Gabo Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Nem tudsz véletlen külön kijelzőt fóliával? Egy eladó GID-em van, ha az kell.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rObaLex Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Egy eladó GID-em van, ha az kell.... Az nem csak újabbakba való?? Nekem 95-ös TD-m van....de homályosíts fel kérlek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rObaLex Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Áhh tehát a régebbit is GID-nek hívják?! Tehát a kijelző maga...picit magyarosabban írsz és már mindent érteni fogok ám :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rObaLex Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Mennyiért van? Az enyémbe passzol? Szóval 2.5 Td 2 csatis? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Az nem csak újabbakba való?? Nekem 95-ös TD-m van....de homályosíts fel kérlek.... Gőzöm nincs hogy abba mi kell... EPCben megnézed, vagy 99 elötti szakival megdumálod... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Mennyiért van? Az enyémbe passzol? Szóval 2.5 Td 2 csatis? A GID a Graphic info Display, szerintem az a tiedbe nem jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 A GID a Graphic info Display, szerintem az a tiedbe nem jó... Pedig X25DT hez is írja.... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Pedig X25DT hez is írja.... :lol: :D Mondjuk nem vágom, de mintha láttam volna MID/GID kijelzőt 94B ben.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rObaLex Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Áhh faja ...nahh most akkor sehol semmi. Amúgy tudnék szerezni 1 csatisat(ami persze nem jó),meg talán 2 csatisat is,viszont az MV6 Omiból...valahogy át lehet őket állítani,de itt a környéken fogalmam sincs,h ki foglalkozhat ilyesmivel,vagy tudnak -e ilyet!? Most meg vagyok lőve picit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Sztem be lehet tenni a GID-et is, azonban csak arra alkalmas magnóval. Talán az NCDR1100 viheti. De nem könnyű összeprogramozni, mert BUS rendszeren kommunikálnak egymással. Sokszor olvastam tanácsnak, hogy ilyeneknél szerencsésebb ha eleve együtt vesszük meg a rádiót-kijelzőt, amik működnek egymással. Esetleg keresd meg rracskait a Vaterán, mert ő árul ccd700-as magnót, ami szintén BUS rendszerű, ráadásul készített átalakítót 2 csatisról 1-esre. Vmikor nekem is megvolt a leírás, hogy kell csinálni, de sehol sem találom. Amúgy a MID nem egyenlő a GID-del. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rObaLex Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Áhh kössz emberek...ezek remek megoldások sorozatai,de én az egyszerű dolgok híve vagyok,nem bonyolítok,veszek majd egy beleillő kijelzőt :D ...sőt meg merem kockáztatni,hogy veszek egy pixelhibásat occsóér,mert sztem sikeres lett volna javításom,ha nem töröm el az üveget... de mossmár donorom is van, kettőből csak csinálok 1et :lol: Azért kössz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Amúgy a MID nem egyenlő a GID-del. Nekem mondod? ezzel szívtam.. csak / jel a = mellett van :D és nem vettem észre de most.... Hja CCRT2008at adok hozzá, már csak nagy lukat kell vágni a műszarfalba :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Áhh kössz emberek...ezek remek megoldások sorozatai,de én az egyszerű dolgok híve vagyok,nem bonyolítok,veszek majd egy beleillő kijelzőt :D ...sőt meg merem kockáztatni,hogy veszek egy pixelhibásat occsóér,mert sztem sikeres lett volna javításom,ha nem töröm el az üveget... de mossmár donorom is van, kettőből csak csinálok 1et :lol: Azért kössz.... Vaterán van egy srác,a kitől én vewttem anno a GID-et, sztem van neki kijelzője, folyamatosan hoz be cuccokat kintről... vagy ebay-t tom ajánlani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ruben Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Hello kicsit visszaolvasgattam a témában ,és azt vettem le hogy valahol lehet kapni kijelző átvezető fóliát nekem VectraB-hez kellen csak nem tudom hogy hol? Vagy esetleg csinálni is lehet és ha igen azt hogy? :blush: Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Hello kicsit visszaolvasgattam a témában ,és azt vettem le hogy valahol lehet kapni kijelző átvezető fóliát nekem VectraB-hez kellen csak nem tudom hogy hol? Vagy esetleg csinálni is lehet és ha igen azt hogy? :blush: Köszönöm! www.autocomputer.hu itt javítják új fóliakábellel. de elég drága, 15 körül van a javítás komplett emlékeim szerint :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
omega 2.5 Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Nekem novemberben csinálták. 18 vagy 19 volt, már nem emlékszem pontosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ruben Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 www.autocomputer.hu itt javítják új fóliakábellel. de elég drága, 15 körül van a javítás komplett emlékeim szerint :blush: Az rendben van hogy javítják de fóliát nem lehet külön venni valahol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rObaLex Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Szevasztok, Jó Napot! Lehet lesz egy 2.5 V6 -os nagy kijelzőm, ha v.kit érdekelne csere 2.5Td-be illő 2 csatis,akkor összekavarhatnánk a kettőt, mielőtt szétszedem:P (mostanában helyezem majd vissza enyémbe,elhúzódott kicsit ez a pixelhiba javítás :blush:) Kérem időben jelezni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Az rendben van hogy javítják de fóliát nem lehet külön venni valahol? Nem, ez nem kommersz termék. Az autocomputeresek is úgy gyártatják, ezért ilyen drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ruben Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Nem, ez nem kommersz termék. Az autocomputeresek is úgy gyártatják, ezért ilyen drága. köszi a segítséget valahogy megoldom akkor Link to comment Megosztás: More sharing options...
rObaLex Elküldve Február28, 2009 Megoszt Elküldve Február28, 2009 Áhhh nagyon nagy vagyok...egy donorból csináltam 100%-os kijelzőt....most lettem vele kész,...hihetetlen,véégre sikerült...egész korrekt áron megúsztam ezt a kis letörős dolgot! Crime-nak külön köszönet a segítségért!! További jó estét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március1, 2009 Megoszt Elküldve Március1, 2009 Dióhéjban leírhatnád a lényeget, hátha nekiugrunk sógoroménak is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rObaLex Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Dióhéjban leírhatnád a lényeget, hátha nekiugrunk sógoroménak is. Ez nekem?? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsy Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 Ez nekem?? :) jaja,a kérés neked lett szegezve :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rObaLex Elküldve Március5, 2009 Megoszt Elküldve Március5, 2009 jaja,a kérés neked lett szegezve :D :huh: Nem volt teljesen világos....picit értetlen vagyok,bocccss :) Háááát leírni jobban nem tudom,mint Crime...sztem az úgy jó ahogy van.! Viszont abban tudok segíteni,hogy összefutunk v.hol,hozom a szétszedett alkatrészemet és illusztrálni tudom neked,nektek a dolgot...ha megfelel! Jelöljétek meg a helyet és az időt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts