J0hnny Elküldve Július26, 2009 Megoszt Elküldve Július26, 2009 Azt néztem,hogy az opel manual váltó olaja jó a difibe is...mer ha igen köv héten cserézzük. Tomi ha holnap megvan az eleje és mondtak áldás a hátuljára vidd el tibikéhez kukkantson rá a kipuffra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Azt néztem,hogy az opel manual váltó olaja jó a difibe is...mer ha igen köv héten cserézzük. Tomi ha holnap megvan az eleje és mondtak áldás a hátuljára vidd el tibikéhez kukkantson rá a kipuffra. eleje kész, hátul a két nagy szilentet kell cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Zli cuccával mi a helyzet ? Elhozta János ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Zli cuccával mi a helyzet ? Elhozta János ? Nálam van,kinek adjam oda és hol? Hagyjam megint a plaza parkolójában és ott felveheti Zoli! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Nálam van,kinek adjam oda és hol? Hagyjam megint a plaza parkolójában és ott felveheti Zoli! Szuper :) Ma beugrom érte, valamelyik napon úgyis némi segítségere lesz szüksége szállítási ügyben és akkor talizunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 :) ne idegejjé... :P De még tényleg nem beszélnek na! :lol: eleje kész, hátul a két nagy szilentet kell cserélni. Mennyire macerás?Könnyen szétborítható? :hiya: Amúgy tegnap ahogy néztem az Omit, kis híján szerelmes lettem.Olyan a segge a gépnek, mint egy jó nőnek! :D Kiba. formás! :D Így vagyok még az E34/E38 ill. régi A8 vonallal ish! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Íme egy PS-s Kombi Swift, a régi fajtából! :) Én javasoltam hozzá még nagyobb felniket! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Ma megyek az Opel Dunába, kiadják az összes doksit ami az autóhoz tartozik. Addig Gubacsi Tibi szögel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Íme egy PS-s Kombi Swift, a régi fajtából! :( Én javasoltam hozzá még nagyobb felniket! :P http://kepfeltoltes.hu/090727/swift_combi_...ltoltes.hu_.jpg Ez is Brazil piacra készült, mint a Corsa Caravan? :hiya: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Szervíz + számla :P Hol éltek ??????????????????????????????????????? :( :) :lol: :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Ez is Brazil piacra készült, mint a Corsa Caravan? :hiya: :) Nem.Ez az álomgyárban készült, Photoshop a neve.Rövidítve PS! :( :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Nem.Ez az álomgyárban készült, Photoshop a neve.Rövidítve PS! :) :hiya: :( Tudom :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Szervíz + számla :hiya: Hol éltek ??????????????????????????????????????? :( :) :D :lol: Ne magadból indulj ki kispajtás! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 na csávók! kipufogó sortömítés de inkább öntvény repedés, két hátsó dob csere és utána a helyére lehet húzni a kipufogót. a trafó szar, opelba nincs, kis és t nincs de rendelhető. 2-3 nap viszont próbára senki nem hozatja le. de nekem valami nem oké. a 4es henger gyertyapipája ki van repedve és fehér por körkörösen a fekete gumin a lyuk körül. tegnap előtt is láttam de nem tulajdonítottam neki túl nagy szerepet, és letöröltem. ma megint ott van. lehet a lyukon áthúz és testel a blokkon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 multik Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július27, 2009 Megoszt Elküldve Július27, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július28, 2009 Megoszt Elküldve Július28, 2009 na csávók! kipufogó sortömítés de inkább öntvény repedés, két hátsó dob csere és utána a helyére lehet húzni a kipufogót. a trafó szar, opelba nincs, kis és t nincs de rendelhető. 2-3 nap viszont próbára senki nem hozatja le. de nekem valami nem oké. a 4es henger gyertyapipája ki van repedve és fehér por körkörösen a fekete gumin a lyuk körül. tegnap előtt is láttam de nem tulajdonítottam neki túl nagy szerepet, és letöröltem. ma megint ott van. lehet a lyukon áthúz és testel a blokkon? Sok apró bosszantó hiba.Ez ilyen sajnos.Ha öntvényrepedt a dolog, a cserét ideiglenesen heggesztéssel ki lehet húzni, de max. 2-3e.km és újra kakukk lesz sajnos.A gyári pedig asszem v.mi 47e.?ft.Akkor már inkább egy 4-2-1, ha olcsóbb........Pl. Kiskunmajsán.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 MAJA-nak SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 Astrát esetleg v.ki? :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 Astrát esetleg v.ki? :) :( A lány megér egy 100ast (arabok többet is adnak majd érte :P ), de a mosolyért cserébe ingyen viszem az asztrát :hiya: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 A lány megér egy 100ast (arabok többet is adnak majd érte :) ), de a mosolyért cserébe ingyen viszem az asztrát :( :P :lol: Ennyijé' ajándék.... :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 Ennyijé' ajándék.... :) hja de volt a szöveges részben egy 350e .. áá az már sok... a csaj max 250et ér az araboknál... nem szőke.. akkor 500ért is adhatnám :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 Üdv emberek. Megjöttünk mi is a nyaralásból. Asszony szeme viszont nem lett sokkal jobb, ma be is mentünk egy kontrollra aztán bent is fogták. Jelenleg a szemészeten kapja a szteroidokat és remélem gyógyul. Még kérdéses, hogy mi okozta, valami góc. Holnap megyünk erre-arra góckutatásra. Szal.... jól telik a nyár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 Üdv emberek. Megjöttünk mi is a nyaralásból. Asszony szeme viszont nem lett sokkal jobb, ma be is mentünk egy kontrollra aztán bent is fogták. Jelenleg a szemészeten kapja a szteroidokat és remélem gyógyul. Még kérdéses, hogy mi okozta, valami góc. Holnap megyünk erre-arra góckutatásra. Szal.... jól telik a nyár. Mielőbbi jobbulást néki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 Mielőbbi jobbulást néki :) Köszi Amúgy a szombati buli után kb 1 napig azt hittem sosem fogok inni többet, de hétfőre meggyógyultam :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts