Kacsero Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Kérem a kecskeméti autókat szépen sorban felsorakozni a Jókai utcán, mert Blitz weekend-es matricát ragasztanánk a hátsó szélvédőkre. már ha engeditek :hiya: Köszi: Én és az Elnök :) mostantól folyamatosan lehet jönni! Megtörtént... :D Hugodék ma felragasztották... igaz, faterod mondta, hogy rakjam fel, mert ennyi idő alatt már megtanulhattam volna... :( :P de akkor minek tartunk? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Füri Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Kérem a kecskeméti autókat szépen sorban felsorakozni a Jókai utcán, mert Blitz weekend-es matricát ragasztanánk a hátsó szélvédőkre. már ha engeditek :( Köszi: Én és az Elnök :) mostantól folyamatosan lehet jönni! Meddig lehet ott találni?Mert én este 7ig melozok. vagy ha szombaton lemegyek felrakjuk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Megtörtént... :lol: Hugodék ma felragasztották... igaz, faterod mondta, hogy rakjam fel, mert ennyi idő alatt már megtanulhattam volna... :) :( de akkor minek tartunk? :hiya: Én elkövettem ezt a hibát, hogy elhoztam és mi raktuk fel. Hát lett amilyen lett. Elolvasni el lehet :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Lehet, hogy holnap én is beugrom. Viszont BW-re már Pályanapos matricával kéne menni!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Viszont BW-re már Pályanapos matricával kéne menni!!! Jó ötlet :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Jó ötlet :( :P húúúdejó5let dolgozhatok még többet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 húúúdejó5let dolgozhatok még többet :) Reklámoznunk kell időben. De, hogy neked is jó legyen, tehetsz mellé Sztár Reklámos matricát is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 húúúdejó5let dolgozhatok még többet :) ne sírjál már.... :( majd segítünk felragasztani... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Mithallottammá'!Azthallottam, hogy v.ki közülünk Omegás lett...... (nemén! :) ) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Na Emberek egy véleményt kérek : Egy új MOTE Logo! Az én szememben így nézne ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Na Emberek egy véleményt kérek : Egy új MOTE Logo! Az én szememben így nézne ki! Nekem nagyon tetszik! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Na Emberek egy véleményt kérek : http://xray78.extra.hu/MOTE_NEW.jpg Egy új MOTE Logo! Az én szememben így nézne ki! Szép! :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Mithallottammá'!Azthallottam, hogy v.ki közülünk Omegás lett...... (nemén! :( ) :P :hiya: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Celi Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Na Emberek egy véleményt kérek : http://xray78.extra.hu/MOTE_NEW.jpg Egy új MOTE Logo! Az én szememben így nézne ki! >Nekem bejön! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 :) Csak megerősíthetem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 :) A javítani való problémáktól eltekintve is faca gépet vettél.Jó volt vezetni! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 A javítani való problémáktól eltekintve is faca gépet vettél.Jó volt vezetni! :) Vazze a kuplungot én nem tudom elfelejteni. Kétszer be is nyomtam. :( De szép nagy kotla az biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Vazze a kuplungot én nem tudom elfelejteni. Kétszer be is nyomtam. :( De szép nagy kotla az biztos. Kiröhöghetsz, de Tomi indulás előtt mondta, hogy bal láb leszögeződik.Én a targoncás mindennapokra asszociálva, egész jól elboldogultam! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július19, 2009 Megoszt Elküldve Július19, 2009 Kiröhöghetsz, de Tomi indulás előtt mondta, hogy bal láb leszögeződik.Én a targoncás mindennapokra asszociálva, egész jól elboldogultam! :) Szombaton reggel megreszeljük az első futóművét,ha addigra a tulaj megveszi,amit mondtam neki.Na meg jelentős mennyiségű hideg üdítőt és kaját! :( Kemping széket otthon hagyja,bevásárol és kap olyan futóművet,hogy a Szigetiék is magukhoz nyúlnak! :P Amúgy Tomi,én sejtem mi adja azt a hülye hangot:Amikor odavágták az alját kapott a kardán is,szal vagy kardán kereszt vagy annak a csapágya lesz szerintem.Toyotából ismerős lehet a téma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 http://gallery.site.hu/d/9911502-2/Kep_128.jpg Exöszájszbúk! :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Debrecenbe lassan le kéne foglalni a szállást. Ha 4 ágyast veszünk alapul az jó? Írjunk listát? 1. Gepard 2. Tomi 3. 4. Ezzel mi a helyzet? Le lett foglalva, esetleg van még hely? Mondjuk ha nincs akkor marad a sátor :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 ma voltam eredetvizsgán, az ember el sem jött csak el kellett neki küldeni a képeket és küldte a papírt mindezt otthonról 20 ezerért nekem is keel egy ilyen biznisz. megnéztem az alkatrészeket, mindent megveszek a héten és jól behűtöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Ezzel mi a helyzet? Le lett foglalva, esetleg van még hely? Mondjuk ha nincs akkor marad a sátor :) Van még hely, jöhet(tek)sz. Tomi mit csinálsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Behűti a sört, hogy jóóómunkásemberekneszomjuhozzanak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts