Turci Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Tomi annyit csinálj már meg légyszi,hogy az auchannak az emblémáját névvel együtt tedd már rá egy plakát erejéig hogy holnap ez a szuka lássa!Mert ezek nem normálisak ezen a téren!Csak 1 darabra tedd rá a nevét meg a lógóját!Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Júújj, mit találtam J0hnnynak! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Kicsit minuszos lett a gép.... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Kicsit minuszos lett a gép.... :lol: ^_^ Na ezért nem adom én oda szinte senkinek! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Júújj, mit találtam J0hnnynak! :huh: Egyébként nekem viccen kívül tetszik az a Monster logó. Tudod miért? Mert mindig ez ugrik be róla: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Egyébként nekem viccen kívül tetszik az a Monster logó. Tudod miért? Mert mindig ez ugrik be róla: http://media.truckblog.com/ai/2008/2919.jpg A Corsádon is jól mutatott az a Photoshopos szerintem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Kicsit minuszos lett a gép.... :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 A Corsádon is jól mutatott az a Photoshopos szerintem :huh: Hátha Tomi egyszer ráér lehet csináltatok vele a két ajtóra! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Híjjj!Voltam ma a Profi Universal környékén!Jön a góré mindenki tudja ki az!Nagy darab szemüveges!Nézi a matricát a szélvédőn,kérdi mi ez?Mondom neki mi a szitu!Eztán veszi észre a Füredi lógóját!Kicsit ki kerekedett a szeme!Azt kérdezi kenyere van e neki!Mondom neki mégse profi universal van ide írva!Reakció:viszlát Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Híjjj!Voltam ma a Profi Universal környékén!Jön a góré mindenki tudja ki az!Nagy darab szemüveges!Nézi a matricát a szélvédőn,kérdi mi ez?Mondom neki mi a szitu!Eztán veszi észre a Füredi lógóját!Kicsit ki kerekedett a szeme!Azt kérdezi kenyere van e neki!Mondom neki mégse profi universal van ide írva!Reakció:viszlát :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
caterpillar Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Sziasztok valaki tudna abban segíteni honnan tudok opel vektra magyar nyelvű kézikönyvet letölteni, 91-es a vektra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Sziasztok valaki tudna abban segíteni honnan tudok opel vektra magyar nyelvű kézikönyvet letölteni, 91-es a vektra? http://hu.diplodocs.com/index_google.php?c...res%C3%A9s#1367 Én itt találtam de hogy jó e azt nem tudom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
caterpillar Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 http://hu.diplodocs.com/index_google.php?c...res%C3%A9s#1367 Én itt találtam de hogy jó e azt nem tudom! köszi szépen, csak az a baj vele h angol Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Sziasztok valaki tudna abban segíteni honnan tudok opel vektra magyar nyelvű kézikönyvet letölteni, 91-es a vektra? Van egy komplett Vectra A téma, nézelődj ott is, ill. ha nem találod, kérdezd őket nyugodtan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 köszi szépen, csak az a baj vele h angol A google dobott ki elég sokat,ezt nem néztem meg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Azt mondjátok meg nekem hol tudom beállítani azt hogy ne Mote hanem a kecskeméti klubba legyek?Ne legyek már hontalan! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Azt mondjátok meg nekem hol tudom beállítani azt hogy ne Mote hanem a kecskeméti klubba legyek?Ne legyek már hontalan! :huh: Asszem az admin opció. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Asszem az admin opció. Köszi akkor majd beszélek gepárddal! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Köszi akkor majd beszélek gepárddal! Ne Gepárddal beszélj, hanem írj pü-t MÉLYKÉK Pííístának... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Ne Gepárddal beszélj, hanem írj pü-t MÉLYKÉK Pííístának... :lol: Úgy gyorsabb? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Köszi akkor majd beszélek gepárddal! F5 Megoldódott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 F5 Megoldódott. A kocka meg így kiált segítségért: F1! F1! F1! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Bárki csinálta,nagyon köszi!Na nem mónikázok! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Bárki csinálta,nagyon köszi!Na nem mónikázok! :lol: Bunyó is lesz? Vagy nem a sóra gondolsz? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Bunyó is lesz? Vagy nem a sóra gondolsz? :huh: Nem a sóra hanem a Luinszkira ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts