Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Az nem csak újabbakba való?? Nekem 95-ös TD-m van....de homályosíts fel kérlek....

Gőzöm nincs hogy abba mi kell... EPCben megnézed, vagy 99 elötti szakival megdumálod...

Elküldve

Áhh faja ...nahh most akkor sehol semmi. Amúgy tudnék szerezni 1 csatisat(ami persze nem jó),meg talán 2 csatisat is,viszont az MV6 Omiból...valahogy át lehet őket állítani,de itt a környéken fogalmam sincs,h ki foglalkozhat ilyesmivel,vagy tudnak -e ilyet!?

Most meg vagyok lőve picit...

Elküldve

Sztem be lehet tenni a GID-et is, azonban csak arra alkalmas magnóval. Talán az NCDR1100 viheti. De nem könnyű összeprogramozni, mert BUS rendszeren kommunikálnak egymással. Sokszor olvastam tanácsnak, hogy ilyeneknél szerencsésebb ha eleve együtt vesszük meg a rádiót-kijelzőt, amik működnek egymással. Esetleg keresd meg rracskait a Vaterán, mert ő árul ccd700-as magnót, ami szintén BUS rendszerű, ráadásul készített átalakítót 2 csatisról 1-esre. Vmikor nekem is megvolt a leírás, hogy kell csinálni, de sehol sem találom. Amúgy a MID nem egyenlő a GID-del.

Elküldve

Áhh kössz emberek...ezek remek megoldások sorozatai,de én az egyszerű dolgok híve vagyok,nem bonyolítok,veszek majd egy beleillő kijelzőt :D ...sőt meg merem kockáztatni,hogy veszek egy pixelhibásat occsóér,mert sztem sikeres lett volna javításom,ha nem töröm el az üveget... de mossmár donorom is van, kettőből csak csinálok 1et :lol:

Azért kössz....

Elküldve
Amúgy a MID nem egyenlő a GID-del.

Nekem mondod? ezzel szívtam.. csak / jel a = mellett van :D és nem vettem észre de most....

Hja CCRT2008at adok hozzá, már csak nagy lukat kell vágni a műszarfalba :lol: :lol:

Elküldve
Áhh kössz emberek...ezek remek megoldások sorozatai,de én az egyszerű dolgok híve vagyok,nem bonyolítok,veszek majd egy beleillő kijelzőt :D ...sőt meg merem kockáztatni,hogy veszek egy pixelhibásat occsóér,mert sztem sikeres lett volna javításom,ha nem töröm el az üveget... de mossmár donorom is van, kettőből csak csinálok 1et :lol:

Azért kössz....

Vaterán van egy srác,a kitől én vewttem anno a GID-et, sztem van neki kijelzője, folyamatosan hoz be cuccokat kintről... vagy ebay-t tom ajánlani...

• 4 weeks later...
Elküldve

Hello kicsit visszaolvasgattam a témában ,és azt vettem le hogy valahol lehet kapni kijelző átvezető fóliát nekem VectraB-hez kellen csak nem tudom hogy hol? Vagy esetleg csinálni is lehet és ha igen azt hogy? :blush:

Köszönöm!

Elküldve
Hello kicsit visszaolvasgattam a témában ,és azt vettem le hogy valahol lehet kapni kijelző átvezető fóliát nekem VectraB-hez kellen csak nem tudom hogy hol? Vagy esetleg csinálni is lehet és ha igen azt hogy? :blush:

Köszönöm!

www.autocomputer.hu

itt javítják új fóliakábellel.

de elég drága, 15 körül van a javítás komplett emlékeim szerint :lol:

Elküldve
www.autocomputer.hu

itt javítják új fóliakábellel.

de elég drága, 15 körül van a javítás komplett emlékeim szerint :blush:

Az rendben van hogy javítják de fóliát nem lehet külön venni valahol?

Elküldve

Szevasztok, Jó Napot!

Lehet lesz egy 2.5 V6 -os nagy kijelzőm, ha v.kit érdekelne csere 2.5Td-be illő 2 csatis,akkor összekavarhatnánk a kettőt, mielőtt szétszedem:P (mostanában helyezem majd vissza enyémbe,elhúzódott kicsit ez a pixelhiba javítás :blush:)

Kérem időben jelezni! :lol:

Elküldve
Az rendben van hogy javítják de fóliát nem lehet külön venni valahol?

Nem, ez nem kommersz termék.

Az autocomputeresek is úgy gyártatják, ezért ilyen drága.

Elküldve
Nem, ez nem kommersz termék.

Az autocomputeresek is úgy gyártatják, ezért ilyen drága.

köszi a segítséget valahogy megoldom akkor

Elküldve

Áhhh nagyon nagy vagyok...egy donorból csináltam 100%-os kijelzőt....most lettem vele kész,...hihetetlen,véégre sikerült...egész korrekt áron megúsztam ezt a kis letörős dolgot!

Crime-nak külön köszönet a segítségért!!

További jó estét!

Elküldve
jaja,a kérés neked lett szegezve :D :huh:

Nem volt teljesen világos....picit értetlen vagyok,bocccss :)

Háááát leírni jobban nem tudom,mint Crime...sztem az úgy jó ahogy van.!

Viszont abban tudok segíteni,hogy összefutunk v.hol,hozom a szétszedett alkatrészemet és illusztrálni tudom neked,nektek a dolgot...ha megfelel!

Jelöljétek meg a helyet és az időt... :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.