tomi023 Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Na vazze. Abban is?????? :lol: de má mikó :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 ....Ma visszaigazolt a würth, 550 Ft/db lett az ára.... wiwen ? :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Nálam meg a változatosság kedvéért a klíma kompresszorból folyik az olaj. Este kicseréltem az olajteknő tömítését, csavarok nagyon lazák voltak ezért tettem rá csavarrögzítőt is. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Na vazze. Abban is?????? ^_^ Ne tudd meg mit röhögtem mikor megláttam! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Ne tudd meg mit röhögtem mikor megláttam! :huh: :lol: Cseberből vederbe apukám. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Holnap 4-2-1.... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 UDI MESTER! Mi a helyzet a navival?? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Holnap 4-2-1.... :lol: :huh: + mínusz katalizátor? Vagy az eddig sem volt benne? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Cseberből vederbe apukám. :huh: Az a szép, hogy hiába volt full eltömődve, nem volt jelentősége.S, mivel vákumvezérlése volt, nem is dobott hibakódot.De sajnos v.mi még szop@ik! :lol: Majd kilegózom.Egyelőre nincs kedvem hozzá nyúlni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Az a szép, hogy hiába volt full eltömődve, nem volt jelentősége.S, mivel vákumvezérlése volt, nem is dobott hibakódot.De sajnos v.mi még szop@ik! :huh: Majd kilegózom.Egyelőre nincs kedvem hozzá nyúlni. "Ezt az autót nem kell szerelni,hibátlan,soha nem romlik el!" :lol: ^_^ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Na, ma megkaptam a csekket a közterületesektől... :lol: 06.15.-én, félig belógott az autóm, a vasútállomásnál lévő taxisok drosztjára, és a megállni tilos tábla az autó első ajtójánál volt... Szvl,még aznap bementem, de azt mondták meg kell várni a levelet, mert csak utánna lehet fellebbezni... na ma megérkezett, megbüntettek 10000-Ft-ra... hogy a jóédes........ B) Pedig nem akadályoztam a forgalmat, meg a köcsög taxisokat sem, kb. 10 percet voltam bent az állomáson... ^_^ Na mind1, most futhatok pár kört, hátha lejjebb tudom alkudni ezt az összeget... :lol: ESETLEG VALAKINEK ISMI OTT? :huh: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 "Ezt az autót nem kell szerelni,hibátlan,soha nem romlik el!" ^_^ B) :P Ettől ez még működik hibátlanul, nincs túlfogyija, nem indul nehezen.Szal..... Amúgy a 7végi szegedi túra dugózással együtt is 4.7L/100km volt.........elég szép teljesítmény szvsz.... :lol: Na, ma megkaptam a csekket a közterületesektől... :huh: 06.15.-én, félig belógott az autóm, a vasútállomásnál lévő taxisok drosztjára, és a megállni tilos tábla az autó első ajtójánál volt... A taxisok első dolga volt, hogy riasztották a közterületeseket.Hidd el.Nagyon rendes, jóravaló emberek azok.A közterületesekkel együtt, a parlagfűvadászokról nem is beszélve. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Ettől ez még működik hibátlanul, nincs túlfogyija, nem indul nehezen.Szal..... Amúgy a 7végi szegedi túra dugózással együtt is 4.7L/100km volt.........elég szép teljesítmény szvsz.... :huh: Ezt dezső is tudja és még kényelmes is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Ezt dezső is tudja és még kényelmes is! ^_^ Most autókról beszélgetünk, nem traktorokról! :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 A három henger sem áll olyan távol az erőgépektől..... B) :P :huh: :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 A három henger sem áll olyan távol az erőgépektől..... :D :D :huh: :lol: :lol: De legalább benzinnel megy, mint minden normális autó! ^_^ B) Amúgy mizu' veletek?Vágod már a centit? :P Apás lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Ez túl magas labda volt, nem bírtam kihagyni..... :lol: Szeptember végére várjuk a leányzót... :huh: Máté császáros volt, így ismét az lesz, ott pedig nincs helye "civilnek"... Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Jó kis hangverseny... A Tesla nem semmi, ez lesz a jövő? Gubacsi kolléga nézhet más meló után.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Most autókról beszélgetünk, nem traktorokról! ^_^ :huh: Tudod mit? Inkább kereggjen,de a picsám kényelmes ülésben terüljön szét! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Elektromos Corsa A....ez a jövő! :huh: :lol: 4-2-1 variálás túl bonyodalmas lett volna ezért új leömlőt csinálnak... a régi pedig eladó lesz. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Udi ! Op-Com telepítésben-programozásban tudnál -é segíteni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Paja! Tudok segíteni, este talizhatunk ha gondolod. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Vízműzök, de ha gondolod egy pizza melett megnézhetjük . Ha van kedve az itthon maradt kartársaknak szintén benézhetnek.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Részemről ok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Naná majd írjatok hol és mikor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts