ENDYKA Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 letoltunk egy kis osztrák-német túrát a Skodával: 2800 km-->178liter gázolaj. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 letoltunk egy kis osztrák-német túrát a Skodával: 2800 km-->178liter gázolaj. :lol: 6.3L/100km.Baráti...... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 6.3L/100km.Baráti...... :huh: Ezt a szusi is tudja! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Ezt a szusi is tudja! ^_^ Kevesebbet, sokkal kényelmetlenebbül..... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 hasznos lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Én párizsba voltam szombaton,szerpentines úton 4 személlyel!Ehhez jön hozzá a városban való kocsikázás vissza felé németbe a párizsi dugó ami kb 1.5 óra volt amíg ki vergődtem az autópályára így jöttem ki 5.4-re! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Tomi mikor tudnád fel rakni a pályanapos feliratot a kocsimra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Én párizsba voltam szombaton,szerpentines úton 4 személlyel!Ehhez jön hozzá a városban való kocsikázás vissza felé németbe a párizsi dugó ami kb 1.5 óra volt amíg ki vergődtem az autópályára így jöttem ki 5.4-re! :lol: Mondja valaki azt, hogy nem járta be a világot a kis gépsas :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Azé van hadd mönjön! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Azé van hadd mönjön! :huh: Üdv! Meg vannak még a 13 as alukerekek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Meg persze Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Üdv! Meg vannak még a 13 as alukerekek? Meg persze!Itt vannak a garázsba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus20, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2009 Ha érdekel 70/260-1004 ezen elérsz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Kérlek benneteket ne érdeklődjetek a felni után mert eladtam!Köszönöm meg értéseteket! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Kérlek benneteket ne érdeklődjetek a felni után mert eladtam!Köszönöm meg értéseteket! :huh: Nem mintha bárkit is érdekelt volna! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Én az este még átmentem az SZTK elé beszélni az ismikkel. Odajött a rendőr is, és azt mondta, hogy az omegás két feljelentést kapott. Egyet a hülye közlekedésért, egyet meg kötelező tartozék hiányáért. Kérdezte az egyik srác, és felvilágosítottátok a kötelező tartozékok listájáról? Mire a rendőr: - Nem. Holnap is meg kell büntetni valamiért. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Én az este még átmentem az SZTK elé beszélni az ismikkel. Odajött a rendőr is, és azt mondta, hogy az omegás két feljelentést kapott. Egyet a hülye közlekedésért, egyet meg kötelező tartozék hiányáért. Kérdezte az egyik srác, és felvilágosítottátok a kötelező tartozékok listájáról? Mire a rendőr: - Nem. Holnap is meg kell büntetni valamiért. :lol: ^_^ K*tsög. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 K*tsög. :huh: Ha láttad volna mit csinált az omegás akkor nem ezt mondanád!Tény látványos volt,csak nem akkor kellene amikor tömeg van a belvárosba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Ha láttad volna mit csinált az omegás akkor nem ezt mondanád!Tény látványos volt,csak nem akkor kellene amikor tömeg van a belvárosba! Nem arra értettem. Az olyat büntetni kell persze. De a rendőr hozzáálásával is bajok vannak. Én csupán azt kifogásoltam, a magam módján. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Nem arra értettem. Az olyat büntetni kell persze. De a rendőr hozzáálásával is bajok vannak. Én csupán azt kifogásoltam, a magam módján. :huh: Bocs félreértettem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Bocs félreértettem! NP :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Dreher Sörgyárba nem jöttök? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Odajött a rendőr is, és azt mondta, hogy az omegás két feljelentést kapott. Egyet a hülye közlekedésért, egyet meg kötelező tartozék hiányáért. Csak az vigasztalja a rendőröket, hogy nem sokáig fogja verni a srác neki, mert az Omi a gyilkolást nem sokáig bírja.Előbb v. utóbb szétesik, lévén nem mai gyerek azaz autó.Ha C20NE lenne, akkor más lenne a helyzet, de én úgy tudom, hogy XEV..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Nem arra értettem. Az olyat büntetni kell persze. De a rendőr hozzáálásával is bajok vannak. Én csupán azt kifogásoltam, a magam módján. :huh: A kis kötsög direkt hecceli a rendöröket,nem csodálom,hogy bassza a csőrüket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus22, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2009 Dreher Sörgyárba nem jöttök? Szerdán reggel nem érek rá ilyenre sajna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts