Tiv. Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Dehogynem. Ne is mond. De most egy ilyen időszak van. Amugy, lesz még nekem Omegám. Mégpedig dizel.:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ComPityu Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 nemigazán érdekel h van e TDI. Nelem az van hátul rajra , hogy hogykerült oda azt nemtom a forgalmiban meg az van beleírva.Omega B Caravan 2.5. Bár láttam sok cifra forgalmit ugyanis ZÖLDKÁRTYÁZOM!! Amit a csajok az okmányirodában csinálnak az minden csak nem pontos munka. Bár sokszor még énis belegabajodom a katalógusban való böngészésbe! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ComPityu Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Pedig meg mégis lehetséges... Vectra , Omega egyre megy. A szerkezet UA, sőt a hibais. Majd meglátjuk. Mert nemigazán értem mi kerül egy ilyen sz.. javításán 20 rongyba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ComPityu Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Mellesleg . Nemtudja valaki létezik e vajh teljesen digit műszeblokk az Omegába? Olyasmire gondolok ami a B-Senator-ban vagyon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Mellesleg . Nemtudja valaki létezik e vajh teljesen digit műszeblokk az Omegába? Olyasmire gondolok ami a B-Senator-ban vagyon. "A" omegába volt csak -abba jó a senatoré- de "B-B2" ben én nem láttam és nem is hallottam róla... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omega B-s Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Sziasztok ! Vettem egy Omega B 2.0 DTI-t. A kérdésem az lenne hogy a pixelhibás kijelző miatt nem jelzi a külső hőmérsékletet a kijelző vagy valami más hiba is lehet ? A hőmérséklet érzékelő jo egy másik auton ki lett próbálva Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 Mi jelenik meg a hőmérséklet helyett? Lehet még a kábelköteg is hibás pl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omega B-s Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 Mi jelenik meg a hőmérséklet helyett? Lehet még a kábelköteg is hibás pl. Három szaggatott vonal jelenik meg (--- C) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 Akkor ott szakadás van. Biztos jó a szonda? Mert akkor kábelkötegben valahol van a bibi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ComPityu Elküldve Október6, 2007 Megoszt Elküldve Október6, 2007 Tisztelt Hölgyeim, Holnap , vagyis vasárnap nekiesek a Display Javításnak . A minkafolyamatró késiítek maj fotókat , h minnél többen utánnam tudják csinálni.Remélem nem feleslegesen esek neki. Remélem sikerül majd valamit , segíteni ezen a gondon mert 15-20 rongy egy sz..ros kijelző összefoltozásáért egy kicsit durva!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Remélem sikerül majd valamit , segíteni ezen a gondon mert 15-20 rongy egy sz..ros kijelző összefoltozásáért egy kicsit durva!!! :lol: Szerintem max ideiglenes eredményt érhetsz el, de a legnagyobb esélyed arra van, hogy rosszabb lesz. A http://www.autocomputer.hu 15-ért javítja, de nem "összefoltozza", hanem komplett cseréli a szalagkábelt vadi újra, garanciával :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omega B-s Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Akkor ott szakadás van. Biztos jó a szonda? Mert akkor kábelkötegben valahol van a bibi. Kőssz az infot . Megvan szakadás volt közvetlen a csatinál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DJRoli Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Sziasztok! 95-ös B Omegámban elromlott a digit klíma kijelzője. Aláfutásos lett! Az érdekelne hogy hol tudnék szerezni és kb mennyiért. Lehet külön csak a kis kijelzőt kapni vagy az egész hőmérséklet állító egység kell bele? Előre is kössz a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 Erről Tiv tudna nyilatkozni, mert ő már cserélte kompletten az egészet. Én még nem láttam szétszedve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 Cseréltem, igen. De komplett. A régi megvan, a kijelző hibátlan. Némi kézügyességgel szerintem kicserélhető a kijelzője. Amugy az egész egység bontóban 30 K. Szoval huzós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DJRoli Elküldve Október14, 2007 Megoszt Elküldve Október14, 2007 Na akkor engem lehet hogy érdekelne a hőmérséklet állító egység kijelzője. Amúgy én szentkirályi vagyok, a hét második fele környékén tudnánk találkozni? Mi is gondolkozunk a villágítás cseréjén. Rájöttél már hogy pontosan mi miatt romlott el? Mert nem lenne túl gazdaságos 2 LED miatt egységet cserélni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Valami az áramellátással volt . Szoval egyáltalán nem működött a klima, sem a szellőzés. Magyarul az egész központi egység megadta magát. De a kijelzővel semmi gond nem volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október29, 2007 Megoszt Elküldve Október29, 2007 Na akkor engem lehet hogy érdekelne a hőmérséklet állító egység kijelzője. Amúgy én szentkirályi vagyok, a hét második fele környékén tudnánk találkozni? Mi is gondolkozunk a villágítás cseréjén. Rájöttél már hogy pontosan mi miatt romlott el? Mert nem lenne túl gazdaságos 2 LED miatt egységet cserélni! Szia. Nem jelentkeztél a kijelzó miatt. Ha kell, szolj és összefutunk valahol. Üdv. Tiv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
matti Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Kijelzők javítása egy év Garanciával omega bontással foglalkozom, úgyhogy ha írsz 1 elérhetőséget tudlak ajánlani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ComPityu Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Szerintem max ideiglenes eredményt érhetsz el, de a legnagyobb esélyed arra van, hogy rosszabb lesz. A http://www.autocomputer.hu 15-ért javítja, de nem "összefoltozza", hanem komplett cseréli a szalagkábelt vadi újra, garanciával :( Na egy ilyen szalagkábel legrosszabb esetben is néhány száz forint! Miért a többi 14ezer?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Na egy ilyen szalagkábel legrosszabb esetben is néhány száz forint! Miért a többi 14ezer?? Ilyen szalagkábelt nem lehet kapni, így gyártatni kell. Ez többezer forint kis tételben... Azon kívül óradíja is van a cserének, nem 5 perces művelet :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ComPityu Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Ilyen szalagkábelt nem lehet kapni, így gyártatni kell. Ez többezer forint kis tételben... Azon kívül óradíja is van a cserének, nem 5 perces művelet :( na jóó! :-D Legyen 3rongy az óradij plussza a szalagkábel! ha gyakorlott szaki a szalagkábel cseréje KB 15 perc. Tudom már szétkaptam! Legyen az anyag 5pénz , ez akkoris rablás! Még a vastag Omegásoknak is ,, :-DD Link to comment Megosztás: More sharing options...
ComPityu Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Ezúton kérek elnézész mindenkitől! Az igért kijelző javítási kisérlet nemmarad el csak késik! Pillanatnyilag GUMIS vagyok és iszanyat meló van , szal idő nincs rá. De lessz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Szerintem ha nincs sok időd, ne is pazarold a kijelzőjavítás agyalására :( Nekem elhiheted, 5féle típust kaptam már szét, ismerem őket :P És amíg nem ismered a VALÓDI költségeit az eredményes javításnak, addig szerintem ne szóld le. Vagy csináld meg kevesebből, itt az alkalom! :cry: Sajátkezűleg otthonilag új kábel nélkül csak nagyon rövid idejű ideiglenes eredményt lehet elérni, véglegest nem. Sajnos ez ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomyboy22 Elküldve December21, 2007 Megoszt Elküldve December21, 2007 sziasztok olyan problémám van hogy van egy digit klimás omegám és nem világitanak a kis kijelzök(izzók jók) de viszont a gombok meg igen és olyat szertnék kérdezni hogy a stekker melyik lába feleős a világitásért vagy hol tudnám áthidalni ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts