skyrangr Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Eddig még én sem láttam '93-as B Omegát. Igaz kicsit gyanús a 12. havi kiadás. Esetleg itt jöhet szóba a gyártási év és a modellév közti különbség. Sosem volt tiszta, hogy melyik melyik. Bár szerintem gyártó (és típus) szerint változó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Akárhol olvasom, 94-et írnak. És tudtommal az ilyen termékváltások úgy működnek, hogy egy ideig párhuzamosan megy a gyártás, leállítják az öregebb modellt, azalatt az új modellt gyártják. Feltöltik a raktárakat, disztribútorokat az új modellel, és közben kifuttatják a régi modellt. Legalábbis nálunk így megy. Igaz, nem autókat gyártunk B) Mondd az neked valamit, hogy: Cinizmus? Irónia? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 B) Mutatnál is belőle? Mert az nehezen fog menni! Azt tudod, Opelék mikor váltanak? A 93 9, vagy 10 hónap, az nekik már 94... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Valószínűleg '93 dec 31.-n leállították az A Omega gyártását, és '94 jan 1.-n megkezdték a B gyártását. Így történhetett... Emlékeim szerint '93 szeptemberétől lehetett kapni B Omegát.... TD-t meg áthúzom a rádiós neten keresztül wazzee Nem igaz, az emlékeidre meg ne hagyatkozz, mert a sok mézes, meg jéger nagyon megkoptatta. Egy idő után nem termelődnek az agysejtek. A húzogatással meg ne keménykedj, nem áll az jól neked, inkább húzzál el hozzánk, mert mostanában nem jöttél... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Óóóó, hogy a rendőr rajzoljon körbe. Má megen jössz pár mézessel: 93 12. havi X20XEV 93 12. havi MV6 Jól el vannak rohadva, mint az enyém, pedig az 95-ös. Kamu mindkettő, akkor hiszem, ha látom a fahrzeugschein-t. Abban pontosan benne van minden... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Mondd az neked valamit, hogy: Cinizmus? Irónia? B) :D Mond! Van C Omega? Mégis a sok barom, sőt még az autónavigátor is annak írja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Mutatnál is belőle? Mert az nehezen fog menni! Azt tudod, Opelék mikor váltanak? A 93 9, vagy 10 hónap, az nekik már 94... Én úgy tudom, hogy szeptemberben van modellév váltás Opeléknél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Én úgy tudom, hogy szeptemberben van modellév váltás Opeléknél. Akkor a 93. 09 hónap, az 94. 01 hónapnak felel meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Akkor a 93. 09 hónap, az 94. 01 hónapnak felel meg... Így van, onnantól '94-esnek számít a jármű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Így van, onnantól '94-esnek számít a jármű. Mintha a 303-ban, pont ezt írtam volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Mond! Van C Omega? Mégis a sok barom, sőt még az autónavigátor is annak írja... Valami ex-szervizes mókus irta valahol,hogy amikor megjelent a frissített modell,a szerelési útmutatón,amit a gyárból kaptak Omega C volt feltüntetve.Nem tudom már hol olvastam,talán a népitéletek közt. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Így van, onnantól '94-esnek számít a jármű. De ettől még '93-ban gyártották... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Lehet hogy nem a római katolikus naptár szerint számolnak a dájcsok Opeléknél B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 De ettől még '93-ban gyártották... Akár '93 szeptemberében.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Akár '93 szeptemberében.... Az A Omegám 93.10. havi gyártás... na erre varjatok gombot... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Az A Omegám 93.10. havi gyártás... na erre varjatok gombot... B) Najó... De odalent a 2-es Gófot is meddig gyártották! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Najó... De odalent a 2-es Gófot is meddig gyártották! B) Nem a Rekordról beszélek, az 93.12 havi gyártás, 94 es üzembehelyezés, és 95 ig nyomatták, nem mellékesen Golf I volt 2009 év végéig... Az otthoni A Omegám 10 havi gyártás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Nem a Rekordról beszélek, az 93.12 havi gyártás, 94 es üzembehelyezés, és 95 ig nyomatták, nem mellékesen Golf I volt 2009 év végéig... Az otthoni A Omegám 10 havi gyártás... Jahogy. Ja, 2-es Gófot írtam? Sry. Igaz mindegy, egy kutya B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Valami ex-szervizes mókus irta valahol,hogy amikor megjelent a frissített modell,a szerelési útmutatón,amit a gyárból kaptak Omega C volt feltüntetve.Nem tudom már hol olvastam,talán a népitéletek közt. B) Alacsony a kerítés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 De ettől még '93-ban gyártották... És? A forgalomba helyezés számít. A garancia is onnan él. Kit érdekel, ha 10 évvel előtte is gyártották? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Az A Omegám 93.10. havi gyártás... na erre varjatok gombot... B) Te mondod az igazat, ők a magukét... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 És? A forgalomba helyezés számít. A garancia is onnan él. Kit érdekel, ha 10 évvel előtte is gyártották? Irigylem a problémádat. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Az A Omegám 93.10. havi gyártás... na erre varjatok gombot... B) Éééééés akkor mi vaaaann??!! A G És F Astra között mekkora átfedés van?? Vagy A G és H Astra között???!! Vagy még sorolhatnám az Opel típusokat.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 És? A forgalomba helyezés számít. A garancia is onnan él. Kit érdekel, ha 10 évvel előtte is gyártották? Eddig senki nem beszélt garanciáról, onnan indult, hogy mikortól gyártották.... Elkezdhetjük beszélni Helmut Kohl szexuális életét, csak hogy jön az ide... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Jaja. Attól, hogy valami '94-es modellév, még lehet '93-as gyártású (valamikor szept. 1 és dec. 31 között), sőt akár még forgalomba is helyezhették '93-ban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts