ihbastra Elküldve Március11, 2017 Elküldve Március11, 2017 Üdv. A féknyereg tartó csavar meghúzási nyomatékát valaki tudja? Nem találtam róla sehol adatot! Köszönöm
zotya975 Elküldve Március11, 2017 Elküldve Március11, 2017 1 óra, ihbastra írta: Üdv. A féknyereg tartó csavar meghúzási nyomatékát valaki tudja? Nem találtam róla sehol adatot! Köszönöm Azt a két imbuszcsavart ami a lengőkarra rögzíti 80Nm-el kell meghúzni. Alapból volt itt menetrögzítő, de utólag már nem írja.
ihbastra Elküldve Március11, 2017 Elküldve Március11, 2017 1 óra, zotya975 írta: Azt a két imbuszcsavart ami a lengőkarra rögzíti 80Nm-el kell meghúzni. Alapból volt itt menetrögzítő, de utólag már nem írja. Köszi! 1
endi29 Elküldve Március21, 2017 Elküldve Március21, 2017 Sziasztok! A kézifék beállítással kapcsolatban lenne egy kis problémám. Van egy 92-es f astrám ami hamarosan műszakis lesz. Elvittem egy előzetes átvizsgálásra ahol kiderült hogy a jobb hátsó kézifék sokkal gyengébb mint a bal. Otthon szétszedtem a dobot és kiderült hogy az egyik pofa nem mozog.Elég rozsdás volt a dob belseje, Meg drótkeféztem amennyire tudtam, a rugókat meg kicseréltem. Az új rugókkal már mozgott mindkét pofa de a fékhatás még nem volt jó. Próbáltam állítani az állító csavarján de nem igazán volt jó. Mert összerakás után súrlódott a dob.Kézifék kar 3 kattanásig való felhúzás után a bal oldalit nagyon nehezen lehet elforgatni, a jobb oldalit meg könnyebben.Egyébként a 2 évvel ezelőtti müszakira felszabályozták a dobot, meg a bowdeneket is kicserélték. A fékpofák nem kopottak. Ja még annyi hogy mikor megforgatom a dobot olyan mintha deformált lenne mert egy darabig könnyen megy de aztán már kicsit nehezebben forog.Erre kérnék tippeket.Előre is köszönöm.
zotya975 Elküldve Március21, 2017 Elküldve Március21, 2017 21 perce, endi29 írta: Sziasztok! A kézifék beállítással kapcsolatban lenne egy kis problémám. Van egy 92-es f astrám ami hamarosan műszakis lesz. Elvittem egy előzetes átvizsgálásra ahol kiderült hogy a jobb hátsó kézifék sokkal gyengébb mint a bal. Otthon szétszedtem a dobot és kiderült hogy az egyik pofa nem mozog.Elég rozsdás volt a dob belseje, Meg drótkeféztem amennyire tudtam, a rugókat meg kicseréltem. Az új rugókkal már mozgott mindkét pofa de a fékhatás még nem volt jó. Próbáltam állítani az állító csavarján de nem igazán volt jó. Mert összerakás után súrlódott a dob.Kézifék kar 3 kattanásig való felhúzás után a bal oldalit nagyon nehezen lehet elforgatni, a jobb oldalit meg könnyebben.Egyébként a 2 évvel ezelőtti müszakira felszabályozták a dobot, meg a bowdeneket is kicserélték. A fékpofák nem kopottak. Ja még annyi hogy mikor megforgatom a dobot olyan mintha deformált lenne mert egy darabig könnyen megy de aztán már kicsit nehezebben forog.Erre kérnék tippeket.Előre is köszönöm. Amikor nekem felemás a kézifékem az üzemi ( láb) fék meg egyforma nem tudok mást csinálni mint bowdent cserélek. Állítani a tekerővel nem tudom hiszen akkor elszúrom a jó üzemi egyforma fékhatást. A kézifékar alatti közösítést nem lehet állítani oldalanként. Vagy az egyik oldali gégecsővében jobban súrlódik a bowden, vagy mert asszimetrikus az egyik oldal jobban nyúlik mivel hosszabb. Más tippem nincs. Gondoltam már rá, hogy levágom a közösítésnél a préselt fejeket menetet vágok rá, és akkor tudom csavarral állítani külön-külön a két oldalt, de aztán legutóbb jó volt, nem foglalkoztam vele. 1
endi29 Elküldve Március21, 2017 Elküldve Március21, 2017 2 perce, zotya975 írta: Amikor nekem felemás a kézifékem az üzemi ( láb) fék meg egyforma nem tudok mást csinálni mint bowdent cserélek. Állítani a tekerővel nem tudom hiszen akkor elszúrom a jó üzemi egyforma fékhatást. A kézifékar alatti közösítést nem lehet állítani oldalanként. Vagy az egyik oldali gégecsővében jobban súrlódik a bowden, vagy mert asszimetrikus az egyik oldal jobban nyúlik mivel hosszabb. Más tippem nincs. A bowdenre gondoltam én is hogy esetleg még azt kicserélem. Köszönöm a választ.
zotya975 Elküldve Március21, 2017 Elküldve Március21, 2017 19 perce, endi29 írta: A bowdenre gondoltam én is hogy esetleg még azt kicserélem. Köszönöm a választ. Nincs mit.
endi29 Elküldve Április2, 2017 Elküldve Április2, 2017 On 2017. 03. 21. at 21:22, endi29 írta: A bowdenre gondoltam én is hogy esetleg még azt kicserélem. Köszönöm a választ. Bowden csere is megvolt, kissé mintha jobb lenne de nem az igazi A jobb hátsó kézifék még mindig nem fog úgy mint a bal hátsó.A kézifékkar 3 kattanásnyira való felhúzása után a bal oldalt már nagyon fog, kézzel már nem tudom a dobot elforgatni.De a jobb oldalit még el tudom forgatni..A végső megoldásként a fékdob cseréjén gondolkodok.Mert a jelenlegit 2 éve felszabályozták már egyszer. Esetleg ha valakinek van még más tippje, tanácsa szívesen veszem.
zotya975 Elküldve Április2, 2017 Elküldve Április2, 2017 3 órája, endi29 írta: Bowden csere is megvolt, kissé mintha jobb lenne de nem az igazi A jobb hátsó kézifék még mindig nem fog úgy mint a bal hátsó.A kézifékkar 3 kattanásnyira való felhúzása után a bal oldalt már nagyon fog, kézzel már nem tudom a dobot elforgatni.De a jobb oldalit még el tudom forgatni..A végső megoldásként a fékdob cseréjén gondolkodok.Mert a jelenlegit 2 éve felszabályozták már egyszer. Esetleg ha valakinek van még más tippje, tanácsa szívesen veszem. Én az automata utánálítót szoktam addig tekergetni, amig még pont fel lehet tenni a dobokat, és még meg lehet pörgetni a kereket különösebb "kosztatás" nélkül. Fékhatás mérés nélkül nehéz pontosan belőni, de egy idő után úgyis egyformára kopik. Amúgy elég nagy eltérést enged meg a rögzítőfékre ha jól emlékszem 50%-ot ( elől 20 hátul 30 az üzemi féknél) mert ugye alapból az autó rögzítésére szolgál és nem menet közbeni fékezésre, arra csak vész esetén használható.
endi29 Elküldve Április2, 2017 Elküldve Április2, 2017 (edited) Nem sok az az 50% egy kicsit? Kb.1 hónapja volt előműszakin, ott a hapsi felírta hogy a jobb kézifék gyengébb (48%) Elvittem egy másik helyre is fék hatást mérni, ott 47 % volt az eltérés a jobb és a bal között. Itt már a bal első üzemi fék is szar volt, 23% volt az eltérés a jobbhoz képest. Ez a probléma már orvosolva lett tárcsa és betét cserével. A hátsó üzemi fék is necces mert 30% .Most már nagyon azon vagyok hogy kicserélem a dobokat is meg pofákat is. Azért köszönöm a válaszodat. Módosítva Április2, 2017 : endi29
zotya975 Elküldve Április2, 2017 Elküldve Április2, 2017 2 órája, endi29 írta: Nem sok az az 50% egy kicsit? Kb.1 hónapja volt előműszakin, ott a hapsi felírta hogy a jobb kézifék gyengébb (48%) Elvittem egy másik helyre is fék hatást mérni, ott 47 % volt az eltérés a jobb és a bal között. Itt már a bal első üzemi fék is szar volt, 23% volt az eltérés a jobbhoz képest. Ez a probléma már orvosolva lett tárcsa és betét cserével. A hátsó üzemi fék is necces mert 30% .Most már nagyon azon vagyok hogy kicserélem a dobokat is meg pofákat is. Azért köszönöm a válaszodat. Hát mivel rögzítőfék, nincs jelentősége hogy mekkora az eltérés gyakorlatilag, megállsz, behúzod, ne guruljon el az autó ez a cél. Nincs most kéznél nekem mennyi volt legutóbb, de mindegyik jó volt. Előtte ( az előző műszakin)volt a gond a kézifékkel, ezt bowden cserével orvosoltam.
wookie Elküldve Április2, 2017 Elküldve Április2, 2017 53 perce, zotya975 írta: Hát mivel rögzítőfék, nincs jelentősége hogy mekkora az eltérés gyakorlatilag, megállsz, behúzod, ne guruljon el az autó ez a cél. Nincs most kéznél nekem mennyi volt legutóbb, de mindegyik jó volt. Előtte ( az előző műszakin)volt a gond a kézifékkel, ezt bowden cserével orvosoltam. Van jelentősége. Ugyanis nem csak rögzítő, de másodlagos üzemi fék is. (ha az elsődleges meghibásodna)
zotya975 Elküldve Április2, 2017 Elküldve Április2, 2017 1 perc, wookie írta: Van jelentősége. Ugyanis nem csak rögzítő, de másodlagos üzemi fék is. (ha az elsődleges meghibásodna) Igen, ezt az előző hsz-ben írtam, de akkor is 50% itt a megengedett fékeltérés. Mondjuk megnézném azt aki fékezéskor rájön hogy beesik a pedál, eszébe jut a kézifék és meg is tudja állítani vele időben az autót. Lassításra jó, vészfékezése harmatgyenge még ha blokkolja is a kereket, amitől meg szépen megpördülsz.
wookie Elküldve Április2, 2017 Elküldve Április2, 2017 5 perce, zotya975 írta: Igen, ezt az előző hsz-ben írtam, de akkor is 50% itt a megengedett fékeltérés. Mondjuk megnézném azt aki fékezéskor rájön hogy beesik a pedál, eszébe jut a kézifék és meg is tudja állítani vele időben az autót. Lassításra jó, vészfékezése harmatgyenge még ha blokkolja is a kereket, amitől meg szépen megpördülsz. Nyilván üzemi fék hiba esetén nem úgy kell megállni a kézivel, hogy koppra rárántod 90-nél. :D
zotya975 Elküldve Április2, 2017 Elküldve Április2, 2017 1 órával ezelőtt, wookie írta: Nyilván üzemi fék hiba esetén nem úgy kell megállni a kézivel, hogy koppra rárántod 90-nél. :D Hát nem.
astrabandi Elküldve Április6, 2017 Elküldve Április6, 2017 szép estéét mindenkinek az lenne a kérdésem ,hogy főfék munka hengert kell cserélnem és mi történne ha nagyobb devandert vagyis rásegítőtt mondjuk Gsi ét vagy nem tudom vektráét ???
astrabandi Elküldve Április6, 2017 Elküldve Április6, 2017 2 órája, wookie írta: Az főfékhenger. Jobb lesz a féked. Namost a főfék munka henger kompatibilis mondjuk a gsi ével ??? Mert az már van új .
zotya975 Elküldve Április6, 2017 Elküldve Április6, 2017 1 órával ezelőtt, astrabandi írta: Namost a főfék munka henger kompatibilis mondjuk a gsi ével ??? Mert az már van új . A becsatlakozások számát kell megnézni ( ABS-es vagy sem, 4 vagy 2) illetve alapból nálunk ha jól tudom két hollandi 8 milis kettő meg 10 ugye ennek is passzolni kell. 1
aholy Elküldve Április7, 2017 Elküldve Április7, 2017 8 órája, zotya975 írta: A becsatlakozások számát kell megnézni ( ABS-es vagy sem, 4 vagy 2) illetve alapból nálunk ha jól tudom két hollandi 8 milis kettő meg 10 ugye ennek is passzolni kell. A nem ABS-esbe is be lehet épilíteni az ABS-es főféket, csak egy fékcső elosztó szükséges. (Létezik gyári gm... ) Még kell hozzá két kb 20centis cső (egyik 10es, másik 8as hollanderrel)
zotya975 Elküldve Április7, 2017 Elküldve Április7, 2017 4 perce, aholy írta: A nem ABS-esbe is be lehet épilíteni az ABS-es főféket, csak egy fékcső elosztó szükséges. (Létezik gyári gm... ) Még kell hozzá két kb 20centis cső (egyik 10es, másik 8as hollanderrel) Igen ez így van, Wookie csinált is ilyet ha jól rémlik.
aholy Elküldve Április7, 2017 Elküldve Április7, 2017 2 órája, zotya975 írta: Igen ez így van, Wookie csinált is ilyet ha jól rémlik. Nem csak Ő :-D Tőle vettem az ötletet Én is.
zotya975 Elküldve Április7, 2017 Elküldve Április7, 2017 8 perce, aholy írta: Nem csak Ő :-D Tőle vettem az ötletet Én is. Elnézést, akkor úgy mondom: többször láttam már a fórumon.
astrabandi Elküldve Április8, 2017 Elküldve Április8, 2017 Kedves fórum társak olyan segítség kellene ,hogy hol lehet kapni a fékrásegitő mögötti gumi harangot ???? mert eddig sehol nem találtam .
csoky0809 Elküldve Április15, 2017 Elküldve Április15, 2017 Üdv márkatársak!Van egy opel astra f 1.8 16v autóm elöl hátul tárcsafékes! Problémám az hogy multkor összevasaltam a fékeket mert csúszkák nem úgy mozogtak ahogy annak kell ezért meg lett tisztítva , kapott rézpasztet is mostmár sokkal jobb a fékem mint azelőtt. És összevasalásnál arra lettem figyelmes hogy az első fékek messziről is nyomták magukból a meleget míg a hátsókat simán meg tudtam fogni kézzel, pedig parszor rásatuztam, abs dolgozott! Tesómégnak az 1.6 8v autón sokkal jobban fog a fék pedig azon elöl hátul kisebbek a fékek, hatul dobos nekik de viszont nincs a hátsó hídnál nekik fékerőszabályzó hanem fékerőszabályzó patron van berakva.Nekem viszont van.Na egy szó mint száz azt akarom kérdezni hogy a nagyobb fékhatás elérése érdekében a hátsó hídon lévő fékerőelosztót ki lehet e herélni hogy folyamatosan átengedjen, vagy ki kell iktatni és fékerő szabályzó patronnal kell helyettesíteni hogy hátul is fogjon a fék rendesen ?Értelmes, hozzáértők válaszát várom. Köszönöm előre is
Recommended Posts