MG99 Elküldve November4, 2013 Elküldve November4, 2013 Hello! az én kijelzőm is "rossz", vagyis igazából mindent kiír csak nem látom (csak ha rá süt nap) mert a megvilágítással van gond. Ha valaki már találkozott ilyen gonddal, vagy tud tanácsot adni azt megköszönném! Még sosem szedtem szét a műszerfalat és nem szeretnék turkálni benne míg nem tudom hogy mit is kell tennem. Remélem tud valaki segíteni. Előre is köstönöm!
kori Elküldve November4, 2013 Elküldve November4, 2013 PÜ ment. Ha nem jutsz vele semmire, nyugodtan írj.
Hjoe Elküldve Február24, 2014 Elküldve Február24, 2014 Kijelző javítással foglalkozott valaki mostanában?
gabesz0811 Elküldve Május16, 2015 Elküldve Május16, 2015 Sziasztok! Van egy opel omega b caravan combi 98-as 2.5 td! Azt szeretném kérdezni hogy hogyan kel bekötni a fedélzeti komputert hogy müködjön a fogyasztás mérő! Válaszokat elöre is köszönöm
ha4nz Elküldve Július6, 2015 Elküldve Július6, 2015 (edited) Sziasztok! Létezhet olyan, hogy a MID kijelzőnek a három sora külön megvilágítással üzemel? Az órát alig látom, szembe nap mellett, de a legfelső sorban a hőfokot kifogástalanul. A potival egyszerre változik a fényerő, a különbség állandó. Mi adja ennek a megvilágítását? Izzó vagy led a panelon? Módosítva Július6, 2015 : ha4nz
kori Elküldve Július6, 2015 Elküldve Július6, 2015 Régebbiben 2, 97.09-től 4 égő van benne Sziasztok! Létezhet olyan, hogy a MID kijelzőnek a három sora külön megvilágítással üzemel? Az órát alig látom, szembe nap mellett, de a legfelső sorban a hőfokot kifogástalanul. A potival egyszerre változik a fényerő, a különbség állandó. Mi adja ennek a megvilágítását? Izzó vagy led a panelon?
kori Elküldve Július6, 2015 Elküldve Július6, 2015 Régebbiben 2, 97.09-től 4 égő van benne Sziasztok! Létezhet olyan, hogy a MID kijelzőnek a három sora külön megvilágítással üzemel? Az órát alig látom, szembe nap mellett, de a legfelső sorban a hőfokot kifogástalanul. A potival egyszerre változik a fényerő, a különbség állandó. Mi adja ennek a megvilágítását? Izzó vagy led a panelon?
ha4nz Elküldve Július7, 2015 Elküldve Július7, 2015 Régebbiben 2, 97.09-től 4 égő van benne Magában a kijelzőben, vagy hozzá lehet férni a kijelző egység bontása nélkül is? Keresek róla valami leírást vagy vidit, de még nem találtam. Mondjuk azért világít fél fénnyel mert öreg lenne benne az izzó?
kori Elküldve Július11, 2015 Elküldve Július11, 2015 Csak a műszeregység kiszerelése után lehet hozzáférni.
Petko166 Elküldve Július27, 2015 Elküldve Július27, 2015 Üdv Mindenkinek, 2002-es Omi a nagyobbik, de még nem szines Bc-val : - Nagyon halvány , nappal kihívás olvasni, van javaslatotok ? - Színesre cserélhető, vagy mást is ál kéne gyógyítani hozzá? Előre is köszönöm a gyors válaszokat... P.
kori Elküldve Július31, 2015 Elküldve Július31, 2015 Üdv Mindenkinek, 2002-es Omi a nagyobbik, de még nem szines Bc-val : - Nagyon halvány , nappal kihívás olvasni, van javaslatotok ? - Színesre cserélhető, vagy mást is ál kéne gyógyítani hozzá? Előre is köszönöm a gyors válaszokat... P. Nálam csak akkor nem látszik, ha közvetlenül süti a nap. A műszerfalvilágítást szabályzó poti a bc-t is halványabbra veszi. Esetleg az égők vannak kiégve. Színes csak a hozzá való magnóval működik. Ha jól tudom, mielőtt kiszerelik a donorból, szervíz állásba kell állítani Tech2-vel.
jocy Elküldve Február6, 2016 Elküldve Február6, 2016 Sziasztok A problémám a következő kb 100 km után kikapcsolt a kijelző és azóta gyujtás ráadásnál sem működik minden lámpa kialszik, az autó működik.
Recommended Posts