Gabo Elküldve Szeptember15, 2009 Elküldve Szeptember15, 2009 Ha megvételre 15körül kínálnak hibátlant, ne habozz! Ja, és áll. a '98-'99 utániak már nem voltak kábelbajosak... Még mindig eladó a GID-em :lol: :lol:)
Oldjawás Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 Még mindig eladó a GID-em :lol: :lol:) Még érdekelne is, de nem tudom hogy csereszabatos-e az enyémmel. Próbálkozni meg a kutya szokott. :lol: Az enyém komputeres, két csatis.
Gabo Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 Még érdekelne is, de nem tudom hogy csereszabatos-e az enyémmel. Próbálkozni meg a kutya szokott. :lol: Az enyém komputeres, két csatis. LD feljebb a GM számokat.... hja nincs EPC-d... akkor marad a telefon egy opeles szervízes havernak.. mondjuk Ákos.... vagy Viktor :lol:
Oldjawás Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 LD feljebb a GM számokat.... hja nincs EPC-d... akkor marad a telefon egy opeles szervízes havernak.. mondjuk Ákos.... vagy Viktor :lol: Amint lesz EPC-m utánanézek. Addig meg max nézek a többi Omega után. :lol: Majd ha előkerül valamelyik Opel szervizes havernak pl Uhuhu a telefonszáma, / ami egy régi telefonom elvesztésekor sikeresen repült az összes elmentett Opeles haver számával együtt :lol: /, akkor azonnal hivni fogom emiatt. pffff
Gabo Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 Amint lesz EPC-m utánanézek. Addig meg max nézek a többi Omega után. :lol: Majd ha előkerül valamelyik Opel szervizes havernak pl Uhuhu a telefonszáma, / ami egy régi telefonom elvesztésekor sikeresen repült az összes elmentett Opeles haver számával együtt :lol: /, akkor azonnal hivni fogom emiatt. pffff Írj neki püt.... :lol:
kori Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 Sztem a GID kijelző már Can-Bus rendszerű, ezért a régi magnókkal nem megy. Az ncd1000 és 1100 (ha jól eml a típusára) az egyetlen 1Din-es magnó ami vinné. A gáz azonban, hogy hozzá kell programozni, az pedig nem egyszerű. A legjobb megoldás, ha a kijelzőt a hozzávaló magnóval veszed meg. Sokan szívtak már ezzel.
skyrangr Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 Sztem a GID kijelző már Can-Bus rendszerű, ezért a régi magnókkal nem megy. Az ncd1000 és 1100 (ha jól eml a típusára) az egyetlen 1Din-es magnó ami vinné. A gáz azonban, hogy hozzá kell programozni, az pedig nem egyszerű. A legjobb megoldás, ha a kijelzőt a hozzávaló magnóval veszed meg. Sokan szívtak már ezzel. Nade magnó nélkül nem használható? Nekem most se Opel fej van bent, csak az informálódás a célja a MID-nek...
Oldjawás Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 Én is másik rádiót használok, nem gyárit, tehát nekem is csak információ kiiratáshoz kellene.
skyrangr Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 Én is másik rádiót használok, nem gyárit, tehát nekem is csak információ kiiratáshoz kellene. Mindenesetre ha a kijelződ eladó lesz, mert esetleg cseréled, még pixelhibásan is érdekelne (persze ha legalább kivehetők az üzenetei) :lol:
Oldjawás Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 Mindenesetre ha a kijelződ eladó lesz, mert esetleg cseréled, még pixelhibásan is érdekelne (persze ha legalább kivehetők az üzenetei) :lol: Hát jelenleg a kijelzőm totál kuka. Semmi nincs rajta, csak néhány pálcika. Még az óra része sem olvasható. :-(
Oldjawás Elküldve Szeptember16, 2009 Elküldve Szeptember16, 2009 Ha kivehetők lennének az üzenetei, egyelőre nem akarnám megjavittatni. :lol:
opel16v Elküldve Szeptember18, 2009 Elküldve Szeptember18, 2009 Ja, és áll. a '98-'99 utániak már nem voltak kábelbajosak... Pár év és lesznek :lol: Idővel jönnek ezek a problémák, csak ki kell várni :lol:
kori Elküldve Szeptember18, 2009 Elküldve Szeptember18, 2009 Pár év és lesznek :lol: Idővel jönnek ezek a problémák, csak ki kell várni :lol: Öcsémén ('97 év végi Omi) a BC tökéletes, de a digit klíma visszajelzője kicsit szarakodik.
Oldjawás Elküldve Szeptember18, 2009 Elküldve Szeptember18, 2009 Na most én is nekiugrok a kijelző javitásnak. Sikerült szereznem egy pótot, ugyhogy nyugodtan garázdálkodhatok a régivel. :lol: Kiváncsi vagyok, mi lesz a vége. :lol:
Oldjawás Elküldve Szeptember24, 2009 Elküldve Szeptember24, 2009 Megpróbáltam a kijelző javitást. Második fogásra sikerült véletlenül leszednem a fóliát a kijelzőről is, ugyhogy most félretettem az egész projektet pihenni. Hiába, vannak napok amikor semmi nem jön össze. :rolleyes:
manox20xev Elküldve Október17, 2009 Elküldve Október17, 2009 Sziasztok!Kérdésem lenne Opel Omega MID kijelzövel kapcsolatba.Egyszer a kijelzön megjelent egy össze vissza szöveg,és azota csak a PROGRAM szót írja ki,mióta ez van kiirva a kijelző funkciói mint:külsö hőmérséklet mutatása,fogyasztás kijelzése,hiba üzenetek,rádió állomás kijelzése ,nem müködnek azota csak az órát és a dátumot jelzi ki,és azota a gyári rádió se müxik!!! Ha valaki tud erre a dologra megoldást nekem légyszí irja le ide vagy a harkabulldog@gmail.com email cimre.Elöre is köszönöm!manox20xev
manox20xev Elküldve Október17, 2009 Elküldve Október17, 2009 Sziasztok!Kérdésem lenne Opel Omega MID kijelzövel kapcsolatba.Egyszer a kijelzön megjelent egy össze vissza szöveg,és azota csak a PROGRAM szót írja ki,mióta ez van kiirva a kijelző funkciói mint:külsö hőmérséklet mutatása,fogyasztás kijelzése,hiba üzenetek,rádió állomás kijelzése ,nem müködnek azota csak az órát és a dátumot jelzi ki,és azota a gyári rádió se müxik!!! Ha valaki tud erre a dologra megoldást nekem légyszí irja le ide vagy a harkabulldog@gmail.com email cimre.Elöre is köszönöm!manox20xev
Gabo Elküldve Október18, 2009 Elküldve Október18, 2009 Sziasztok!Kérdésem lenne Opel Omega MID kijelzövel kapcsolatba.Egyszer a kijelzön megjelent egy össze vissza szöveg,és azota csak a PROGRAM szót írja ki,mióta ez van kiirva a kijelző funkciói mint:külsö hőmérséklet mutatása,fogyasztás kijelzése,hiba üzenetek,rádió állomás kijelzése ,nem müködnek azota csak az órát és a dátumot jelzi ki,és azota a gyári rádió se müxik!!! Ha valaki tud erre a dologra megoldást nekem légyszí irja le ide vagy a harkabulldog@gmail.com email cimre.Elöre is köszönöm!manox20xev Cseréld le GID-re ... épp van egy eladóm :D
manox20xev Elküldve Október18, 2009 Elküldve Október18, 2009 Cseréld le GID-re ... épp van egy eladóm :D Hello A GID az amelyik csak fele részen kijelző?Jó az Omegába?Mi az ára?Kép van róla?Köszi
Omegatd Elküldve Október18, 2009 Elküldve Október18, 2009 Hello A GID az amelyik csak fele részen kijelző?Jó az Omegába?Mi az ára?Kép van róla?Köszi Ha ennyire értesz hozzá, kezdj el sürgősen visszaolvasni!!!
Gabo Elküldve Október18, 2009 Elküldve Október18, 2009 Ha ennyire értesz hozzá, kezdj el sürgősen visszaolvasni!!! Már vártam :) :D Mano A GID jó az Omegába (az enyimbe is evvan..)... de nem mindegyikbe... a használtautón meg a kársztájlingon fent van a hirdetés képpel, GM számmal. Az a fontos számodra, hogy leellenőrizd jó-e beléje-e :D
manox20xev Elküldve Október18, 2009 Elküldve Október18, 2009 Már vártam :) :D Mano A GID jó az Omegába (az enyimbe is evvan..)... de nem mindegyikbe... a használtautón meg a kársztájlingon fent van a hirdetés képpel, GM számmal. Az a fontos számodra, hogy leellenőrizd jó-e beléje-e :D Oké skacok utána olvasok,nem vagyok Opel tudor!Tudnál egy linket dobni hol találom a használtuton?Hogy ne az egész estém a kereséssel menjen el! Kössssszz!
Gabo Elküldve Október18, 2009 Elküldve Október18, 2009 Oké skacok utána olvasok,nem vagyok Opel tudor!Tudnál egy linket dobni hol találom a használtuton?Hogy ne az egész estém a kereséssel menjen el! Kössssszz! csak egy GID van asszem fenn... :D
skyrangr Elküldve Október18, 2009 Elküldve Október18, 2009 Ha ennyire értesz hozzá, kezdj el sürgősen visszaolvasni!!! Jajjdenegatívvagy! :D
Recommended Posts