tomi023 Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 arra gondoltam, fel kellene mérnünk, mennyi kell a Kecskeméti szekciónak. Ugyanis lehet bérelni akár 280 L-től mobil kutakat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Ma sikerült rossz helyen megállnom, és az elindulás utáni pillantokban kaptam egy jobb első defektet, ill. a jobb hátsó kerék oldalát is megvágta egy xarul levágott hirdetőtábla csöve.nemkicsit vagyok most mérges, de azt tudom, hogy nem akarok 20e.ft-ot kiadni 2db új gumiért, lévén nem tervezek olyan hosszútávra a Swifttel. Szóval van 2db eladó hibátlan 195/50-15-ös Barum Brawuris-om, ami 8000e.km-t futott.gyakorlatilag nincs megkopva. A felni itt nem lesz jó senkinek, mert Japán típusokra jó csak.4X114.3 ET38.Ez csak Japánra jó. Aztán előveszem a téli kerekeket, és szerválok rá 165/70-13-as gumákat. Beszámítás/csere érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 az kemény! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 besz@rsz milyen hangja van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 besz@rsz milyen hangja van :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 az kemény! Még most is szétsz@b az ideg.A télik meg rajta virítanak a gépen.Nyeszlett 155-ös gumik bakker.... :lol: :huh: ^_^ besz@rsz milyen hangja van B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Még most is szétsz@b az ideg.A télik meg rajta virítanak a gépen.Nyeszlett 155-ös gumik bakker.... :lol: :huh: ^_^ Hol a csában parkoltál? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Hol a csában parkoltál? :huh: Tesco felé autóker jobb oldalon lent, ahol nagyértékű verdák parkolnak főleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 :huh: :lol: ^_^ B) :P :lol: Akik rendesen mentek azokon volt téli gumi, a többi 4 évszakos volt szerintem + tapasztalatlan vezetők. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Elhoztam Hening HunFlexét holnap Bazsinál beszerelés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Ok, ha minden jól megy reggel 6 körül végzünk, viszont hulla fáradt leszek délután vagy kora este jobb lenne nekem. Próbálkozz felébreszteni mobilon.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Ok, ha minden jól megy reggel 6 körül végzünk, viszont hulla fáradt leszek délután vagy kora este jobb lenne nekem. Próbálkozz felébreszteni mobilon.... :huh: oké Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 ........ holnap Bazsinál beszerelés Kb, mikor? mert lehet én is kimennék, mert át kellene nézni az enyimet is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Kb, mikor? mert lehet én is kimennék, mert át kellene nézni az enyimet is :huh: valszeg ebéd után mert Udi még alszik, de majd kereslek ha megvan a tuti időpont. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 2-3 körül bazsinál Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 megvolt a szerelés. Csabinak leesett a ventije és nincs már kibakódja Mélykék megkapta a HunFlex-et beforrasztva (eddigre ébredt fel Udi) :huh: Lambda csere itt leverte a kezét mert nem várta meg a hosszabbító szárat. Sajnos az ablaktörlő motort nem sikerült életre kelteni. Nekem is bent az E85 tech Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 megvolt a szerelés. Csabinak leesett a ventije és nincs már kibakódja Mélykék megkapta a HunFlex-et beforrasztva (eddigre ébredt fel Udi) :huh: Lambda csere itt leverte a kezét mert nem várta meg a hosszabbító szárat. Sajnos az ablaktörlő motort nem sikerült életre kelteni. Nekem is bent az E85 tech De meglazul nemde ? :lol: ^_^ B) Köszi Bazsinak, Tominak és Udinak és Jánosnak a segítséget :D Csabinak meg próbáltam integetni, csak kicsit nagy volt a menetszél :P :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Csabinak meg próbáltam integetni, csak kicsit nagy volt a menetszél :huh: :lol: ^_^ Láttam, hogy próbáltál,de én is későn vettelek észre B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Láttam, hogy próbáltál,de én is későn vettelek észre :huh: Csabi én este megyek föl, van 90 liter kapacitásom. Valakinek még etanol Bp-ről? 198 Ft/l Érd AVIA. Beszéltem velük, van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Sziasztok! Gepárd sajnos nem az én autómmal mentem ki,így még nem tudtam meg nézni neked kinn a bontóba amit kértél!Most azzal megyek majd vissza és akkor amikor lesz időm ellépek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Köszi a számot Johnny,már csinálja a verdát a kisöreg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Köszi a számot Johnny,már csinálja a verdát a kisöreg! :huh: Jó kezekben van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Matrica fent, E85 az üza.tankban.Thx Csabi! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Matrica fent, E85 az üza.tankban.Thx Csabi! ^_^ szintén zenész :huh: Gepárddal voltunk Érden az AVIA kúton (a navi szerinti cím Kossuth u 73.) 198 Ftért hoztunk 130 litert :lol: kell egy IBC Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Matrica fent, E85 az üza.tankban.Thx Csabi! :huh: Nincs mit, én csak adtam a matrinyát, Tomi nyomtatta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts