Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Akkor most mi legyen ?

Küldjek csáposemelőt fénypostával ? ;)

ui: deszkával a kerék alatt sem ?

Az lesz hogy holnap ha hazaértem reggel melóból felemelem a sima emelővel és aláfekszem... Azt vagy rámesik vagy nem... ;)

Addig meg végignyikorgok egy Nyerges-Esztergom, meg Esztergom-Nyerges távot. :rolleyes:

Elküldve
kísértetiesen kezd hasonlítani Lacee-ra a srác. :lol: ;)

Zsoltee csak egy van... Ne tévesszen meg az a két e betű a nickünk végén. :rolleyes: :lol: ;)

Elküldve
Zsoltee csak egy van... Ne tévesszen meg az a két e betű a nickünk végén. :rolleyes: :lol: ;)

;)

azért remélem érted a célzást.

Ha fog a féked, akkor no para. Előbb-utóbb, ha megpusztulna az abs-ed, úgyis észreveszed.

Elküldve

Jelentem beleültem az autóba, elmentem melóba, visszajöttem és semmi nyikorgás... :rolleyes:

Nemtom mit mozgattam meg ami miatt elmúlt de sikerült. ;)

Elküldve
Jelentem beleültem az autóba, elmentem melóba, visszajöttem és semmi nyikorgás... :rolleyes:

No látod! Ezt már korábban is megtehetted volna és akkor nincs panasz! ;)

Elküldve

Láááááááátodilyenkönnyűavtótszerelni ;) :lol: :lol: :lol: B)

Elküldve

Hű, ez májkroszoftos? Újraindítottad és működik? ;)

Elküldve

Szerintem egyszerűen kiszáradt, amit bevizeztél ;)

Elküldve

2 hete nagyon büdös tud lenni a fék, ha fékezek. Semmi kíméletlen fékezés, csak simán fékezek, és érzek valami nagy égett műanyag szagot a kerék felől. Szerintetek mitől lehet? Érezhetően műanyagszag.

Üdv :lol:

Elküldve
2 hete nagyon büdös tud lenni a fék, ha fékezek. Semmi kíméletlen fékezés, csak simán fékezek, és érzek valami nagy égett műanyag szagot a kerék felől. Szerintetek mitől lehet? Érezhetően műanyagszag.

elkaptál egy tesco szatyrot? :lol:

Elküldve
Elöl vagy hátul, mindkét oldalon?

Elöl, mindkét oldalon érzem. Csak akkor, ha fékezgetek. Annyira büdi, hogy az utastérbe is beszivárog a szag.

Elküldve
Elöl, mindkét oldalon érzem. Csak akkor, ha fékezgetek. Annyira büdi, hogy az utastérbe is beszivárog a szag.

Passz. Érdekes, hogy egyszerre jött elő mindkét oldalon. Betétek, tárcsák milyen idősek/állapotban vannak?

Én elsősorban szemrevételeznék.

Elküldve

Esetleg van valamilyen hang amikor fékezel?

Elküldve

Sziasztok!

Le szeretném cserélni a fékolajat a vasba. Mennyi fékolaj kell bele? A vas C14NZ, 1.4 60LE, 96-os évjárat (GLS)

Előre is köszönöm! ABS nincs benne.

Üdv!

Elküldve
Sziasztok!

Le szeretném cserélni a fékolajat a vasba. Mennyi fékolaj kell bele? A vas C14NZ, 1.4 60LE, 96-os évjárat (GLS)

Előre is köszönöm! ABS nincs benne.

Üdv!

1 L elég a cseréhez.

De egyedül bajos lesz, hecsak nem szervízben csináltatod.

Elküldve
1 L elég a cseréhez.

De egyedül bajos lesz, hecsak nem szervízben csináltatod.

Nem, nem egyedül csinálom. Ismerős segít. Csak Ő se tudta mennyi kell bele.

És mivel előre meg kell vennem az olajat, gondoltam megkérdezem. Akkor 1L bőven elég lesz

Köszi szépen!

Elküldve
Nem, nem egyedül csinálom. Ismerős segít. Csak Ő se tudta mennyi kell bele.

És mivel előre meg kell vennem az olajat, gondoltam megkérdezem. Akkor 1L bőven elég lesz

Köszi szépen!

Annyi elég. A sorrendet remélem tudjátok. :lol:

ABS nélkül hátsó jobb=>bal, első jobb=>bal.

Elküldve
Annyi elég. A sorrendet remélem tudjátok. :lol:

ABS nélkül hátsó jobb=>bal, első jobb=>bal.

Asszem tudja a srác...Remélem :lol:

Én igazából csak segítek neki. Ő a szakember a teambe.

De ha elakadnánk majd kérünk telefonos segítséget... ha lehet...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.