Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Hello! az én kijelzőm is "rossz", vagyis igazából mindent kiír csak nem látom (csak ha rá süt nap) mert a megvilágítással van gond. Ha valaki már találkozott ilyen gonddal, vagy tud tanácsot adni azt megköszönném! Még sosem szedtem szét a műszerfalat és nem szeretnék turkálni benne míg nem tudom hogy mit is kell tennem. Remélem tud valaki segíteni. Előre is köstönöm!

• 3 months later...
  • 1 year later...
Elküldve

Sziasztok! Van egy opel omega b caravan combi 98-as 2.5 td! Azt szeretném kérdezni hogy hogyan kel bekötni a fedélzeti komputert hogy müködjön a fogyasztás mérő! Válaszokat elöre is köszönöm

• 1 month later...
Elküldve (edited)

Sziasztok!

Létezhet olyan, hogy a MID kijelzőnek a három sora külön megvilágítással üzemel? Az órát alig látom, szembe nap mellett, de a legfelső sorban a hőfokot kifogástalanul. A potival egyszerre változik a fényerő, a különbség állandó. Mi adja ennek a megvilágítását? Izzó vagy led a panelon?

Módosítva : ha4nz
Elküldve

Régebbiben 2, 97.09-től 4 égő van benne

Sziasztok!

Létezhet olyan, hogy a MID kijelzőnek a három sora külön megvilágítással üzemel? Az órát alig látom, szembe nap mellett, de a legfelső sorban a hőfokot kifogástalanul. A potival egyszerre változik a fényerő, a különbség állandó. Mi adja ennek a megvilágítását? Izzó vagy led a panelon?

Elküldve

Sziasztok!

Elküldve

Magában a kijelzőben, vagy hozzá lehet férni a kijelző egység bontása nélkül is? Keresek róla valami leírást vagy vidit, de még nem találtam. Mondjuk azért világít fél fénnyel mert öreg lenne benne az izzó?

• 3 weeks later...
Elküldve

Üdv Mindenkinek,

2002-es Omi a nagyobbik, de még nem szines Bc-val :

- Nagyon halvány , nappal kihívás olvasni, van javaslatotok ?

- Színesre cserélhető, vagy mást is ál kéne gyógyítani hozzá?

Előre is köszönöm a gyors válaszokat...

P.

Elküldve

Üdv Mindenkinek,

2002-es Omi a nagyobbik, de még nem szines Bc-val :

- Nagyon halvány , nappal kihívás olvasni, van javaslatotok ?

- Színesre cserélhető, vagy mást is ál kéne gyógyítani hozzá?

Előre is köszönöm a gyors válaszokat...

P.

Nálam csak akkor nem látszik, ha közvetlenül süti a nap. A műszerfalvilágítást szabályzó poti a bc-t is halványabbra veszi. Esetleg az égők vannak kiégve.

Színes csak a hozzá való magnóval működik. Ha jól tudom, mielőtt kiszerelik a donorból, szervíz állásba kell állítani Tech2-vel.

• 6 months later...
Elküldve

Sziasztok A problémám a következő kb 100 km után kikapcsolt a kijelző és azóta gyujtás ráadásnál sem működik minden lámpa kialszik,

az autó működik.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.