Kontárgyerek Elküldve Szeptember22, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2007 Sziasztok! Megvan a fék! ....igaz még nincs fent. Lessz-e valami amire oda kell majd figyelnem, felszereléskor? (persze az álltalános dolgokon kívül) Oljan szépek :lol: ....dobok pár képet: Egyben a család. ...és még magyarnyelvü is van hozzá. ....teljessen el vagyok ájolva :lol: ... remélej jó lesz :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Szeptember22, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2007 Sziasztok! Megvan a fék! ....igaz még nincs fent. Lessz-e valami amire oda kell majd figyelnem, felszereléskor? (persze az álltalános dolgokon kívül) Oljan szépek :lol: ....dobok pár képet: Egyben a család. http://kepfeltoltes.hu/070922/f_k-eg_sz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://www.kepfeltoltes.hu/070922/f_k-r_sz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg ...és még magyarnyelvü is van hozzá. http://kepfeltoltes.hu/070922/f_k-le_r_sok_www.kepfeltoltes.hu_.jpg ....teljessen el vagyok ájolva :lol: ... remélej jó lesz :lol: :P Hali. Ha nem titok, mennyibe fájt? Lassan nekem is esedékessé váliok a csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Szeptember22, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2007 Nem a legolcsóbb helyen vedtem, kb egy 1000-el drágább volt a fékbetét és a féktárcsa is. Féktárcsa 12.500 / db. Fékbetét 10.000 / szett. Az egész: 35.000 Ft. Bp-vedtem. Katt ide ha érdekel! Van sport változat is, de az szerintem már enyhe tulzás sima utcai használatra. Brembo sport tárcsa 17500 / db Íme a kép: Nagyon ász!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Szeptember22, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2007 Nem a legolcsóbb helyen vedtem, kb egy 1000-el drágább volt a fékbetét és a féktárcsa is. Féktárcsa 12.500 / db. Fékbetét 10.000 / szett. Az egész: 35.000 Ft. Bp-vedtem. Katt ide ha érdekel! Van sport változat is, de az szerintem már enyhe tulzás sima utcai használatra. Brembo sport tárcsa 17500 / db Íme a kép: Nagyon ász!! http://www.carstyling.hu/pic/firm/action_949.jpg. Hali. Köszi az infót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Kontárgyerek nagyon szépek a féktárcsáid, betéteid! :lol: Legközelebb én is ilyenre cserélem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kontárgyerek Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Köszi, fájt is a szivem egy darabig értük... De nem az alényeg, hogy hogyan néz ki, hanem, hogy hogyan mükszik.... Sokoak álltal dicsért kombináció, biztos nem lesz rossz. Majd beszámolok róla, de most még nem kerül beépítésre, mert vannak még előmunkák. -felni felújítás -új gumik ....pénz + idő..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 De nem az alényeg, hogy hogyan néz ki, hanem, hogy hogyan mükszik.... Persze nem a kinézet a lényeg(amúgy elég fontos), de a hatékonyságát tudjuk mindannyian ennek a párosnak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 nálunk olyan 1000 körül szabályozzák a dobokat, szoval itt még megéri, ha megfelelő az átmérő. nem hiába jár ide Gabi is pl tőcsavarért:) hihi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 a szalonban megkérdeztem az árakat szimpla tárcsát valami 4 ért hoznának nekem brembobol. fékbetétet meg 9körül az is brembo de most asszem a lucas lesz, mert pénz szűke vanb, és az van gyárilag is benne, az pedig 5 ért van textar vagy micsoda pedig olyan 7 körül van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 A pedálút felső néhány centiméterén nem akaródzik fogni a fék. Főfékhengercsere? Légtelenítések után picit mérséklődik, de soha nem az igazi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 A pedálút felső néhány centiméterén nem akaródzik fogni a fék. Főfékhengercsere? Légtelenítések után picit mérséklődik, de soha nem az igazi. Lehet, hogy átengednek a karmantyúk, nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 mennyi az a néhány centi? 1-2-3-4-5? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 Lehet, hogy átengednek a karmantyúk, nem? :lol: Milyen karmantyúk? mennyi az a néhány centi? Lábbal nehéz megállapítani, de 3-5 biztos van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 "Milyen karmantyúk?" Tömítés.Ha átengedne,szivárogna a fékolaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 Milyen karmantyúk? Lábbal nehéz megállapítani, de 3-5 biztos van. Amik a főfékhengerben vannak. Nem látsz fékolajnyomokat a szervóhengeren a főhenger alatt?(megmarja a festéket) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 Amik a főfékhengerben vannak. Nem látsz fékolajnyomokat a szervóhengeren a főhenger alatt?(megmarja a festéket) Nem vettem észre ilyet, de majd ránézek még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
individor Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 hali! olyan problémám van hogy furcsán fékez az autó rugdossa vissza a pedált kicsit ráz és szaggatottan fékez nem nagyon de észrevenni egy-egy erőteljesebb lassítás után ezt jobban észrevenni( pl 100ról leállni) akkor már kicsit zavaró a rugdosás most volt műszakim ott megmérték a fékeket jó eredmény volt használtan vettem az első féktárcsák újnak néznek ki betétek is de ez a rángatás nem volt amikor vettem felemeltük, kézzel forgatva nem vettünk észre semmit a másik az első tárcsafék tűzforró mindig de annyira hogy égeti a kezet ez természetes?? köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 hali! olyan problémám van hogy furcsán fékez az autó rugdossa vissza a pedált kicsit ráz és szaggatottan fékez nem nagyon de észrevenni egy-egy erőteljesebb lassítás után ezt jobban észrevenni( pl 100ról leállni) akkor már kicsit zavaró a rugdosás most volt műszakim ott megmérték a fékeket jó eredmény volt használtan vettem az első féktárcsák újnak néznek ki betétek is de ez a rángatás nem volt amikor vettem felemeltük, kézzel forgatva nem vettünk észre semmit a másik az első tárcsafék tűzforró mindig de annyira hogy égeti a kezet ez természetes?? köszi! Fékezés után lehet forró, de ha anélkül is forró, akkor lehet, hogy állandóan súrlódik a fékbetéttel, pl. mert a fékmunkahengerben a dugattyú kicsit berohadt, és nem enged vissza teljesen. A "rugdosás" abból adódhat, hogy elöl a féktárcsák kicsit ütnek oldalirányban (a gyengébb minőségűek különösen erősebb fékezés után produkálják ezt), vagy hátul a dobok vannak eldeformálódva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 hali! olyan problémám van hogy furcsán fékez az autó rugdossa vissza a pedált kicsit ráz és szaggatottan fékez nem nagyon de észrevenni egy-egy erőteljesebb lassítás után ezt jobban észrevenni( pl 100ról leállni) akkor már kicsit zavaró a rugdosás most volt műszakim ott megmérték a fékeket jó eredmény volt használtan vettem az első féktárcsák újnak néznek ki betétek is de ez a rángatás nem volt amikor vettem... köszi! ABS? :lol: Fék forró általában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 nekem izzot iss eccer:) na azota nincs is fékem rendesen:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 ABS? :lol: Fék forró általában. Én is erre tippelek.. Van benne ABS? ha igen, nézzétek meg a jeladó elött a féltengely kerék felőli végén levő fogaskoszorút<= Link!!(nem tom mi a hivatalos neve) nekem azon van egy törés,és azért csinált hasonló dolgot.. Vagy egyszerüen keressétek meg az ABS biztijét talán 5 vagy 6os, rajta van a bizti fedelén, vegyétek ki, és menjetek vele egy karikát.. (világítani fog a sárga ABS lámpa) Ha megszünt a hiba, szinte biztos az ABS a hibás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Azigen! Az én fogaskoszorúm ehhez képest fémtiszta és még egy repedés sincs rajta, mégis folyton ABS hibát jelez a kivillogtatás (egész pontosan bal első fordulatszám érzékelő), érdekes módon javarészt csak esős/párás időben, de nagyon nincs most kedvem harmincvalahányezerért venni másik érzékelőt (Csergő gyári alkatrész ára), úgyhogy még szenvedek... Csak az a baj hogy nekem már 10km/h-s sebességnél is működésbe kép az ABS emiatt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
individor Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 nincs benne abs nem csikorog a fék ha megemeljük az első fék kicsit súrlódik de nem veszélyes Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 ...ha megemeljük az első fék kicsit súrlódik de nem veszélyes Ettől melegszik. Aztán mikor fékezel, már annyira meleg, hogy eldeformálódik a tárcsa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 szerintem anyaghibás vagy anyaggyenge lehetett és amaitt deformálódott és most amiatt súrlódik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts