt nem? 6000körül a fékbetét, 5000körül a rugó készlet 2,5 órás meló... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 6000körül a fékbetét, 5000körül a rugó készlet 2,5 órás meló... és mi volt 2,5 óra??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 6000körül a fékbetét, 5000körül a rugó készlet 2,5 órás meló... Látod vazze, csak szólnod kellett volna. Most 8 ezerrel több lenne a zsebedben. :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 és mi volt 2,5 óra??? Arról nem is beszélve. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Arról nem is beszélve. <_< ha nagyon nézelődök, meg nagyon elsőnek csináltam, akkor volt másfél óra. bár kitudja, hogy mennyire volt neki berohadva... de a 2,5 akkor is sok Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 és mi volt 2,5 óra??? Közben volt egy ebédidő. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május4, 2009 Megoszt Elküldve Május4, 2009 Közben volt egy ebédidő. <_< akkor talán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Ez van sajna....nincs ilyenre se helyem se időm ... sőt nem is értek hozzá <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Belső hűtésű tárcsákat szokták felszabályozni? Azt hallottam, hogy nem illik, de a szerelőm azt mondja, hogy kellene szerinte. Fékbetétben milyen márkát javasoltok? Ate betétet néztem ki ill. ha kell cserélni tárcsát, akkor az is Ate lenne. Mi a véleményetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Belső hűtésű tárcsákat szokták felszabályozni? Azt hallottam, hogy nem illik, de a szerelőm azt mondja, hogy kellene szerinte. Fékbetétben milyen márkát javasoltok? Ate betétet néztem ki ill. ha kell cserélni tárcsát, akkor az is Ate lenne. Mi a véleményetek? Csere,szabályzás felejtős,csak a baromarcú szerelők javasolnak ilyet. Ate tárcsa textar betéttel mondjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Május5, 2009 Megoszt Elküldve Május5, 2009 Az Ate betétek nem annyira jók mint a Textar betétek? Van még a gyári is ami szóba jöhet ill. a Jurid (vagy hogy kell leírni). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts