Kacsero Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Kb 10perc kivágni! De akkor sincs kész... érted??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Joee! Szeliden készült képeidet nem akarod feltolni??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Joee! Szeliden készült képeidet nem akarod feltolni??? :huh: Vazze el is felejtettem..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Vazze el is felejtettem..... :huh: Szinte gondoltam, azért is szóltam! B) :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Etanol odafelé 7 lityi a bc szerint, visszafelé nagypapásabb tempóban 6,6. Ma hazafelé a Rákóczi út végén levő kereszteződésnél mellém állt egy BMW-s. Ja előtte egy fiatos szerencsétlenkedett a 44-esen hazafelé előttem aztán egyszer meguntam, és megelőztem jött erőlködni, de nem volt értelme. Az ominózus kereszteződésben a fiat mögöttem állt. Nos a sztori tovább, Bmw-s ad egy gázfröccsöt, persze nem hagyhattam szó nélkül én is felemeltem az Astra hangját. Pihi túráztatás, lámpaváltás előtt már játszottam a gázzal ford szám 2500-3000, Bmw-s hasonló, lámpaváltás majd mindketten nagy rutinosan hangosan szépen lassan elindultunk. A kövi lámpánál röhögtünk egymásra, és pár szót beszéltünk, majd tipli tovább. A fiat innét kezdve valamiért már nem erőlködött, és szép lassan lemaradt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Értem én,csak te is tudod,hogy a bömbik hírhedten éhesek,szeretnek enni,másrészt van gyerekbetegségük azoknak is bőven. Mindegy,a lényeg,hogy végre olyat vegyél már,amiben a család kényelmesen elfér és végre nem adod el 1 év múlva. :huh: Olyanra még nincs pénzem! :lol: Amúgy meg ezt sem adom el.18.-án lesz 1 éve, hogy nálam van, és 600km múlva benne lesz 20e. km.Azé' az igenszép ám..... Én még mindig a zöldet siratom... B) Olykor én is, de azóta vagy meghaltam volna, vagy pedig v.mi durva gyorshajtási bírság részleteit nyögném.... ^_^ Thx a féktisztiítót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Olykor én is, de azóta vagy meghaltam volna, vagy pedig v.mi durva gyorshajtási bírság részleteit nyögném.... :lol: Mindkettő baromság,a stifttel is meglehet mindkettőt csinálni! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus9, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2009 Szelíd 2009 A rendezést állítsátok át "kép neve szerint a-z"-re mert én hiába állítom be nem marad úgy :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Mindkettő baromság,a stifttel is meglehet mindkettőt csinálni! :P Nah majd egyszer cserélünk egy hétre aztán megtudod milyen az, amikor v.mi murvára nem megy, hiába állsz 2lábbal a gázpedálon! :huh: :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Mélykék: 10db átvette Bazsi: 10db átvette fizetve Udi: 5db Tomi: 10db ami marad... Stefan 10db Warvolf: 4db átvette fizetve GsiCsabi: 4db átvette hening: 4 db (BW-n átveszem) átvette fizetve 550 Ft/db lett az ára. ide lehet utalni ha úgy jobb: 10918001-00000023-11870004 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Mélykék: 10db átvette Bazsi: 10db átvette fizetve Udi: 5db Tomi: 10db ami marad... Stefan 10db Warvolf: 4db átvette fizetve GsiCsabi: 4db átvette hening: 4 db (BW-n átveszem) átvette fizetve 550 Ft/db lett az ára. ide lehet utalni ha úgy jobb: 10918001-00000023-11870004 Elfelejtettem elkérni a pár dbomat.. na mindegy majd eccer... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Nah majd egyszer cserélünk egy hétre aztán megtudod milyen az, amikor v.mi murvára nem megy, hiába állsz 2lábbal a gázpedálon! :huh: :lol: ^_^ B) Képet el ne felejtsetek csinálni J0hnnyról a Suzukiban! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Mélykék: 10db átvette Bazsi: 10db átvette fizetve Udi: 5db Tomi: 10db ami marad... Stefan 10db Warvolf: 4db átvette fizetve GsiCsabi: 4db átvette hening: 4 db (BW-n átveszem) átvette fizetve 550 Ft/db lett az ára. ide lehet utalni ha úgy jobb: 10918001-00000023-11870004 vááá, Pista elhozhatta volna az enyémet is :huh: Ez amúgy milyen bank? OTP? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 vááá, Pista elhozhatta volna az enyémet is :huh: Ez amúgy milyen bank? OTP? HVB Unicredit Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Elfelejtettem elkérni a pár dbomat.. na mindegy majd eccer... tudtam, hogy valaki kért pár darabot de nem tudtam ki is az! Bocsi, majd megoldjuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Udinak van egy klubkártyája is nálam. Alkalomadtán átadom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Képet el ne felejtsetek csinálni J0hnnyról a Suzukiban! ^_^ Gyanítom, inkább felkötné magát mintsem, hogy beleüljön egy szutyukiba! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Gyanítom, inkább felkötné magát mintsem, hogy beleüljön egy szutyukiba! :huh: :lol: Téves. Vadkerten ült szusiban, csak nem készült róla kép. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Téves. Vadkerten ült szusiban, csak nem készült róla kép. :lol: A fene... ilyenről lemaradni... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Holnap hazafelé bemegyek a kártyáért és a féktisztítóért is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Holnap hazafelé bemegyek a kártyáért és a féktisztítóért is. majd hívj időben Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Téves. Vadkerten ült szusiban, csak nem készült róla kép. :huh: Beszélt róla anno.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Egy kis olvasni való: http://www.leanblog.hu/kesztler-robert/sze...vott-autok.html No comment: http://www.ujautokereso.hu/cikkek.php?cmd=...amp;cikkid=1574 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Egy kis olvasni való: http://www.leanblog.hu/kesztler-robert/sze...vott-autok.html No comment: http://www.ujautokereso.hu/cikkek.php?cmd=...amp;cikkid=1574 Az ilyen német közvélemény kutatók álltal készített, főleg német autókat favorizáló statisztikák számomra mindig öntömjénezésnek minősülnek.Egy biztos!Minél újabb, annál bonyolultabb, és annál nagyobb a meghibásodás lehetősége.Tök8, milyen márka. Amúgy a Suzukinál banális dolgok miatt is elrendeltek visszahívásokat anno. Ezt a képet nagyítsátok csak ki!Kicsit látszik ott a mókus ish..... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Ma Pegeout 307-et szereltem na azt nem nevezném autónak...régóta vacakolt de most sikerült neki hibakódot dobnia. Gyújtás kihagyásra panaszkodott de kiderült, hogy valójában nem kap elegendő benzint és azért torpan, fullad, leáll stb. a legnagyobb poén, hogy a benzinszűrők a tankban vannak AC-val és a jelszint jeladóval együtt lehet kiemelni. Cserélni nem lehet csak kimosni ami abból kijött...fekete trutyi azon én is meglepődtem. A motorhoz csak 1 benzincső megy nincs visszatérő ág és persze kézzel kellett légteleníteni. Kábelkötegek csak lazán vannak betekerve szig.szalaggal, védőcső nincs egyes helyeken valami hálós csőben vannak elvezetve. Nem is csodálom, hogy sokat visszahívtak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts