Turci Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Ezt nem hiszem el!Nem a pop szakma van amatőr kézben,hanem a Forma-1!Hova süllyed a ferrari megint? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Ezt nem hiszem el!Nem a pop szakma van amatőr kézben,hanem a Forma-1!Hova süllyed a ferrari megint? láttad Schumi fejét! :huh: újoncnak semmi nem számít, a betonfal sem, de legalább udvarias, most meg kicsúszik....inkább a Schumi sérült nyakkal! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Ezt nem hiszem el!Nem a pop szakma van amatőr kézben,hanem a Forma-1!Hova süllyed a ferrari megint? Jóó ez!Legalább zajlik az élet! :huh: :lol: Ez a bádüer nagyon vadul nyomja! ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 hemilton kerekeit meg nem csomagolták ki :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 hemilton kerekeit meg nem csomagolták ki :huh: :lol: ^_^ A pumpa szájú rabszolga ivadékot nem sajnálom!Kis szívás nem is árt neki!De ebbe az évbe amit a ferrari csinál számomra érthetetlen!Ennyire sza..k Schumi elött voltak!SCHUMIIIIIII Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Hajszálhíján! Ne aggódj,nekem is hullik már! :lol: Nekem nem. :P Én beretválom. :huh: :lol: Naná jön az ősz lassan minden állat vedlik! ^_^ B) A pumpa szájú rabszolga ivadékot nem sajnálom!Kis szívás nem is árt neki!De ebbe az évbe amit a ferrari csinál számomra érthetetlen!Ennyire sza..k Schumi elött voltak!SCHUMIIIIIII Nem kell. Jobban csípem a Barichello-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 A pumpa szájú rabszolga ivadékot nem sajnálom!Kis szívás nem is árt neki!De ebbe az évbe amit a ferrari csinál számomra érthetetlen!Ennyire sza..k Schumi elött voltak!SCHUMIIIIIII Szvsz. inkább ennyit jelent, hogy nincsenek agyon elektronizálva a verdák, és most végre kijön, hogy ki is tud vezetni igazán.Schumié minden tiszteletem, de már baromira untam azt a fajta autóversenyzést.Mióta változtattak a szabályokon, végre újra verseny van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Szvsz. inkább ennyit jelent, hogy nincsenek agyon elektronizálva a verdák, és most végre kijön, hogy ki is tud vezetni igazán.Schumié minden tiszteletem, de már baromira untam azt a fajta autóversenyzést.Mióta változtattak a szabályokon, végre újra verseny van. Nem baj jövőre kenterbe verjük a bandát ferrarival! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Nem baj jövőre kenterbe verjük a bandát ferrarival! Főleg ha Alonso is meg nemerősített hírek szerint a Maranelloiakhoz igazol.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Sajnos az idén én sem tudok 100%-ot nyújtani, de megpróbálok lélekben veletek lenni... Nektek ennél most 1000X fontosabb dolgotok lesz.......lehet, éppen akkor ugye....Majd megyünk és visszük a páleszt! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 A hobón most megy a Nyolc Tanú c. film. Jó kis autósüldözéses rész megy, G Astra vs. H Astra.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Ja srácok!Jövő hét végén Hungaroringen Gt kupa lesz!A belépés ingyenes ha valakit érdekel van még két hely ki adó a kocsiban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 A hobón most megy a Nyolc Tanú c. film. Jó kis autósüldözéses rész megy, G Astra vs. H Astra.... :huh: Kívánságra sajnos Shrek 2 van..... :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Ja srácok!Jövő hét végén Hungaroringen Gt kupa lesz!A belépés ingyenes ha valakit érdekel van még két hely ki adó a kocsiban! Melyik napra tervezed? Bár úgyis jössz holnap, majd megbeszéljük akkor :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Kívánságra sajnos Shrek 2 van..... :huh: :lol: ^_^ Lehet jobban jártam volna azzal mint ezzel a Dzsudi Foszteres filmel! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Melyik napra tervezed? Bár úgyis jössz holnap, majd megbeszéljük akkor :lol: én is menni akarok! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 én is menni akarok! :huh: Hova? Holnap hozzám? :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 én is menni akarok! :huh: Szombaton időmérő,vasárnap pedig futam!Az időmérő annyira nem izgat de futam nem lehet rossz!A ring oldalán vannak képek a kocsikról!Ilyet eddig csak tv-ben láttam!A költség csak annyi hogy szét dobjuk az üzemanyag költséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Szombaton időmérő,vasárnap pedig futam!Az időmérő annyira nem izgat de futam nem lehet rossz!A ring oldalán vannak képek a kocsikról!Ilyet eddig csak tv-ben láttam!A költség csak annyi hogy szét dobjuk az üzemanyag költséget! én sem láttam még ilyet ezért jó lenne látni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 én sem láttam még ilyet ezért jó lenne látni Lesz 1-2 okos járgány!Gyerünk!Két hely van még üres az autóba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Azért mondtam ha valakit érdekel meg dumáljuk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 http://www.hungaroring.hu/FIA-GT Itt vannak a verdák! Link to comment Megosztás: More sharing options...
caterpillar Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Sziasztok. Van 1 opel vektrám 91-es, és kéne 1 kis segítség váltóolaj csere, v utántöltés terén hól kell betölteni, és hól a szintjelzője? előre is köszönöm a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Sziasztok. Van 1 opel vektrám 91-es, és kéne 1 kis segítség váltóolaj csere, v utántöltés terén hól kell betölteni, és hól a szintjelzője? előre is köszönöm a segítséget! Felül a szuszogónál tudod betölteni vagy a kmóra spirált kitekered és ott,leengedni pedig alul a karternél,pár csavar fogja. Szintjelző elvileg a bal kihajtás felett,de egyszerűbb lemárni 1.7decit és beönteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
caterpillar Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Felül a szuszogónál tudod betölteni vagy a kmóra spirált kitekered és ott,leengedni pedig alul a karternél,pár csavar fogja. Szintjelző elvileg a bal kihajtás felett,de egyszerűbb lemárni 1.7decit és beönteni. kicsit világosabban, a szuszogó az a csavar amit műanyag sapka fed? és mi az a króm spirál, és hól van az a bal kihajtás? bocsesz ha értetlen vok csak nem ez a szakmám és most kezdtem bele az autóm szerelgetésébe. és még 1 fontos kérdés honann tudnék letőlteni a kocsimhoz kézikönyvet magyarúl? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts