wookie Elküldve Október5, 2014 Elküldve Október5, 2014 (edited) Hátul 38as nyereg? <_< Az. 2x. Vagy 28? De én határozottan 38ra emléxem. Hülye vagyok, 35: Ha megnyugtat a dolog, nekem vizsgán mérték és az elején kb 2.5X nagyobb fékerő van mint hátul. Pedig minden gyári, csak a főfékhenger nagyobb... Na igen, csak nekem itt közel 4x-es eltérés van, mert ugyanazzal a pedálerővel aminél elöl eléri a 2.5-t, és kidobja az autót a pad, hátul csak 0.5-öt tud, az egyet úgy éri el, hogy nagyobb erővel taposom mint mikor rásegítés nélkül kell megállni. És a gép ki sem dobja az autót. Magyarul hátul nem tud blokkolni . Módosítva Október5, 2014 : wookie
Zsoltee Elküldve Október12, 2014 Elküldve Október12, 2014 Sziasztok Szimeringes ATE fékrásegítő dobbal mit lehet csinálni? Az utastérben hallom hogy sziszeg a fékdob és elereszti a vákuumot elég hamar, motorleállítás után, a fars levegőről ami így a motorba jut nem is beszélve. Voltam bent Opelben, nem kapható hozzá külön szimering. Cserélhető egyátalán? Esetleg szimeringboltban kapni hasonlót amivel ki lehet váltani a gyárit? Vagy kénytelen leszek egy olyat venni ami nem sziszeg? :) Előre is köszi a választ Üdv, Zsoltee
zotya975 Elküldve Október12, 2014 Elküldve Október12, 2014 Sziasztok Szimeringes ATE fékrásegítő dobbal mit lehet csinálni? Az utastérben hallom hogy sziszeg a fékdob és elereszti a vákuumot elég hamar, motorleállítás után, a fars levegőről ami így a motorba jut nem is beszélve. Voltam bent Opelben, nem kapható hozzá külön szimering. Cserélhető egyátalán? Esetleg szimeringboltban kapni hasonlót amivel ki lehet váltani a gyárit? Vagy kénytelen leszek egy olyat venni ami nem sziszeg? :) Előre is köszi a választ Üdv, Zsoltee Biztos hogy ott szimering van? Én azt hittem valami membrán, egyáltalán bontható?
Gabibácsi Elküldve Október12, 2014 Elküldve Október12, 2014 Szerintem is membrán van csak ott, meg van egy tömítőgyűrű a főfék meg a dob között.
zotya975 Elküldve Október12, 2014 Elküldve Október12, 2014 Szerintem is membrán van csak ott, meg van egy tömítőgyűrű a főfék meg a dob között. Úgy emlékszem egy fémrúd nyúlik ki a rásegítőből megy be a főfékbe és abban van ott egy szimering , vagy fordítva?
Gabibácsi Elküldve Október12, 2014 Elküldve Október12, 2014 A fémrúd az ok, szimmeringről nem tudok, de én nem értek hozzá, csak összeraktuk :D Egyébiránt szuszog nekem a mostani meg a régi fékem is ha nincs gyújtáson.
Zsoltee Elküldve Október12, 2014 Elküldve Október12, 2014 Az enyémen egy műanyagrúd nyúlik ki és ott van elvileg körben egy tömítés ( lehet nem szimering, hanem csak valami gumitömítés de van ) holnap lefényképezem a Delco-t amit levettem, az is hasonló. Megmérem majd a rúdátmérőket, lehetséges hogy csereszavatos a kettő. Opelben azt mondták hogy csak főfékhengerrel együtt van. Máshol meg nem szelelhet, ha elöl szívna farsot a főfékhenger tömítésénél, akkor bent az utastérben nem hallanám, sztem.
zotya975 Elküldve Október13, 2014 Elküldve Október13, 2014 A fémrúd az ok, szimmeringről nem tudok, de én nem értek hozzá, csak összeraktuk :D Egyébiránt szuszog nekem a mostani meg a régi fékem is ha nincs gyújtáson. Erre gondoltam, a fémrúd ugye bent maradt a dobban, azt nem cseréltem. Az enyémen egy műanyagrúd nyúlik ki és ott van elvileg körben egy tömítés ( lehet nem szimering, hanem csak valami gumitömítés de van ) holnap lefényképezem a Delco-t amit levettem, az is hasonló. Megmérem majd a rúdátmérőket, lehetséges hogy csereszavatos a kettő. Opelben azt mondták hogy csak főfékhengerrel együtt van. Máshol meg nem szelelhet, ha elöl szívna farsot a főfékhenger tömítésénél, akkor bent az utastérben nem hallanám, sztem. Hát logikusnak tűnik, hogy ha nincs átrohadva maga a vákumdob és lyukas a membrán akkor csak a főfék felől szívhat. Az a tömítés ami ott van a főféknél és a rúd megy bele szerintem csak a folyadék felől zár, legalábbis úgy áll a perem. De szerintem ide ide lehet permetezni féktisztítót és akkor megtudod pontosan hol szív falsot.
Zsoltee Elküldve Október13, 2014 Elküldve Október13, 2014 Hát logikusnak tűnik, hogy ha nincs átrohadva maga a vákumdob és lyukas a membrán akkor csak a főfék felől szívhat. Az a tömítés ami ott van a főféknél és a rúd megy bele szerintem csak a folyadék felől zár, legalábbis úgy áll a perem. De szerintem ide ide lehet permetezni féktisztítót és akkor megtudod pontosan hol szív falsot. Tehát akkor ez a tömítés, csak azért van hogy ne kerüljön víz a dobba? A műanyag rúdon belül van szivacs és abból jön ki a fém rúd, ott akkor nincs semmilyen tömítés? A fő érdekesség egyébként, hogyha picit rálépek a pedálra, elhallgat a szuszogás.
zotya975 Elküldve Október14, 2014 Elküldve Október14, 2014 Tehát akkor ez a tömítés, csak azért van hogy ne kerüljön víz a dobba? A műanyag rúdon belül van szivacs és abból jön ki a fém rúd, ott akkor nincs semmilyen tömítés? A fő érdekesség egyébként, hogyha picit rálépek a pedálra, elhallgat a szuszogás. Hát mivel kifele van a tömítés pereme, szerintem ez kivülről tömítt. De igazából nem szedtem még szétt (eddíg) vákumdobot, azt tudom, hogy ha sziszeg egyszerűen cserélni szokták.De akkor adva van a következő feladatom. :P
Zsoltee Elküldve Október14, 2014 Elküldve Október14, 2014 Hát mivel kifele van a tömítés pereme, szerintem ez kivülről tömítt. De igazából nem szedtem még szétt (eddíg) vákumdobot, azt tudom, hogy ha sziszeg egyszerűen cserélni szokták.De akkor adva van a következő feladatom. :P Köszi a segítséget, szerintem akkor veszek egy másikat ami nem sziszeg. Bár ezt is úgy árulták nekem hogy tökéletesen rendben van... Éljen a gerincesség. :)
zotya975 Elküldve Október14, 2014 Elküldve Október14, 2014 Köszi a segítséget, szerintem akkor veszek egy másikat ami nem sziszeg. Bár ezt is úgy árulták nekem hogy tökéletesen rendben van... Éljen a gerincesség. :) Én is vettem már úgy főfékhengert hogy tuti jó, de az egyik fékkör átengedett, igazából nem törvényszerű hogy szándékos volt (sőt nálam tuti nem) van hogy állás közben változnak a dolgok.
Gabibácsi Elküldve Október14, 2014 Elküldve Október14, 2014 Nemtom, nekem sziszeg a mostani meg az előző is, és tökéletesek.
zotya975 Elküldve Október14, 2014 Elküldve Október14, 2014 Nemtom, nekem sziszeg a mostani meg az előző is, és tökéletesek. Nekem is elég hamar elereszti a vákumot, állás után már kemény a pedál, de menet közebn nincs gond vele egyenlőre. Hoztam haza Bécsből egy rossz vákumszivattyús 1.7td-t vicces volt. :D
wookie Elküldve Október14, 2014 Elküldve Október14, 2014 Öhm, a devandernek rendeltetésszerű hangja a sziszegés, a vákuumot meg szerintem inkább a devadertől a szívócsőfelé menő csőben lévő szelep ereszti el.
Gabibácsi Elküldve Október14, 2014 Elküldve Október14, 2014 Na azért. Mert még a vectrám is sziszeg, direkt megnéztem :)
epk947 Elküldve Október14, 2014 Elküldve Október14, 2014 Rejtélyes kontakt hibám van az ABS körben. Már jó ideje többször előfordult, hogy hazaérve, éles kanyarodás közben, a lejtőn megállva kigyullad a sárga ABS hibajelző lámpám. Néha rossz úton a rázkódástól is. Teljes fékgenerál után most készülök a műszakira, a két első jeladó vezeték is már cserés lett, de még mindig ugyanaz a jelenség van. Közben olvasom, hogy ha a tápfeszültség 10,5 volt alá esik, akkor bejelez a lámpa. Persze újraindítás után minden ok megint. Nem is lenne ez elviselhetetlen hiba, ha nem a vizsgán jön elő. Ott meg aztán amúgy is jól megrázatják a futóművet! A szerelőm is már ott tart, hogy térdre imához... :D Ma estig odáig jutottunk, hogy meg kellene keresni a diagnosztikai csatlakozóját, amit a kapcsolási rajz mutat. No, majd holnap okosabbak leszünk? :confused:
Bundee Elküldve Október14, 2014 Elküldve Október14, 2014 Ilyet lehet külön venni? Hogy van erre rögzítve a cső egyébként? Rá van melegítve? Öhm, a devandernek rendeltetésszerű hangja a sziszegés, a vákuumot meg szerintem inkább a devadertől a szívócsőfelé menő csőben lévő szelep ereszti el.
wookie Elküldve Október14, 2014 Elküldve Október14, 2014 Ilyet lehet külön venni? Hogy van erre rögzítve a cső egyébként? Rá van melegítve? Hát hogyne lehetne. Jaja, melegen rá van húzva és kész.
Bundee Elküldve Október14, 2014 Elküldve Október14, 2014 Milyen néven és hol? Bárdinál nem találtam a fék alkatrészek között. Lehet csak figyelmetlen voltam. Hát hogyne lehetne. Jaja, melegen rá van húzva és kész.
Zsoltee Elküldve Október14, 2014 Elküldve Október14, 2014 Öhm, a devandernek rendeltetésszerű hangja a sziszegés, a vákuumot meg szerintem inkább a devadertől a szívócsőfelé menő csőben lévő szelep ereszti el. Eskü csinálok neked holnap egy videót, hogy meghallgasd mennyire sziszeg, szerintem ez már azért túl megy a rendeltetésszerű sziszegésen. :D
zotya975 Elküldve Október15, 2014 Elküldve Október15, 2014 Rejtélyes kontakt hibám van az ABS körben. Már jó ideje többször előfordult, hogy hazaérve, éles kanyarodás közben, a lejtőn megállva kigyullad a sárga ABS hibajelző lámpám. Néha rossz úton a rázkódástól is. Teljes fékgenerál után most készülök a műszakira, a két első jeladó vezeték is már cserés lett, de még mindig ugyanaz a jelenség van. Közben olvasom, hogy ha a tápfeszültség 10,5 volt alá esik, akkor bejelez a lámpa. Persze újraindítás után minden ok megint. Nem is lenne ez elviselhetetlen hiba, ha nem a vizsgán jön elő. Ott meg aztán amúgy is jól megrázatják a futóművet! A szerelőm is már ott tart, hogy térdre imához... :D Ma estig odáig jutottunk, hogy meg kellene keresni a diagnosztikai csatlakozóját, amit a kapcsolási rajz mutat. No, majd holnap okosabbak leszünk? :confused: Nekem a jobb tolató szűnik meg időnként, tudom hogy kontakthibás, de semmit nem tudok csinálni vele mert mire kiszedném a mozgatástól kigyullad. Elszörnyedve láttam műszakin hogy megint nem jó, de a vizsgabiztos azt hitte csak egy van rajta így simán átment. :D
stirlitz Elküldve Október15, 2014 Elküldve Október15, 2014 Nekem a jobb tolató szűnik meg időnként, tudom hogy kontakthibás, de semmit nem tudok csinálni vele mert mire kiszedném a mozgatástól kigyullad. Elszörnyedve láttam műszakin hogy megint nem jó, de a vizsgabiztos azt hitte csak egy van rajta így simán átment. :D kontakt kaparás+ csatlakozó érintkező hajlítás?
zotya975 Elküldve Október15, 2014 Elküldve Október15, 2014 kontakt kaparás+ csatlakozó érintkező hajlítás? Megvolt, de így is amikor tolatok ki a ház mellett, minden 3-4. induláskor látom hogy nem működik.
epk947 Elküldve Október15, 2014 Elküldve Október15, 2014 (edited) Nekem a jobb tolató szűnik meg időnként, tudom hogy kontakthibás, de semmit nem tudok csinálni vele mert mire kiszedném a mozgatástól kigyullad. Elszörnyedve láttam műszakin hogy megint nem jó, de a vizsgabiztos azt hitte csak egy van rajta így simán átment. :D Mára "megokosultunk" ha igaz! Úgy tűnik, hogy a bal hátsó ABS jeladó vezetékében történt szakadás. A vezeték egy kb fél méteres "drót", aminek mindkét vége rögzített 15 cm hosszúságban. Ahogy a lengővilla mozog, úgy a vezeték középen hajlik . Na ott lehet a szakadás, ami csak akkor eresztett el egy pillanatra, amikor a kocsi jobb eleje terhelődött (ferdén, lejtőn) és a bal háta pedig megemelkedett. Ilyenkor a vezeték megnyúlt és a szakadt szál belül egy pillanatra nem érintkezett és bejött a hibajel :confused: . Aztán normál helyzetbe kerülve újra érintkezett, és a motor újraindításával a hiba eltűnt. :blink: Erre varrjon valaki gombot! Bontott jó vezeték segített. Módosítva Október15, 2014 : epk947
Recommended Posts