zotya975 Elküldve Április22, 2009 Elküldve Április22, 2009 Kicsoda?A Karcsi? ;) Neeeem! A Karcsi volt a telefonos segtség, a kutya meg a közönség! ;)
Novy Elküldve Április23, 2009 Elküldve Április23, 2009 ez a Johnny milyen viccelős lett már ;) am szerintem sincs különbség... illetve ha szar a rézcső. de azon a 40-60 cm en ha még rugalmasabb is nemhiszem, hogy érezni lehetne a pedálon. egy komplett rendszercsere esetén még talán, de ahogy Gabi is mondta ő ott se érzi.
wzsolt_1.6_16V Elküldve Április23, 2009 Elküldve Április23, 2009 Egy krdés: Sokan mondják, hogy a brembo tárcsát hamisítják. Hogyan tudom megnézni, hogy eredeti-e. 256/24 hűtött lenne. Vagy hol vegyem ahol tuti nem vágnak át?
opel16v Elküldve Április23, 2009 Elküldve Április23, 2009 Eddig az oldalában található domborfelirat volt a megkülönböztethetőség alapja (ahol a hűtőbordák kiérnek), ha ott találsz brembo feliratot, akkor már talán eredetinek is nézheted ;) Aztán ki tudja, mennyit fejlődtek a műértő hamisítók ;)
wzsolt_1.6_16V Elküldve Április24, 2009 Elküldve Április24, 2009 Eddig az oldalában található domborfelirat volt a megkülönböztethetőség alapja (ahol a hűtőbordák kiérnek), ha ott találsz brembo feliratot, akkor már talán eredetinek is nézheted ;) Aztán ki tudja, mennyit fejlődtek a műértő hamisítók ;) Hát ezzel nem nyugtattál meg. Na mindegy veszek egyet a unixnál vagy bárdinál és jól elteszem a számlát ha valami gond lenne vele és túlélem tudjak reklamálni ;)
Novy Elküldve Április24, 2009 Elküldve Április24, 2009 Hát ezzel nem nyugtattál meg. Na mindegy veszek egyet a unixnál vagy bárdinál és jól elteszem a számlát ha valami gond lenne vele és túlélem tudjak reklamálni ;) én is bárdinál vettem. egy éve vagy hogy megy vele a kocsi, é smost kezd válasodni... nem volt bajom vele.
webshark Elküldve Április25, 2009 Elküldve Április25, 2009 Mivel picit kiloccsant a fékfolyadék, ezért ráfolyt a főfékhengerre, meg a váltó/motor is kapott belőle, igaz utóbbiakon meg se látszik. A főfékhengert kicsit lenyomattam passzivátorral, az a kérdés, van valami okos javaslat- netán előírás-hogyan fessem utána, vagy inkább hagyjam félig festékesen, félig fémtisztán?
Novy Elküldve Április25, 2009 Elküldve Április25, 2009 Mivel picit kiloccsant a fékfolyadék, ezért ráfolyt a főfékhengerre, meg a váltó/motor is kapott belőle, igaz utóbbiakon meg se látszik. A főfékhengert kicsit lenyomattam passzivátorral, az a kérdés, van valami okos javaslat- netán előírás-hogyan fessem utána, vagy inkább hagyjam félig festékesen, félig fémtisztán? a rásegítő dobot mondod? csiszolás alapozó festék.
daykiller Elküldve Április25, 2009 Elküldve Április25, 2009 a rásegítő dobot mondod? csiszolás alapozó festék. Én csak megcsiszoltam először durva, majd finom csiszolópapírral, aztán lefújtam hőálló fekete spray-l.
Novy Elküldve Április25, 2009 Elküldve Április25, 2009 Én csak megcsiszoltam először durva, majd finom csiszolópapírral, aztán lefújtam hőálló fekete spray-l. ahogy jólesik. hőálló sztem pazarlás, ninc sott olyan meleg, inkább benzin és olaj állóság a lényeg. nekem is meg kellene pucolni, mert pár helen rozsdás... aztán meg lefesteni színre mondjuk ;) csak eléggé sokminden van ott le kell takargatni, na meg csiszolgatni se olyan kellemes félig behajolva.
dati Elküldve Április25, 2009 Elküldve Április25, 2009 Eddig az oldalában található domborfelirat volt a megkülönböztethetőség alapja (ahol a hűtőbordák kiérnek), ha ott találsz brembo feliratot, akkor már talán eredetinek is nézheted ;) Aztán ki tudja, mennyit fejlődtek a műértő hamisítók ;) Erre inkább megnéztem a felhasználásra váró tárcsáimat. az eredmény: http://kepfeltoltes.hu/view/090425/P101000...ltoltes.hu_.jpg
daykiller Elküldve Április25, 2009 Elküldve Április25, 2009 ahogy jólesik. hőálló sztem pazarlás, ninc sott olyan meleg, inkább benzin és olaj állóság a lényeg. nekem is meg kellene pucolni, mert pár helen rozsdás... aztán meg lefesteni színre mondjuk ;) csak eléggé sokminden van ott le kell takargatni, na meg csiszolgatni se olyan kellemes félig behajolva. Maradék volt a felnifújásokból. ;)
Novy Elküldve Április25, 2009 Elküldve Április25, 2009 Erre inkább megnéztem a felhasználásra váró tárcsáimat. az eredmény: http://kepfeltoltes.hu/view/090425/P101000...ltoltes.hu_.jpg kár hogy lehagytad a 7 es előla 9est mert így leht többen azt fogják hinni, hogy 7mmig kophat de az 9,7 mm eredetileg.
dati Elküldve Április25, 2009 Elküldve Április25, 2009 kár hogy lehagytad a 7 es előla 9est mert így leht többen azt fogják hinni, hogy 7mmig kophat de az 9,7 mm eredetileg. Ez lett hirtelen az egyetlen kép amin a felirat megvolt. Érdekes a ,7 mm felirat. Ez inkább hihető 0,7-nek ;) Félre a tréfával! A 9,7 mm nem játék!!!
daykiller Elküldve Április25, 2009 Elküldve Április25, 2009 Ez lett hirtelen az egyetlen kép amin a felirat megvolt. Érdekes a ,7 mm felirat. Ez inkább hihető 0,7-nek ;) Félre a tréfával! A 9,7 mm nem játék!!! Igen, előző tulaj eljátszotta ezt. Tudta hogy már cserés, de addig húzta halasztotta, amíg egy nagyobb fékezésnél hatalmas roppanás elől: mindkét tárcsa háromfele eltörött. ;) Ja és pont műszaki előtt volt a gép.
dati Elküldve Április25, 2009 Elküldve Április25, 2009 Igen, előző tulaj eljátszotta ezt. Tudta hogy már cserés, de addig húzta halasztotta, amíg egy nagyobb fékezésnél hatalmas roppanás elől: mindkét tárcsa háromfele eltörött. ;) Ja és pont műszaki előtt volt a gép. Én egy pótkocsin láttam törött tárcsát. Jött a sofőr hogy valami nem ok. Erre kiderült, hogy a hűtött tárcsa két fele elvált egymástól.
Novy Elküldve Április25, 2009 Elküldve Április25, 2009 Én egy pótkocsin láttam törött tárcsát. Jött a sofőr hogy valami nem ok. Erre kiderült, hogy a hűtött tárcsa két fele elvált egymástól. szomszéd a bmw -n : kilátszott a borda egyik oldalon.
Dáwid Elküldve Április25, 2009 Elküldve Április25, 2009 szomszéd a bmw -n : kilátszott a borda egyik oldalon. A Teve utcában a Csergőnél van egy hűtött tárcsa kiállítva dísztalpra a polcon. Nem csak hogy nincs meg az egyik oldala, de még a hűtőbordák is le vannak kopva mert már azon fékezett a jóember akitől szerezték... ;) :P ha legközelebb megyek lekunyizom a pultra hogy lefényképezzem olyan jól néz ki :D :D Amin igazán meglepődtem az amit hallottam valakitől. Ez nem hogy nem ritka eset, hanem szinte minden hétre jut egy ilyen. ;) (milyen embereknek adnak autót meg jogsit a kezébe? -_- ;) )
zotya975 Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 A Teve utcában a Csergőnél van egy hűtött tárcsa kiállítva dísztalpra a polcon. Nem csak hogy nincs meg az egyik oldala, de még a hűtőbordák is le vannak kopva mert már azon fékezett a jóember akitől szerezték... ;) -_- ha legközelebb megyek lekunyizom a pultra hogy lefényképezzem olyan jól néz ki :D :P Amin igazán meglepődtem az amit hallottam valakitől. Ez nem hogy nem ritka eset, hanem szinte minden hétre jut egy ilyen. :P (milyen embereknek adnak autót meg jogsit a kezébe? :D ;) ) Egyszer már dobott fel vki ilyen képet. Fel kéne ragasztani a műszerfalra egy figyelmeztető matricát, hogy a fékek és a gumik kopóalkatrészek. ;)
Fori23 Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 Bal elől még mindég visít a pénteken cserélt fékbetétem. Van már benne ~200km vegyes, többször vasaltam, autópályán hajnalban fékezgettem nagyokat de nem hallgatott el. Szerintetek várjak és majd csak elkussol vagy vigyem vissza a szerelőhöz, hogy csinálja meg, cserélje ki ahogy tudja?
J0hnny Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 Bal elől még mindég visít a pénteken cserélt fékbetétem. Van már benne ~200km vegyes, többször vasaltam, autópályán hajnalban fékezgettem nagyokat de nem hallgatott el. Szerintetek várjak és majd csak elkussol vagy vigyem vissza a szerelőhöz, hogy csinálja meg, cserélje ki ahogy tudja? Lehet,hogy megégetted... ;)
Fori23 Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 Lehet,hogy megégetted... ;) Kétlem. Már onnan hazafelé hamar elkezdte. Úgy a fékerő 70%-áig visít, intenzívebb fékezésnél nem.
Novy Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 nekem is csikorog egy ideje... nem láttam semmit a tárcsákon kerékcserénél...
Fori23 Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 nekem is csikorog egy ideje... nem láttam semmit a tárcsákon kerékcserénél... De én csak ráteszem a lábam és úgy szól, hogy ciki (a jobbos nem csinálja). A pedál is puhább mint közvetlen a csere előtt a gyári betéttel. Nem lett megbontva, csak a munkahenger visszatolva, tehát nem lehet levegős.
Novy Elküldve Április26, 2009 Elküldve Április26, 2009 De én csak ráteszem a lábam és úgy szól, hogy ciki (a jobbos nem csinálja). A pedál is puhább mint közvetlen a csere előtt a gyári betéttel. Nem lett megbontva, csak a munkahenger visszatolva, tehát nem lehet levegős. akkor a betét minősége gagyi lehet ha puha is
Recommended Posts