Turci Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 ........esetleg te is járhatnál bringával/robogóval.... :huh: :lol: ^_^ Hidd el, veszekedni én biztos nem fogok.A te géped konkrét 68LE, amire pedig használod, éppen elég is.De te is megengedhetnéd magadnak a nagyobb ccm-t, és a több LE-t, fogyasztásban nem sok eltérés lenne.Nem szabad előítéletekből építkezni.Amíg v.mit nem próbáltál, ne alkoss véleményt róla.A "hallottam v.kitől" dolog ugyanez.A 100km/h pedig idehaza ezeken az utakon, ilyen gyorshajtási bírságok és minőségű utak mellett, ezzel az autóval Istenkísértésnek minősül.Pályán ez is viszi a 120km/h-t. Amúgy pontosan így van.Az én pénzem, az én dolgom. Én mondtam,nem izgat mi van rajta!És igazán a Le se izgat!A nagy talpas ,nyomjuk a gázt hülye gyerek korból is ki nőttem már úgy érzem!A vezetés élményét bármilyen autóval meg kaphatja az ember,ha az jó és meg bízható szerintem!De azt is el ismerem hogy ott ahol lehet menni és tudsz is,az sem rossz pl német autópálya!Az 1.9-es td fabia nem kutya könnyű fogyasztása nagyon jó!Átlag 150-es temponál írt a fedélzeti 5.6-os fogyasztást!De mondom engem nem izgat sem a Le,sem az évjárat(matuzsálemet azért nem vennék)sem pedig az embléma (hibás ódin 5 karika) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Meg ez nem vita csak beszélgetünk! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 A vezetés élményét bármilyen autóval meg kaphatja az ember,ha az jó és meg bízható szerintem!De azt is el ismerem hogy ott ahol lehet menni és tudsz is,az sem rossz pl német autópálya!Az 1.9-es td fabia nem kutya könnyű fogyasztása nagyon jó!Átlag 150-es temponál írt a fedélzeti 5.6-os fogyasztást!De mondom engem nem izgat sem a Le,sem az évjárat(matuzsálemet azért nem vennék)sem pedig az embléma (hibás ódin 5 karika) :huh: Elárulnád, milyen motorral szerelt volt azaz Audi?Pusztán a kíváncsiság kedvéért..... 1.9TDi fóbia......hátt, annak az árából már nagyon komoly autót is lehet venni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 ........esetleg te is járhatnál bringával/robogóval.... :huh: :lol: ^_^ Sokunk közül csak ő szokott igazán mindkettővel járni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Elárulnád, milyen motorral szerelt volt azaz Audi?Pusztán a kíváncsiság kedvéért..... 1.9TDi fóbia......hátt, annak az árából már nagyon komoly autót is lehet venni.... Persze 2.3 benzines! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Persze 2.3 benzines! A fabiat csak azért hoztam fel mert azt vezettem hosszú távon:Kecskemét-Luxembourg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Úgy látom fórumozás terén kicsit oktatásra szorulsz kedves Turci barátom. Nem igen megy ez a válaszolás stb. Persze csak, ha nem veszed zokon cimbi :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Úgy látom fórumozás terén kicsit oktatásra szorulsz kedves Turci barátom. Nem igen megy ez a válaszolás stb. Persze csak, ha nem veszed zokon cimbi :huh: Lehet némi korrekcióra szorul a dolog néha :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Persze 2.3 benzines! Jóó kis V5..... :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Sokunk közül csak ő szokott igazán mindkettővel járni :lol: Jut eszembe.Eladó a robogó! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Úgy látom fórumozás terén kicsit oktatásra szorulsz kedves Turci barátom. Nem igen megy ez a válaszolás stb. Persze csak, ha nem veszed zokon cimbi :lol: Megtanítjuk offolni és nem lesz probléma! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Nagyon hálás leszek érte Istenek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Nagyon hálás leszek érte Istenek! Maradjunk a j0hnny-nál,az szerényebb! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Én ezért vagyok csak fél isten!Innen még tudok fejlődni! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Maradjunk a j0hnny-nál,az szerényebb! :lol: Én meg sűrű p***ánrugdosást foganatosítok veletek szemben. :huh: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Én meg sűrű p***ánrugdosást foganatosítok veletek szemben. :huh: :lol: Jaj Apu,kitépem a hajad! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Jut eszembe.Eladó a robogó! :huh: Mennyi, és mit tud? Ja, feléből mennyit engedsz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Jaj Apu,kitépem a hajad! :huh: Mit?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Mit?? :huh: Hajszálhíján! Ne aggódj,nekem is hullik már! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Hajszálhíján! Ne aggódj,nekem is hullik már! :huh: Naná jön az ősz lassan minden állat vedlik! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Naná jön az ősz lassan minden állat vedlik! :huh: Te csak ne szólj be hajas baba! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 a lényeget majd mondjátok el... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 már csak a gsi topikot kell legyőznünk hsz számban, a debreceni már megvan :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 már csak a gsi topikot kell legyőznünk hsz számban, a debreceni már megvan :huh: Ma akkor hányra ér haza mester úr:? Pontosabban hányra menjünk a Jókaira? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Mennyi, és mit tud? Ja, feléből mennyit engedsz? :huh: Idén lett felújítva a motorja, be van járatva, megy/fékez/teszi a dolgát, a fényezése kicsit karcos.Az előző tulajt 2X ledobta a hátáról. Részemről A1-re gyúrok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts