Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Szerintem nem opelfüggő a beverrtzseb... :oops: :roll: :shock:

Ez igaz, de azért van némi összefüggés...

A többség azért vesz Opel-t mert:

- a legolcsóbb német autó, és ennek a legolcsóbb a fenntartása (na ezt sokan be is bizonyítják)

- biztonságos, strapabíró és megbízható

Na ezen két ok miatt kialakulhat egy kvázi márkahűség, amit én csak "költségszint hűség"-nek neveznék. Az ilyen lesz az igazi bevarrtzsebű, mivel az Opel tényleg olcsó, és ezért nem a márkához hű, hanem az alcsony költségekhez...

Elküldve

Hát ez nem kimondottan nekünk szólt... Láttam már olyan polgárt, aki excelben összehasonlította az autókat, fogyasztás, szervízköltség, vételár/hitelkonstrukció szempontjából, ezután az azonos pontszámúakat a csomagtartó méret valamint kerékméret (a kisebb kerék nagyobb pontszám, mert arra olcsóbb a gumi) alapján tovább osztályozta, és ezek alapján a számára legmegfeleőbbet vette meg. Így már 2x győzött az Opel (3 évente cseréli). Egyébként qrvára leszarja az összes márkát, neki a legolcsóbb kell... nekünk meg az ilyen nem kell tagnak :lol:

Elküldve
Megnyugtattál... akkor egészséges vagyok. :lol:

Gabikám, szerintem tudtad ez magadtól is! Különben amennyit már rádobtál az Astrára, nem hiszem, hogy kimondottan bevarttzsbű lennél. Dark pedig eddig amennyit autókra (Opelekre) költött, szintén nem az a kategória. Hozzátok képest én még csak most kezdem a javát... :twisted: :oops:

(Bár zárójelben megjegyezném, a gép[ek] üzembiztonsága érdekében sosem spóroltam...)

Elküldve

Hát igen. Pont azért vagyok bevarrtzsebű, mert egy igen költséges másik Opel típussal élvezkedek... :lol:

Az viszont szenvedélybetegség. :lol:

Elküldve
(Bár zárójelben megjegyezném, a gép[ek]üzembiztonsága érdekében sosem spóroltam...)

ez a mondat a lényeg.....

mennyi, mennyi rengeteg ember van aki a féken, és a futómüvöm sporol...... na ezek a bevarrtzsebüek....

Elküldve

megkérnék mindenkit, hogy:

az anyázást abbafejezni sziveskedjen.

Itt a gépkocsiról és a hibájáról és az orvoslásáról tessék csevegni.

a további anyázást kére PÜ ben intézni.

• 4 months later...
Elküldve

Sziasztok !

Nekem már régóta piszkálja a szemem ez a sorhiba...

Tudnátok nekem ajánlani valakit vagy adni egy telcsiszámot, aki tud nekem ebben segíteni és nem hagyom ott a gatyámat érte ?

Köszi

• 2 months later...
Elküldve

Sziasztok!

Nem rég vettem egy 95'-ös B Omegát és még nem volt időm igazán mindent kiismerni rajta. Ha a Board azt írja ki "geschw", az vajon mit jelenthet. Csak egyszer írta, azóta nem.

Ha valaki tud segíteni, meköszönöm.

Indián

Még valami. Az apronet-en (opel) valaki 15 000-ért hirdet kijelző javítást, postázással eggyütt, vagyis kiszerelni magatoknak kell. Az enyém is pixel hibás, de egyelőre nem foglalkozom vele. Beleraktam az autóba nyár óta (akkor vettem) 200 000-t és moist kinéz még vagy 100-150 000 Ft. És csak halkan, magamban sírok...

Elküldve
Ha a Board azt írja ki "geschw", az vajon mit jelenthet?

geschw=geschwindigkeit=sebesség

Nem ismerem az Omega BC-jét, de akkor épp nem az átlagsebességet vagy valami hasonlót mutatja?

Vagy ez hibajelzés?

Elküldve

geschw=geschwindigkeit=sebesség

Igen. A gimiben tanultam németül, eddig végülis eljutottam, de nem rémlik, hogy ezt valami mellett, mint pluszt írta volna, ezért nem tudtam mihez kötni.

Mindenesetre köszönöm

Indián

• 1 year later...
Elküldve

Udv!

Mivel uj vagyok nálatok.

B Omega 2.5 TDI AUT 95-ös. Nekem ez van .

A kijelző hibás és szetfogom kapni mint floki a lábtörlőt.

Vettem egy bontottat Ausztriában azlessz a kisérleti nyuszi.

A javításról képeket és tapasztaltaimat megosztom mindenkivel!!!! :lol:

Elküldve

Várjuk. Bár páran már próbálkoztak, de hathatós javítás házilag állítólag nem lehetséges. Sajnos.

Nekem is van 2 kísérleti példányom... :lol: igaz, b vectra.

Elküldve
Várjuk. Bár páran már próbálkoztak, de hathatós javítás házilag állítólag nem lehetséges. Sajnos.

Nekem is van 2 kísérleti példányom... :lol: igaz, b vectra.

Pedig meg mégis lehetséges...

Elküldve

Sziasztok.

Én már javitottam az Omi kijelzőjét. Teljesen szét kell szedni, és hőlégfujoval nagyon ovatosan megmelegiteni a foliát ott, ahol hibás. Valamivel erősen összepéselni ast a részt, és nagy valoszinűséggel sikerült. Mondjuk nekem másodszorra lett teljes a siker. Remélem érthetően magyaráztam el.:lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.