Omegatd Elküldve Február12, 2011 Megoszt Elküldve Február12, 2011 Látom TD nagyon a lelkedbe gázoltam a hozzászólásommal,sajnálom ha felidegesítettelek.Én nem süllyedek le a szintedre.Szép napot Nem sikerült felidegesíteni, ahhoz még sokat kellene fejlődnöd, akárcsak sok máshoz.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vectra 2.5 Elküldve Február17, 2011 Megoszt Elküldve Február17, 2011 http://translate.google.hu/translate?hl=hu...l_vauxhall.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 http://translate.google.hu/translate?hl=hu...l_vauxhall.html És a forrasztást hogy oldod meg? Vagy csak simán rászorítja a műanyag klipsz, és annyi elég? Írja, hogy nem kell hozzá semmi szerszám vagy ilyesmi, így érdekes viszont a dolog! <_< Ja, és LÓÓÓÓL vajon milyen nemzetiségű lehet? Contacts: Skype ID: uszkosfityma1391 Jelenthet ez valamit, a szép óangol nyelven!? :D Bár asszem ez a téma már felreppent egyszer, talán Indexfórumon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pety79 Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 És a forrasztást hogy oldod meg? Vagy csak simán rászorítja a műanyag klipsz, és annyi elég? Írja, hogy nem kell hozzá semmi szerszám vagy ilyesmi, így érdekes viszont a dolog! <_< Ja, és LÓÓÓÓL vajon milyen nemzetiségű lehet? Contacts: Skype ID: uszkosfityma1391 Jelenthet ez valamit, a szép óangol nyelven!? :D Bár asszem ez a téma már felreppent egyszer, talán Indexfórumon. Az angol forumon olvastam erről , általában oxidálás miatt lesz pixeles a kijelző , azért gondolj bele hányszor mozog a szalagkábel ,ez nem egy magnó,szét kell szedni megpuccolni azt kész ,aztán visszarakni, volt egy linkem ott képröl képre ment a dolog de sajnos már nem mükszik (holland weboldal),de szerintem a szalagkábel cserénél nem kell forrasztani .Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Az angol forumon olvastam erről , általában oxidálás miatt lesz pixeles a kijelző , azért gondolj bele hányszor mozog a szalagkábel ,ez nem egy magnó,szét kell szedni megpuccolni azt kész ,aztán visszarakni, volt egy linkem ott képröl képre ment a dolog de sajnos már nem mükszik (holland weboldal),de szerintem a szalagkábel cserénél nem kell forrasztani .Üdv Láttad te ezt a szalagkábelt (ami valójában flex-kábel)? Szedtél szét ilyet? És azt is tudod, hogy gyárilag forrasztva (esetleg valami spéci ragasztással rögzítve) van, mind a folyadékkristály üvegfelületére, mind a nyákra ? És amúgy nem az oxidálás a probléma, hanem hogy a forrasztás elenged (nem bírja a hőtágulást). Pár évvel ezelőtt dolgoztam ilyesmivel, ott Nokia autós kihangosítókat forrasztottak a leányok, egy spéci forrasztóállomással. Iszonyat kényes eljárás, precíz beállításokat igényel, nyomás, hőfok, idő terén, pluszban kényes például a lejárt szavatosságú folyatószerre is (aminek 20ml-es tubusa valami 8-10e ft). Próbálkoztunk ragasztással, de túl nagy volt a rövidzárlat esélye, mikrosebészi pontossággal kellett volna adagolni a szintén brutálisan drága ragasztót. Szóval nem olyan evidens azért ez. Ezért is kérdeztem, hogy hogyan működik ez a csere? Mert 25?-ért nem drága. Persze ha működik. Sajnos nem az a fajta 'megnyomom-és-kiugrik' fólia kábel. Pedig jó lenne (nameg azzal igazából soha nem lenne para). Link to comment Megosztás: More sharing options...
pety79 Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Láttad te ezt a szalagkábelt (ami valójában flex-kábel)? Szedtél szét ilyet? És azt is tudod, hogy gyárilag forrasztva van? És amúgy nem az oxidálás a probléma, hanem hogy a forrasztás elenged (nem bírja a hőtágulást). Pár évvel ezelőtt dolgoztam ilyesmivel, ott Nokia autós kihangosítókat forrasztottak a leányok, egy spéci forrasztóállomással. Iszonyat kényes eljárás, precíz beállításokat igényel, nyomás, hőfok, idő terén, pluszban kényes például a lejárt szavatosságú folyatószerre is (aminek 20ml-es tubusa valami 8-10e ft). Szóval nem olyan evidens azért ez. Ezért is kérdeztem, hogy hogyan működik ez a csere? Mert 25€-ért nem drága. Persze ha működik. Sajnos nem az a fajta 'megnyomom-és-kiugrik' fólia kábel. Pedig jó lenne (nameg azzal igazából soha nem lenne para). Még nem szedtem szét , de biztosan igazad van több a tapasztalatod , de ami késik nem múlik úgyis kezd pixeles lenni a kijelzőm Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Még nem szedtem szét , de biztosan igazad van több a tapasztalatod , de ami késik nem múlik úgyis kezd pixeles lenni a kijelzőm Az a baj, hogyha szétszeded, nincs visszaút. Nekem ráadásul kapásból eltörtek a klipszek, úgyhogy esélytelen volt a javítás. Így csere lett belőle. De a csere is szarakodik. Úgyhogy bekaphatja az a kedves mérnök jó mélyen, aki megtervezte! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Az a baj, hogyha szétszeded, nincs visszaút. Nekem ráadásul kapásból eltörtek a klipszek, úgyhogy esélytelen volt a javítás. Így csere lett belőle. De a csere is szarakodik. Úgyhogy bekaphatja az a kedves mérnök jó mélyen, aki megtervezte! <_< Azóta tuti az Airbusnál van, találtam egy valag fos megoldást :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Február18, 2011 Megoszt Elküldve Február18, 2011 Azóta tuti az Airbusnál van, találtam egy valag fos megoldást <_< :D Akkor Airbussal sem repülök többet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Akkor Airbussal sem repülök többet! <_< Miért, a repülőgép az a jármű, amelyikből egyik sem marad fent örökre. Előbb utóbb leesik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Akkor Airbussal sem repülök többet! :D Sok variaciod nincs... az uj Boeingek meg az Airbust masoljak... :) <_< Miért, a repülőgép az a jármű, amelyikből egyik sem marad fent örökre. Előbb utóbb leesik... Igy van! Csak a leesesi szog ami valtozo :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Miért, a repülőgép az a jármű, amelyikből egyik sem marad fent örökre. Előbb utóbb leesik... Úgyvan. Ezért is biztonságosabb a repcsi mint a hajó... Mert ugye hajóból van olyan, ami lement, de nem jött fel... Na de repcsiből!? <_< :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Február19, 2011 Megoszt Elküldve Február19, 2011 Úgyvan. Ezért is biztonságosabb a repcsi mint a hajó... Mert ugye hajóból van olyan, ami lement, de nem jött fel... Na de repcsiből!? <_< :D :D Es jobb repcsiken tobb kijelzo van mint egy hajon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
p2009 Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Hali mindenki! Nemtom él-e még a topic, de van egy gyors kérdésem. Egy 93-as Opel Omega Caravan 2.0 B kocsin lévő kijelző szart be. Azaz működik, látni az adatokat ha úgy esik rá a fény, a rádio frekvenciát, a hőmérsékletet, az időt, és persze mindig mindből az aktuálisat, de nincs megvilágítás. Ergo: semmi sem látszik belőle, csak az alsó részén a kézifék jelzés. A felső tök rész tök kuka. Ezt mi okozhatja? Valami egyszerű a megoldás, vagy cserés a dolog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Hali mindenki! Nemtom él-e még a topic, de van egy gyors kérdésem. Egy 93-as Opel Omega Caravan 2.0 B kocsin lévő kijelző szart be. Azaz működik, látni az adatokat ha úgy esik rá a fény, a rádio frekvenciát, a hőmérsékletet, az időt, és persze mindig mindből az aktuálisat, de nincs megvilágítás. Ergo: semmi sem látszik belőle, csak az alsó részén a kézifék jelzés. A felső tök rész tök kuka. Ezt mi okozhatja? Valami egyszerű a megoldás, vagy cserés a dolog? 93-ban még A Omega volt. Nézd meg az izzókat a hátulján, hátha csak kiégett, és amiatt nem látod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
p2009 Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 93-ban még A Omega volt. Nézd meg az izzókat a hátulján, hátha csak kiégett, és amiatt nem látod. igaz ezt elütöttem:/ szaros laptop bill...sose szokom meg. 95 az évjárat. Ok arra majd ráhesszelek. De jó is lenne, ha ennyivel megusznám:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 93-ban még A Omega volt. Nézd meg az izzókat a hátulján, hátha csak kiégett, és amiatt nem látod. 93'-ban már volt B Omega... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 93'-ban már volt B Omega... Hát... Velem még nem sok jött szembe (persze ez nem azt jelenti, hogy nincs B) ). Ahogy emlékszem, mindenhol 94 van megjelölve gyártás kezdetének, és hogy az A Omega futott még 93-ban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 93'-ban már volt B Omega... Nagy ló######t volt! Mutass! Már megint csak okoskodsz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Nagy ló######t volt! Mutass! Már megint csak okoskodsz... The second generation, the Omega B, was manufactured from 1993-2003. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Hali mindenki! Nemtom él-e még a topic, de van egy gyors kérdésem. Egy 93-as Opel Omega Caravan 2.0 B kocsin lévő kijelző szart be. Azaz működik, látni az adatokat ha úgy esik rá a fény, a rádio frekvenciát, a hőmérsékletet, az időt, és persze mindig mindből az aktuálisat, de nincs megvilágítás. Ergo: semmi sem látszik belőle, csak az alsó részén a kézifék jelzés. A felső tök rész tök kuka. Ezt mi okozhatja? Valami egyszerű a megoldás, vagy cserés a dolog? Sztem a kézifék a műszercsoportban jelez vissza. De sztem is az égők égtek ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Hát... Velem még nem sok jött szembe (persze ez nem azt jelenti, hogy nincs B) ). Ahogy emlékszem, mindenhol 94 van megjelölve gyártás kezdetének, és hogy az A Omega futott még 93-ban. Valószínűleg '93 dec 31.-n leállították az A Omega gyártását, és '94 jan 1.-n megkezdték a B gyártását. Így történhetett... Emlékeim szerint '93 szeptemberétől lehetett kapni B Omegát.... TD-t meg áthúzom a rádiós neten keresztül wazzee Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Nagy ló######t volt! Mutass! Már megint csak okoskodsz... Óóóó, hogy a rendőr rajzoljon körbe. Má megen jössz pár mézessel: 93 12. havi X20XEV 93 12. havi MV6 Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Valószínűleg '93 dec 31.-n leállították az A Omega gyártását, és '94 jan 1.-n megkezdték a B gyártását. Így történhetett... Emlékeim szerint '93 szeptemberétől lehetett kapni B Omegát.... TD-t meg áthúzom a rádiós neten keresztül wazzee Akárhol olvasom, 94-et írnak. És tudtommal az ilyen termékváltások úgy működnek, hogy egy ideig párhuzamosan megy a gyártás, leállítják az öregebb modellt, azalatt az új modellt gyártják. Feltöltik a raktárakat, disztribútorokat az új modellel, és közben kifuttatják a régi modellt. Legalábbis nálunk így megy. Igaz, nem autókat gyártunk B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Eddig még én sem láttam '93-as B Omegát. Igaz kicsit gyanús a 12. havi kiadás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts