kori Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Esetleg vasárnap vmikor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rObaLex Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Esetleg vasárnap vmikor? Elvileg jó a vasárnap,kivéve ha épp szerelni állunk neki... Holnap még reagálok,vagy vasárnap délelött! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március6, 2009 Megoszt Elküldve Március6, 2009 Dobj egy sms-t a 06204026221-re, mert vasárnap sztem egyikünk sem lesz netközelben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rObaLex Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Nekem jó a ma du. is....úgy néz ki nagyon ráérek:) ...másik esetben meg holnap akkor jelzek v.mit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március7, 2009 Megoszt Elküldve Március7, 2009 Én ma szolgálatban voltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Április11, 2009 Megoszt Elküldve Április11, 2009 Sziasztok Van egy donor kétsoros kijelzőm,igaz B Vectráé,de nem bírok vele.Szeretném megpróbálni megcsinálni de fogalmam sincs hogy kell szétszedni.Valaki leírná részletesen hogy fogjak neki?Amúgy egy csatlakozós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Sziasztok Van egy donor kétsoros kijelzőm,igaz B Vectráé,de nem bírok vele.Szeretném megpróbálni megcsinálni de fogalmam sincs hogy kell szétszedni.Valaki leírná részletesen hogy fogjak neki?Amúgy egy csatlakozós. Olvass vissza, le van írva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Visszaolvastam de konkrétan hogy hogy kell szétszedni nem találtam. Olvass vissza, le van írva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kelly Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 Visszaolvastam de konkrétan hogy hogy kell szétszedni nem találtam. Olvass vissza, le van írva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gazsi Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Üdv Márkatársak. Vectra B-be keresek MID kijelzőt. Csak tökéletes állapotú érdekel. Ez a gyári számú érdekelne: GM 90 464 728 Siemens 5WK7 466 Vagy esetleg ha valaki bele tud buherálni másikat, nekem úgy is jó, csak működjön rendesen. Ha van valakinek felesleges reális áron, az kérem írjon. Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sosekOPEL Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Sziasztok. Van egy olyan gondom, hogy elkopott a fékbetétem és kicseréltettem, de a kijelző továbbra is kijelzi a hibát. Nem tudom miért? tudnatok ebben segíreni? Kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 És tuti kopásjelzős betét került bele? Mert ha nem, akkor az a gond ;) A másik gond a vezetékszakadás vagy csati kontakt lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Üdv Márkatársak. Vectra B-be keresek MID kijelzőt. Csak tökéletes állapotú érdekel. Ez a gyári számú érdekelne: GM 90 464 728 Siemens 5WK7 466 Vagy esetleg ha valaki bele tud buherálni másikat, nekem úgy is jó, csak működjön rendesen. Ha van valakinek felesleges reális áron, az kérem írjon. Előre is köszönöm. Csak GIDem van, de nem vszínű, hogy jó lesz bele ;) Sajna, mert nagyon meg kéne szabadulnom tőle ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 És tuti kopásjelzős betét került bele? Mert ha nem, akkor az a gond ;) A másik gond a vezetékszakadás vagy csati kontakt lehet. Hja így én is jártam, kicserélték, de nem rakták be rendesen a kopásjelzőt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 autocomputer-esek foglalkoznak még kijelző javítással? Szétszedtem bízván Crime technikájában, azonban a kijelző a szétszedést sem élte túl, levált a fólia az LCD-ről... tipp hogy ki javít ilyet, új szalaggal forrasztva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Szeptember2, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2009 autocomputer-esek foglalkoznak még kijelző javítással? Szétszedtem bízván Crime technikájában, azonban a kijelző a szétszedést sem élte túl, levált a fólia az LCD-ről... tipp hogy ki javít ilyet, új szalaggal forrasztva? Na ja... Asszem azt is írtam, hogy a kijelző felőli résszel vigyázni kell, mert az az oldal nem szokott hibás lenni, de könnyű azzá tenni... A múlt héten megint megcsináltam egyet, a Vectrámét, ez is beteg volt. Ezzel ez volt a harmadik kijelző, amit megcsináltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Szeptember3, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2009 Na ja... Asszem azt is írtam, hogy a kijelző felőli résszel vigyázni kell, mert az az oldal nem szokott hibás lenni, de könnyű azzá tenni... A múlt héten megint megcsináltam egyet, a Vectrámét, ez is beteg volt. Ezzel ez volt a harmadik kijelző, amit megcsináltam. A probléma nem is ez! javításra már sor sem került, mert már a szétszedést sem bírta ki, lefeslett a kijelzőről a fólia... A panel oldalon meg 3-4 helyen simán el volt válva a fólia. Vagy mókolta már valaki, vagy ennyire szétjött az idők alatt... Hát ez van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Ha valakinek akad egy pixelhibás bontott kijelzője, és eladná, jelentkezzen nálam PÜ-ben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Ha valakinek akad egy pixelhibás bontott kijelzője, és eladná, jelentkezzen nálam PÜ-ben! Eghy GIDem van, de hibátlan... :lol: Ha kő szólj.. 25 pízért megválok tőle :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Eghy GIDem van, de hibátlan... :lol: Ha kő szólj.. 25 pízért megválok tőle :lol: MID kellene... Bár nemtudom hogy csereszabatosak-e... Rádiót nem használok vele, mert nem Opel fej van bent, de gondolom ettől függetlenül vannak különbségek a kettő között... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ntr Elküldve Szeptember5, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2009 Eghy GIDem van, de hibátlan... :lol: Ha kő szólj.. 25 pízért megválok tőle :lol: Hali! Ha 98 év végi verdába belemegy és működik is rendesen, akkor érdekelne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Szeptember6, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2009 Hali! Ha 98 év végi verdába belemegy és működik is rendesen, akkor érdekelne :lol: GM 24435386 JA a kód - Próbálj EPCben stb utánanézni, hogy kezeli-e a tiéd... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oldjawás Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Rákérdeztem az autocomputeresekre. Most a kétcsatis computeres kijelzőt 20 ezerért javitják. Gondolkodom hogy megcsináltassam a kijelzőmet, vagy vegyek egy másikat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Rákérdeztem az autocomputeresekre. Most a kétcsatis computeres kijelzőt 20 ezerért javitják. Gondolkodom hogy megcsináltassam a kijelzőmet, vagy vegyek egy másikat. :lol: Nekem a legnagyobb problémám velük, hogy nem picit lekicsinylően beszélnek az emberrel (legalábbis valamelyik parasz volt velem), így akkor se vinném oda, ha ingyen csinálnák (na jó, akkor talán). Egyébként nekem is 20at mondtak. Így most keresek pixelhibás MID kijelzőt, olcsó pénzért! Ha megvételre 15körül kínálnak hibátlant, ne habozz! Ja, és áll. a '98-'99 utániak már nem voltak kábelbajosak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember15, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2009 Ráadásul volt egy doksi, ami alapján 98 előtti Omiba be lehetett tenni az újabb kijelzőt. Régen az omegamine.nu oldalon volt fenn. Ha jól eml, talán Omegaklubos volt a srác, de eladta az Omit, majd fél év múlva megszünt az oldal, pedig rengeteg hasznos és érdekes info volt rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts