Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Eddig még én sem láttam '93-as B Omegát. Igaz kicsit gyanús a 12. havi kiadás.

Esetleg itt jöhet szóba a gyártási év és a modellév közti különbség. Sosem volt tiszta, hogy melyik melyik. Bár szerintem gyártó (és típus) szerint változó.

Elküldve
Akárhol olvasom, 94-et írnak.

És tudtommal az ilyen termékváltások úgy működnek, hogy egy ideig párhuzamosan megy a gyártás, leállítják az öregebb modellt, azalatt az új modellt gyártják. Feltöltik a raktárakat, disztribútorokat az új modellel, és közben kifuttatják a régi modellt.

Legalábbis nálunk így megy. Igaz, nem autókat gyártunk B)

Mondd az neked valamit, hogy: Cinizmus? Irónia?

:D :)

Elküldve
Valószínűleg '93 dec 31.-n leállították az A Omega gyártását, és '94 jan 1.-n megkezdték a B gyártását. Így történhetett...

Emlékeim szerint '93 szeptemberétől lehetett kapni B Omegát....

TD-t meg áthúzom a rádiós neten keresztül wazzee

Nem igaz, az emlékeidre meg ne hagyatkozz, mert a sok mézes, meg jéger nagyon megkoptatta. Egy idő után nem termelődnek az agysejtek. A húzogatással meg ne keménykedj, nem áll az jól neked, inkább húzzál el hozzánk, mert mostanában nem jöttél...

Elküldve
Mutatnál is belőle? Mert az nehezen fog menni! Azt tudod, Opelék mikor váltanak? A 93 9, vagy 10 hónap, az nekik már 94...

Én úgy tudom, hogy szeptemberben van modellév váltás Opeléknél.

Elküldve
Mond! Van C Omega? Mégis a sok barom, sőt még az autónavigátor is annak írja...

Valami ex-szervizes mókus irta valahol,hogy amikor megjelent a frissített modell,a szerelési útmutatón,amit a gyárból kaptak Omega C volt feltüntetve.Nem tudom már hol olvastam,talán a népitéletek közt. B)

Elküldve
Najó... De odalent a 2-es Gófot is meddig gyártották! B)

Nem a Rekordról beszélek, az 93.12 havi gyártás, 94 es üzembehelyezés, és 95 ig nyomatták, nem mellékesen Golf I volt 2009 év végéig...

Az otthoni A Omegám 10 havi gyártás...

Elküldve
Nem a Rekordról beszélek, az 93.12 havi gyártás, 94 es üzembehelyezés, és 95 ig nyomatták, nem mellékesen Golf I volt 2009 év végéig...

Az otthoni A Omegám 10 havi gyártás...

Jahogy.

Ja, 2-es Gófot írtam? Sry. Igaz mindegy, egy kutya B)

Elküldve
Valami ex-szervizes mókus irta valahol,hogy amikor megjelent a frissített modell,a szerelési útmutatón,amit a gyárból kaptak Omega C volt feltüntetve.Nem tudom már hol olvastam,talán a népitéletek közt. B)

Alacsony a kerítés...

Elküldve
De ettől még '93-ban gyártották...

És? A forgalomba helyezés számít. A garancia is onnan él. Kit érdekel, ha 10 évvel előtte is gyártották?

Elküldve
Az A Omegám 93.10. havi gyártás... na erre varjatok gombot... B)

Éééééés akkor mi vaaaann??!!

A G És F Astra között mekkora átfedés van?? Vagy A G és H Astra között???!! Vagy még sorolhatnám az Opel típusokat....

Elküldve
És? A forgalomba helyezés számít. A garancia is onnan él. Kit érdekel, ha 10 évvel előtte is gyártották?

Eddig senki nem beszélt garanciáról, onnan indult, hogy mikortól gyártották....

Elkezdhetjük beszélni Helmut Kohl szexuális életét, csak hogy jön az ide... B)

Elküldve

Jaja. Attól, hogy valami '94-es modellév, még lehet '93-as gyártású (valamikor szept. 1 és dec. 31 között), sőt akár még forgalomba is helyezhették '93-ban.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.