Joee Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Ilyen sokat szereltek? Én tavasszal vettem egy flakonnal, de még majdnem tele van :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Ilyen sokat szereltek? Én tavasszal vettem egy flakonnal, de még majdnem tele van :lol: Borotválkozni is azzal szoktam ^_^ B) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Borotválkozni is azzal szoktam ^_^ B) :huh: Látod azt még nem próbáltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Mélykék: 10db Bazsi: 10db Udi: 5db Tomi: 10db Stefan 10db Warvolf: 4db GsiCsabi: 4db hening: 4 db (BW-n átveszem) Én most nem kérek, még van egy vésztartalék valahol. Turci akkor te most itthon vagy? Délután ráérsz holnap? Odaadnám a kártyádat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Mélykék: 10db Bazsi: 10db Udi: 5db Tomi: 10db Stefan 10db Warvolf: 4db GsiCsabi: 4db hening: 4 db (BW-n átveszem) Én most nem kérek, még van egy vésztartalék valahol. Turci akkor te most itthon vagy? Délután ráérsz holnap? Odaadnám a kártyádat. Merre leszel fél3 fele, mert akkor megkeresünk. Úgyis csavargunk olyan tájt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Merre leszel fél3 fele, mert akkor megkeresünk. Úgyis csavargunk olyan tájt. 15:00-ig a melóhelyen. Reni hogy van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 15:00-ig a melóhelyen. Reni hogy van? Akkor majd kiszaladunk a kártyáért, vidd már magaddal. Köszönöm kérdésed, orvosok szerint javult a szeme sokat. Látása nem lett jobb, de állítólag ez nagyon lassú folyamat. Tegnap kiengedték, 1-2 hétig szedni kell szteroidot meg egyéb gyógyszereket. 5-6 hét múlva valószínű, hogy megint be kell feküdnie 5 napra, infulziós kezelésekre. Nagy vonalakban ennyi. Jah és köszönjük Csabinak és Ancsinak a látogatást, jól esett Reninek!!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Hát ez jó hír (mármint, hogy kiengedték), akkor én már nem is megyek a kórházba, pedig terveztem, hogy meglátogatom. A kártya nálam bármikor jöhettek. Tomi, csütörtökön nem tudom mikor megyünk, mert 15:00-ra ki kell mennünk Heténybe temetésre. Faterom nagynénje halt meg a múlt pénteken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Szia Pisti! Nem tudom mikor fogok átjutni a kártyámért,de majd meg lesz. Nyaralásról van pár kép az iwiw-en :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Borotválkozni is azzal szoktam B) :P :huh: Fogkövet is leszedi! :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Szia Pisti! Nem tudom mikor fogok átjutni a kártyámért,de majd meg lesz. Nyaralásról van pár kép az iwiw-en :huh: Na akkor mindjárt ránézek. Gyertek BW-re, és megoldva a találka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Igen itthon vagyok!De ahogy elnézem Joeeval már lezsíroztatok mindent! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Ja Tomi a problémáknak lassan vége,meg sok mindent nem is kellett volna meg csinálni!Sötétítés tetőablak stb.Ezekkel lett sok rá költve! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Csabi! Mikor jössz az etanolért? 15:00 után otthon vagyok. Vagy hogy csináljuk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Johnny!Mikor szilikonnal kihúztad a szélvédődet aluról a gumit kiszedted,vagy arra húztad rá!Mert nekem a műanyag is mozog kicsit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Jíííháá! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Jíííháá! :lol: Asszem matekozhattak előtte rendesen.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Asszem matekozhattak előtte rendesen.... :huh: vagy elhasználtak pár helyi lakost :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 vagy elhasználtak pár helyi lakost :lol: Alternatív megoldásként nem rossz 5let! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 Mélykék: 10db Bazsi: 10db Udi: 5db Tomi: 10db Stefan 10db Warvolf: 4db GsiCsabi: 4db hening: 4 db (BW-n átveszem) Akkor ezt a mennyiséget megrendeltem. Ha megjön akkor a Blitzen mindenki meg tudja kapni. Ma visszaigazolt a würth, 550 Ft/db lett az ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 a würtös kapcsolattartóm: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 ... Akkor ezt a mennyiséget megrendeltem. Ha megjön akkor a Blitzen mindenki meg tudja kapni. Ma visszaigazolt a würth, 550 Ft/db lett az ára. Én nem leszek Blitzen, de pl. Pistának oda tudjátok adni vele szoktam Pöstön találkozni. Pénzt esetleg tudom utalni előre, ha elküldöd privibe a számlaszámot. a würtös kapcsolattartóm: http://kepfeltoltes.hu/090805/soli_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Mostmár tudom miért indult a lista :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 a würtös kapcsolattartóm: Rádi kollégát lecserélték? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus5, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2009 a würtös kapcsolattartóm: http://kepfeltoltes.hu/090805/soli_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Csak féktisztító? B) :lol: :lol: Ja igen!Kicsit eszeltem a stfitvel, keresve még mindig a magas lapjárat okát, és mit találtam?Na mit?AGR-t bakker! :D :D :D Már rutinból takarítottam! :D Lehet égi jel? :P :huh: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Csak féktisztító? B) :lol: :lol: Ja igen!Kicsit eszeltem a stfitvel, keresve még mindig a magas lapjárat okát, és mit találtam?Na mit?AGR-t bakker! :D :D Már rutinból takarítottam! :D Lehet égi jel? :P :huh: ^_^ Na vazze. Abban is?????? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts