tomi023 Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Tomi mit csinálsz? ülök a széken de előtte behűtöm a szilenteket, az üdítőket, és intézem a meleg ebédet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Behűti a sört, hogy jóóómunkásemberekneszomjuhozzanak :) Az jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 pár kép: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 pár kép: Megcsináltad a kamionfényt, vagy magátol megjavult, esetleg az működött is, csak nem láttuk? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Azé' én is ültem ám benne! :) KÉP Inkább levettem linkre, mert kisit szééthúúzta az oldalt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Azé' én is ültem ám benne! :P Pesze... megvenni azt nem, de beleülni, villogni, az igen... :) :( :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Pesze... megvenni azt nem, de beleülni, villogni, az igen... :) :( :P Szokni a gondolatot! :hiya: 1X még nekem is lehet majd ilyenem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Szokni a gondolatot! :) 1X még nekem is lehet majd ilyenem! :( 3,2 automata, mi?... Háát ha kivárod türelemmel.... :P :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 3,2 automata, mi?... Háát ha kivárod türelemmel.... :) :( Amire én használnám......hátt nemkicsit leené a gatyámat.Zömében város+rövid távok.Annyit nem utazok hosszútávon, hogy megérje egy ilyen kategória.A 2.2 ebből a szempontból humánusabb, de EZ lenne az arany középút.Nyilván nem ennyiért.Körbenéztem a gépet, szép/jó/egyben van/ de max. ha 7k-t ér.De ugye minden relatív.De kb. ez az az árkategória, amiben jelen helyzetemben mozogni tudnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Amire én használnám......hátt nemkicsit leené a gatyámat.Zömében város+rövid távok.Annyit nem utazok hosszútávon, hogy megérje egy ilyen kategória.A 2.2 ebből a szempontból humánusabb, de EZ lenne az arany középút.Nyilván nem ennyiért.Körbenéztem a gépet, szép/jó/egyben van/ de max. ha 7k-t ér.De ugye minden relatív.De kb. ez az az árkategória, amiben jelen helyzetemben mozogni tudnék. Én nagyon nem vok dízelpárti, de a helyedben inkább vmi kímélt 2,5 TD / DTI ben gondolkodnék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Amire én használnám......hátt nemkicsit leené a gatyámat. Micsoda? Bp-n város 50-50 etanollal nem több 17-19 lityinél persze garázdálkodva olykor sokszor :( :P :hiya: hol drága az NEKED? :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Én nagyon nem vok dízelpárti, de a helyedben inkább vmi kímélt 2,5 TD / DTI ben gondolkodnék... Traktort nem veszek.Láttam, mit össze szívnak a srácok ezekkel a csodás szerkezetekkel, és hogy milyen olcsóságos hozzájuk bárminemű motoralkatrész. Micsoda? Bp-n város 50-50 etanollal nem több 17-19 lityinél persze garázdálkodva olykor sokszor :( :P :hiya: hol drága az NEKED? :) :D :D Tudom rossz összehasonlítási alap a jelenlegi lélekvesztőm, de negyed költségből, és harmadfogyasztással elpiriszkelek vele.9-10L még szűken.De Majd' 20L, már kicsitsenem.Majd ha vezérdandártábornoki beosztásba kerülök a cégnél.Egyelőre kisi az esély rá. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Majd ha vezérdandártábornoki beosztásba kerülök a cégnél.Egyelőre kisi az esély rá. :P Gondolom ismered a viccet: Mi akar lenni katona? - Tábornok, Őrmester úr! - Maga hülye? - Miért? Feltétel? :hiya: :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Megcsináltad a kamionfényt, vagy magátol megjavult, esetleg az működött is, csak nem láttuk? :) mind be volt kötve de csak rá voltak tekerve csokorkelóval a vezetékek egymásra. nem csoda, hogy nem ment. Mindet újrakábeleztem, átforrasztottam, vászonszalaggal gyárivá tettem a kötegeket. Az egyikben egy db led nem ment, azt cseréltem. A bal első néha csak fél fényerővel világít, azzal még futok egy kört. De van benne 2x470 Ohm 1x1N4001 és 3db led sorba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 mind be volt kötve de csak rá voltak tekerve csokorkelóval a vezetékek egymásra. Gratula a géphez! :( Használd egészséggel! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Gratula a géphez! :P Használd egészséggel! :) THX :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 ... Tudom rossz összehasonlítási alap a jelenlegi lélekvesztőm, de negyed költségből, és harmadfogyasztással elpiriszkelek vele.9-10L még szűken.De Majd' 20L, már kicsitsenem.Majd ha vezérdandártábornoki beosztásba kerülök a cégnél.Egyelőre kisi az esély rá. :) A Stiftit is használod etanollal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 mind be volt kötve de csak rá voltak tekerve csokorkelóval a vezetékek egymásra. nem csoda, hogy nem ment. Mindet újrakábeleztem, átforrasztottam, vászonszalaggal gyárivá tettem a kötegeket. Az egyikben egy db led nem ment, azt cseréltem. A bal első néha csak fél fényerővel világít, azzal még futok egy kört. De van benne 2x470 Ohm 1x1N4001 és 3db led sorba. Jóhír :lol: Én télre akartam megcsinálni.. mielőtt jött volna a testvére, de a testvére mindent elevett a kicsi elöl szal maradtak a használt ruhák :P :hiya: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 hát most elég sokba kerül nekem a felruházás :( de hát ez egy OMEGA :) Most megyek az alkatrészekért: Első-alsó lengőkar szilent Első lengőkar belső szilent Első stabilizátor kar Alsó talpas gömbfej mindenből kettőt veszek a szilenteket lefagyasztom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 A Stiftit is használod etanollal? Próbáltam, de macerákódott vele 50% felett.Így nem erőltettem.A fogyija így is alacsony.Spórol nekem gyárilag! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Próbáltam, de macerákódott vele 50% felett.Így nem erőltettem.A fogyija így is alacsony.Spórol nekem gyárilag! :( Átalakítás nélkül mindegyik maceráskodik 50% felett nem? De tényleg csak környezettudatosság miatt lenne érdemes foglalkozni vele, nem a spórolás miatt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Átalakítás nélkül mindegyik maceráskodik 50% felett nem? De tényleg csak környezettudatosság miatt lenne érdemes foglalkozni vele, nem a spórolás miatt :) Amiatt valóban érdemes lenne.De ennél a járgánynál kb. ennyi.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 hát most elég sokba kerül nekem a felruházás :lol: de hát ez egy OMEGA :P Most megyek az alkatrészekért: Első-alsó lengőkar szilent Első lengőkar belső szilent Első stabilizátor kar Alsó talpas gömbfej mindenből kettőt veszek a szilenteket lefagyasztom! Hát sajnálom, hogy így tönkretetted... :D :) :hiya: :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Van még hely, jöhet(tek)sz. Ok. THX. Akkor úgy néz ki, hogy megyünk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 Bakker... 2 napja nincs BIO a kecskeméti kúton... :( Mára ígérték, de még most sem volt...kénytelen voltam 95-öst tankolni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts