Dark Angel Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Szerintem nem opelfüggő a beverrtzseb... :oops: :roll: :shock: Ez igaz, de azért van némi összefüggés... A többség azért vesz Opel-t mert: - a legolcsóbb német autó, és ennek a legolcsóbb a fenntartása (na ezt sokan be is bizonyítják) - biztonságos, strapabíró és megbízható Na ezen két ok miatt kialakulhat egy kvázi márkahűség, amit én csak "költségszint hűség"-nek neveznék. Az ilyen lesz az igazi bevarrtzsebű, mivel az Opel tényleg olcsó, és ezért nem a márkához hű, hanem az alcsony költségekhez... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flowachild Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Még szerencse, hogy nem mindenki ilyen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Márkahű, vagy bevarrtzsebű? :wink: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 És ha mindkettőből kicsit? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Az 1 egészséges kompromisszum... :wink: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Megnyugtattál... akkor egészséges vagyok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Hát ez nem kimondottan nekünk szólt... Láttam már olyan polgárt, aki excelben összehasonlította az autókat, fogyasztás, szervízköltség, vételár/hitelkonstrukció szempontjából, ezután az azonos pontszámúakat a csomagtartó méret valamint kerékméret (a kisebb kerék nagyobb pontszám, mert arra olcsóbb a gumi) alapján tovább osztályozta, és ezek alapján a számára legmegfeleőbbet vette meg. Így már 2x győzött az Opel (3 évente cseréli). Egyébként qrvára leszarja az összes márkát, neki a legolcsóbb kell... nekünk meg az ilyen nem kell tagnak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Én amikor az Omegát megvettem, akkor azt mérlegeltem, hogy melyik az az Opel típus, amivel mindent meg tudok oldani viszonylag olcsón. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Megnyugtattál... akkor egészséges vagyok. :lol: Gabikám, szerintem tudtad ez magadtól is! Különben amennyit már rádobtál az Astrára, nem hiszem, hogy kimondottan bevarttzsbű lennél. Dark pedig eddig amennyit autókra (Opelekre) költött, szintén nem az a kategória. Hozzátok képest én még csak most kezdem a javát... :twisted: :oops: (Bár zárójelben megjegyezném, a gép[ek] üzembiztonsága érdekében sosem spóroltam...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Hát igen. Pont azért vagyok bevarrtzsebű, mert egy igen költséges másik Opel típussal élvezkedek... :lol: Az viszont szenvedélybetegség. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 (Bár zárójelben megjegyezném, a gép[ek]üzembiztonsága érdekében sosem spóroltam...) ez a mondat a lényeg..... mennyi, mennyi rengeteg ember van aki a féken, és a futómüvöm sporol...... na ezek a bevarrtzsebüek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 A kijelzőjavításról ne is beszéljünk.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június22, 2005 Megoszt Elküldve Június22, 2005 megkérnék mindenkit, hogy: az anyázást abbafejezni sziveskedjen. Itt a gépkocsiról és a hibájáról és az orvoslásáról tessék csevegni. a további anyázást kére PÜ ben intézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gjuhasz Elküldve November1, 2005 Megoszt Elküldve November1, 2005 Sziasztok ! Nekem már régóta piszkálja a szemem ez a sorhiba... Tudnátok nekem ajánlani valakit vagy adni egy telcsiszámot, aki tud nekem ebben segíteni és nem hagyom ott a gatyámat érte ? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve November1, 2005 Megoszt Elküldve November1, 2005 Már be lett írva, szerinem vissza kellene olvasni 1 icipicit... http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=74...er=asc&start=15 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Indián Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Sziasztok! Nem rég vettem egy 95'-ös B Omegát és még nem volt időm igazán mindent kiismerni rajta. Ha a Board azt írja ki "geschw", az vajon mit jelenthet. Csak egyszer írta, azóta nem. Ha valaki tud segíteni, meköszönöm. Indián Még valami. Az apronet-en (opel) valaki 15 000-ért hirdet kijelző javítást, postázással eggyütt, vagyis kiszerelni magatoknak kell. Az enyém is pixel hibás, de egyelőre nem foglalkozom vele. Beleraktam az autóba nyár óta (akkor vettem) 200 000-t és moist kinéz még vagy 100-150 000 Ft. És csak halkan, magamban sírok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január3, 2006 Megoszt Elküldve Január3, 2006 Ha a Board azt írja ki "geschw", az vajon mit jelenthet? geschw=geschwindigkeit=sebesség Nem ismerem az Omega BC-jét, de akkor épp nem az átlagsebességet vagy valami hasonlót mutatja? Vagy ez hibajelzés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január5, 2006 Megoszt Elküldve Január5, 2006 Igen,az sebességet jelent, és nem tudok róla,hogy lenne ilyen hibaüzenet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Indián Elküldve Január6, 2006 Megoszt Elküldve Január6, 2006 geschw=geschwindigkeit=sebesség Igen. A gimiben tanultam németül, eddig végülis eljutottam, de nem rémlik, hogy ezt valami mellett, mint pluszt írta volna, ezért nem tudtam mihez kötni. Mindenesetre köszönöm Indián Link to comment Megosztás: More sharing options...
ComPityu Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Udv! Mivel uj vagyok nálatok. B Omega 2.5 TDI AUT 95-ös. Nekem ez van . A kijelző hibás és szetfogom kapni mint floki a lábtörlőt. Vettem egy bontottat Ausztriában azlessz a kisérleti nyuszi. A javításról képeket és tapasztaltaimat megosztom mindenkivel!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Várjuk. Bár páran már próbálkoztak, de hathatós javítás házilag állítólag nem lehetséges. Sajnos. Nekem is van 2 kísérleti példányom... :lol: igaz, b vectra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Az jó lesz, már csak a pointosság kedvéért is, ugyanis nincs Omega TDI... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Várjuk. Bár páran már próbálkoztak, de hathatós javítás házilag állítólag nem lehetséges. Sajnos. Nekem is van 2 kísérleti példányom... :lol: igaz, b vectra. Pedig meg mégis lehetséges... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Sziasztok. Én már javitottam az Omi kijelzőjét. Teljesen szét kell szedni, és hőlégfujoval nagyon ovatosan megmelegiteni a foliát ott, ahol hibás. Valamivel erősen összepéselni ast a részt, és nagy valoszinűséggel sikerült. Mondjuk nekem másodszorra lett teljes a siker. Remélem érthetően magyaráztam el.:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Mizu Astrás? Nem vérzik a szíved? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts