tomi023 Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Usem kapja meg az origi anyagot :lol: Mert majd én még dolgozok rajta,,,, meg már így könnyű az alap ötlet megvan :huh: szal még nemadom neki.... vann még bennem ötlet ^_^ valahogy egyféle stílus kellene most ketten kétfelé megyünk. Amit Te csinálsz az merészebb, dögösebb. Ami szerintem jobb de az információ tartalom is kell! Az is jó lenne, ha az opel talikra ugyan azt a betűtípust használnánk. A tali nevére jó ez a blitzes de a felsoroláshoz illeszkedjünk az opelhez. opelsans.ttf Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 Pénteken volt stifti zöldkarin, és 15 év ide v. oda, hozta a gyári értékeket.Ez a nemsemmi! :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 Pénteken volt stifti zöldkarin, és 15 év ide v. oda, hozta a gyári értékeket.Ez a nemsemmi! :lol: :huh: Nagykunszt,Morzsa is tudja! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 Faterék 87-es Golfja is, és..... :lol: :lol: ^_^ B) :P :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 Nagykunszt,Morzsa is tudja! :D Maraggyámá'!Neked még CO-d sincs!Miféle autó az ilyen?? ^_^ B) Faterék 87-es Golfja is, és..... :lol: :D :P :lol: :D :huh: Az egy Golf.Annak tudnia is kell.Már csak a megítélés miatt is....... :D amúgy Füri vitte zékáztatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 Maraggyámá'!Neked még CO-d sincs!Miféle autó az ilyen?? :huh: :lol: Kurv4 gyors bádogdoboz! ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 Kurv4 gyors bádogdoboz! :huh: Főleg ha egy olyan kötözködik veled, amiben 5 nagyonokos ember ül! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 Főleg ha egy olyan kötözködik veled, amiben 5 nagyonokos ember ül! :huh: Há most mit csináljak?Ők akarták! ^_^ Na megyek,mert lenézünk még ZP-be,jön mélykék is meg zoliék mér tolják az ipart,készülünk a holnapra! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 Na jóóó, a golf is itt a melóhelyen zöldkarizik..... B) :lol: hibátlanul..... :huh: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 Na jóóó, a golf is itt a melóhelyen zöldkarizik..... :D :P hibátlanul..... :huh: :D Ahogy kell! B) :lol: :D Jövőre amúgy is lehet vinni őket integrált műszakira.......hogy tolná teherbe egy talicska kanmajom azt aki ezt kitalálta... :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Ahogy kell! ^_^ B) :P Jövőre amúgy is lehet vinni őket integrált műszakira.......hogy tolná teherbe egy talicska kanmajom azt aki ezt kitalálta... :huh: :lol: De jó, hogy írtad, megyek a magyarország.hu-ra időpontot kérni. Új forgalmit kap az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Mélykék: 10db átvette Bazsi: 10db átvette fizetve Udi: 5db Tomi: 10db ami marad... Stefan 10db utal és ma viszem Warvolf: 4db átvette fizetve GsiCsabi: 4db átvette hening: 4 db (BW-n átveszem) átvette fizetve 550 Ft/db lett az ára. ide lehet utalni ha úgy jobb: 10918001-00000023-11870004 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 khm.... én már fizettem... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Tomi. Majd beszélj Gepárddal, mi az előbb beszéltünk... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Ma megnéztem Valkai mester Swift cabrióját.Nagyon pöpec kis járgány.Meg ugye ritka......csak a műhelyudvarban ott állt a kollégája ugyailyen gépe ish! :huh: Amúgy beszéltem Kiskaszával, jó eséllyel lesz darabolni való autó, némi reklámért cserébe...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Tomi023! Mikor tudunk összefutni? Átvenném a cuccost és a szélvédő matricával együtt kifizetném. Ha más nem akkor a pénteki talin... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Mikor tudunk összefutni? Átvenném a cuccost és a szélvédő matricával együtt kifizetném. Ha más nem akkor a pénteki talin... :huh: Nálam pedig egy kártyád van Udi mester. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Tomi kibírod a tíz ára nélkül a pályanapig, vagy küldjem el Dzsonival ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Ma megnéztem Valkai mester Swift cabrióját.Nagyon pöpec kis járgány.Meg ugye ritka......csak a műhelyudvarban ott állt a kollégája ugyailyen gépe ish! :lol: Én már vezettem is kicsit, tetszett :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Én már vezettem is kicsit, tetszett :huh: héééééééééé Dzsóóóóóóóóóóó, 12én este nincs kegyelem, mútkori folytatása következik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 ... Ha más nem akkor a pénteki talin... :lol: Udi! A navit nem tudod még addigra hozni? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 héééééééééé Dzsóóóóóóóóóóó, 12én este nincs kegyelem, mútkori folytatása következik :huh: Rendben cimbi. Szépek leszünk akkor megint, legalábbis én biztos. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus17, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2009 Rendben cimbi. Szépek leszünk akkor megint, legalábbis én biztos. :huh: Inditványoznám a "FÉNY" projektet. Csak kéne hozzá már egy szódásszifon megen patron :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Tomi kibírod a tíz ára nélkül a pályanapig, vagy küldjem el Dzsonival ? :huh: kell a pénz a gumira, drága a 235/45R17, de ahogy neked jó. Csabi tényleg fizetett, Udi ha nyitvatartási időben jössz, bármikor, én pénteken nem vagyok, de ha kell odaadom pl Gepardnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 kell a pénz a gumira, drága a 235/45R17, de ahogy neked jó. Csabi tényleg fizetett, Udi ha nyitvatartási időben jössz, bármikor, én pénteken nem vagyok, de ha kell odaadom pl Gepardnak. Na majd pályanapon megmutatod milyenek az új gummmák :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts