Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Tom

Recommended Posts

Mekkora tárcsák mennek arra? Én 236-os hűtöttet szeretnék, mert elöl 256-osak vannak. Valahol láttam 280-valahányas tárcsákat, asszem Omegáé volt. Ha azt dobnék előre, akkor a mostani 256-os tárcsák mehetnéneek hátra, nem? Csak attól tartok, hogy azok a brutál tárcsaák nem férnek be a 14" felni alá B)

Hátul 260-as tárcsa van, és rámegy a 14-es felni. Nekem olyan a téli.

A kézifékkötéllel kell kicsit variálni, de elvileg a gsi-é jó hozzá. Én még nem raktam fel új kötelet. (de néha azért nem ártana ha lenne) Így most nem fagy össze.

Megosztás:

Érdekelne egy, ha készül B)

Amúgy meg tudtommal a Forest Gump óta nem fogadnak el ilyen videós bizonyítékokat a bíróságon nem? ;)

OFF Volt valami nagy hírverés, hogy a városban csapattak, ilyen bünti, olyan bünti.. akkor vettem le én is az oldalamról a videókat..(pontosabban egyenlőre csak a linkeket)

Pláne,hogy sok olyan videó van, ahol társaságban toltunk. 4-5 sok autó.. klubos is.. és azokon a rendszám is látszott..

Pedig sokan nézegették őőőket :blush: ON

Megosztás:

OFF Volt valami nagy hírverés, hogy a városban csapattak, ilyen bünti, olyan bünti.. akkor vettem le én is az oldalamról a videókat..(pontosabban egyenlőre csak a linkeket)

Pláne,hogy sok olyan videó van, ahol társaságban toltunk. 4-5 sok autó.. klubos is.. és azokon a rendszám is látszott..

Pedig sokan nézegették őőőket B) ON

régi szép idők ;) :blush:

Megosztás:

Sziasztok!

92-es astrám ABS-e kezd rosszalkodni.

Fel villan a check lámpája és úgy marad, aztán újraindítom és akkor jó, aztán megint ég.

Átnéztem a csatlakozásokat, ott nincs baj.

Hogy lehet megnézni, leellenőrizni, hol lehet a gond, ezt ki lehet villogtatni?

üdv

a.

Megosztás:

Sziasztok!

92-es astrám ABS-e kezd rosszalkodni.

Fel villan a check lámpája és úgy marad, aztán újraindítom és akkor jó, aztán megint ég.

Átnéztem a csatlakozásokat, ott nincs baj.

Hogy lehet megnézni, leellenőrizni, hol lehet a gond, ezt ki lehet villogtatni?

üdv

a.

Szintén zenész? ;)

Nekem volt már kontakt hiba is, meg olyan esetem is, hogy a kerékkel forgó jeladóhoz bekerült valami szutyok (falevél, apró gally, vagy hasonló). Ugyanezt produkálta. Az utóbbinál sikerült "megjavítanom" egy kis hosszabb tolatással, vészfékezésekkel tarkítva. B)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.