Tápiószecső Elküldve Január10, 2009 Megoszt Elküldve Január10, 2009 OKs, küldök. Ezek szerint Te már tárcsásítottad? Mi került fel, GSI, Vectra, vagy netán az eredeti lett átszerelve? Igen. Ha jól rémlik vectráé volt, teljes hídcsere lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xendercali Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Sziasztok! Van esetleg valakinek tapasztalata 284/288-as féknyereg és Meriva 280mm-es tárcsa szettel szerelt fékkel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 284/288-as féknyereg Vigyázz, mert két külön dologról beszélsz B) 284 és 288 nyereg nem kompatibilis. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xendercali Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Vigyázz, mert két külön dologról beszélsz ;) 284 és 288 nyereg nem kompatibilis. Tudom! B) De elvileg mindegyikhez fel lehet rakni ezt a tárcsát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Tudom! B) De elvileg mindegyikhez fel lehet rakni ezt a tárcsát! Maximum akkor tudom elképzelni, ha a tartókonzolt cseréled rajta, ugyanis más síkban van bennük a tárcsa a rögzítési ponthoz viszonyítva ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Coupe-nak nem olyan van? István hátsó fékét én vettem meg. Caravanba se kell hídat cserélni, csak kerékagyat, meg kézikötelet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Mekkora tárcsák mennek arra? Én 236-os hűtöttet szeretnék, mert elöl 256-osak vannak. Valahol láttam 280-valahányas tárcsákat, asszem Omegáé volt. Ha azt dobnék előre, akkor a mostani 256-os tárcsák mehetnéneek hátra, nem? Csak attól tartok, hogy azok a brutál tárcsaák nem férnek be a 14" felni alá B) Hátul 260-as tárcsa van, és rámegy a 14-es felni. Nekem olyan a téli. A kézifékkötéllel kell kicsit variálni, de elvileg a gsi-é jó hozzá. Én még nem raktam fel új kötelet. (de néha azért nem ártana ha lenne) Így most nem fagy össze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Érdekelne egy, ha készül B) Amúgy meg tudtommal a Forest Gump óta nem fogadnak el ilyen videós bizonyítékokat a bíróságon nem? ;) OFF Volt valami nagy hírverés, hogy a városban csapattak, ilyen bünti, olyan bünti.. akkor vettem le én is az oldalamról a videókat..(pontosabban egyenlőre csak a linkeket) Pláne,hogy sok olyan videó van, ahol társaságban toltunk. 4-5 sok autó.. klubos is.. és azokon a rendszám is látszott.. Pedig sokan nézegették őőőket :blush: ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 OFF Volt valami nagy hírverés, hogy a városban csapattak, ilyen bünti, olyan bünti.. akkor vettem le én is az oldalamról a videókat..(pontosabban egyenlőre csak a linkeket) Pláne,hogy sok olyan videó van, ahol társaságban toltunk. 4-5 sok autó.. klubos is.. és azokon a rendszám is látszott.. Pedig sokan nézegették őőőket B) ON régi szép idők ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Pedig sokan nézegették őőőket B) ON Bólogatós szmájli. De ez már nem fék téma ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január19, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január19, 2009 régi szép idők ;) :blush: Csak, hogy ON legyek, egy régi esti cruuuz eredménye... Gyári turbó fék... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Csak, hogy ON legyek, egy régi esti cruuuz eredménye... Gyári turbó fék... B) legalább ne előttem... mit rakok fel ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január19, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január19, 2009 legalább ne előttem... mit rakok fel B) ;) :blush: Csak összekoptattam... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Csak, hogy ON legyek, egy régi esti cruuuz eredménye... Gyári turbó fék... B) Felni mögé szerelhető neon? ;) Nagyon menő. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Csak összekoptattam... :blush: akkor hálás vagyok B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január19, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január19, 2009 akkor hálás vagyok B) ;) Jólvan, 1500 lesz akkor. :blush: Egyébként azóta volt tárcsa, betét csere. Asszem... :D :lol: (meg nem mintha az új nem füstölt volna soha...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Jólvan, 1500 lesz akkor. :blush: Egyébként azóta volt tárcsa, betét csere. Asszem... :D :lol: (meg nem mintha az új nem füstölt volna soha...) 1500??? azért a calit nem adod hozzá B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január19, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január19, 2009 1500??? azért a calit nem adod hozzá B) ;) De, csak az első lökős marad... Kell a sablon. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 De, csak az első lökős marad... Kell a sablon. ;) etalon lett club szinten? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január19, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Január19, 2009 etalon lett club szinten? :blush: Panelsor szinten. ;) De nemsemszabdtovább offolnunk. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Panelsor szinten. :blush: neon nélkül? B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokola Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Sziasztok! 92-es astrám ABS-e kezd rosszalkodni. Fel villan a check lámpája és úgy marad, aztán újraindítom és akkor jó, aztán megint ég. Átnéztem a csatlakozásokat, ott nincs baj. Hogy lehet megnézni, leellenőrizni, hol lehet a gond, ezt ki lehet villogtatni? üdv a. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Csak egy gyors kérdés: ugyanolyan fékbetét kell tömör és hűtött 236-os tárcsához? Webáruházakban csak tárcsaátmérő szerint van megkülönböztetve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Csak egy gyors kérdés: ugyanolyan fékbetét kell tömör és hűtött 236-os tárcsához? Webáruházakban csak tárcsaátmérő szerint van megkülönböztetve. Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Sziasztok! 92-es astrám ABS-e kezd rosszalkodni. Fel villan a check lámpája és úgy marad, aztán újraindítom és akkor jó, aztán megint ég. Átnéztem a csatlakozásokat, ott nincs baj. Hogy lehet megnézni, leellenőrizni, hol lehet a gond, ezt ki lehet villogtatni? üdv a. Szintén zenész? ;) Nekem volt már kontakt hiba is, meg olyan esetem is, hogy a kerékkel forgó jeladóhoz bekerült valami szutyok (falevél, apró gally, vagy hasonló). Ugyanezt produkálta. Az utóbbinál sikerült "megjavítanom" egy kis hosszabb tolatással, vészfékezésekkel tarkítva. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts