mélykék76 Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 ....Szóval, aki jönni akar, 07.30-kor az autópályánál, az 54-es (halasi úti) kihajtónál a szeged felé vezető oldalon MOL úton tali! :).... Komolyan fél nyolckor képesek vagytok ott talizni ? :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Komolyan fél nyolckor képesek vagytok ott talizni ? :( :P Nem akarok egyedül menni, mivel innen nem jön senki, így csatlakozok a pesti corsás konvojhoz... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Nem akarok egyedül menni, mivel innen nem jön senki, így csatlakozok a pesti corsás konvojhoz... :) Tényleg elég korán indulnak... :( Gondoltam is rá, hogy inkább majd utolérem őket valahol a pályán :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Komolyan fél nyolckor képesek vagytok ott talizni ? :) :( én nem szerintem 9 előtt nem megyek, 40 perc alatt ott vagyok, de a verébdeszkát is festenem kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Szívesen mentem volna, de nincs autóm (klíma beépítés) és dolgoznom is kell holnap reggel 7 órától a KMK-ban. :) Ma esti talit is kihagyom emiatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Mi is menni akartunk , de hát pont holnap vonul ide a család Békéscsabáról Mamát látogatni. Illendőség kedvéért ki kell menjek értük a vonatállomásra, ebédet adni stb, Muszáj volt bevállalnom, mert ha most nem akkor jövőhétvégén kellett volna velük foglalkoznom. Inkább a mostanit választottam, Szelíd csak fontosabb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július12, 2009 Megoszt Elküldve Július12, 2009 Csabi! A képeidet, meg esetleg a konvojozós videót, amit telóval csináltál megosztod majd velünk? Vagy nekem át tudnád küldeni? Én nem sok képet csináltam és ami bosszantó, hogy a videó xar lett, nem jó semmire az a kamera :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 http://kepfeltoltes.hu/090712/P7050004_www...ltoltes.hu_.jpg Csabi! A képeidet, meg esetleg a konvojozós videót, amit telóval csináltál megosztod majd velünk? Vagy nekem át tudnád küldeni? Én nem sok képet csináltam és ami bosszantó, hogy a videó xar lett, nem jó semmire az a kamera :) Stefan, ahhoz képest, hogy kifejezetten kértelek, hogy offolj helyettem is, nem sok, mit összehoztál :P Szia Csabi! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Kérem a kecskeméti autókat szépen sorban felsorakozni a Jókai utcán, mert Blitz weekend-es matricát ragasztanánk a hátsó szélvédőkre. már ha engeditek :( Köszi: Én és az Elnök :) mostantól folyamatosan lehet jönni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Kérem a kecskeméti autókat szépen sorban felsorakozni a Jókai utcán, mert Blitz weekend-es matricát ragasztanánk a hátsó szélvédőkre. már ha engeditek :P Köszi: Én és az Elnök :) mostantól folyamatosan lehet jönni! Nem klubtagoknak mennyi? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Stefan, ahhoz képest, hogy kifejezetten kértelek, hogy offolj helyettem is, nem sok, mit összehoztál :( Szia Csabi! :) Majd bepótoljuk :hiya: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Nem klubtagoknak mennyi? :) te megkapod fű alatt ma este :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Celi Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 te megkapod fű alatt ma este :) >Hali! A nem Kecskemétiek is kapnak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 >Hali! A nem Kecskemétiek is kapnak? persze! el is várjuk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Csabi! A képeidet, meg esetleg a konvojozós videót, amit telóval csináltál megosztod majd velünk? Vagy nekem át tudnád küldeni? Én nem sok képet csináltam és ami bosszantó, hogy a videó xar lett, nem jó semmire az a kamera :( Képek hamarosan fent lesznek, feltöltése folyamatban :hiya: Videót, majd átküldöm, mert nem tudom feltenni.. :) Addig is 1-2 jó kép.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 ... http://gallery.site.hu/d/9813962-1/Kep_049.jpg http://gallery.site.hu/d/9814055-1/Kep_050.jpg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Hát ez no comment! :) Csak egy corsás ilyen hülye! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Hát ez no comment! :) Csak egy corsás ilyen hülye! :( Mondjuk az én ötletem volt, hogy üljön fel rá, de nem kellett nagyon bíztatni... :P Akit érdekel feltettem a többi képet is, az autóstalis topikba... :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlinetta Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Sok Boldog névnapot.... :) Apropó mostanában elvagy tünve!? Köszönöm Xray! :P Igen,háziasszony vagyok és kevés az időm. Bocsi,hogy csak most írok,de pénteken jöttünk haza Horvátországból. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Köszönöm Xray! :( Igen,háziasszony vagyok és kevés az időm. Bocsi,hogy csak most írok,de pénteken jöttünk haza Horvátországból. :) De jó neked, én most megyek az erőműbe.... idén csak a BW-lessz a nyaralás! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 Na megjöttem. Én nagyon sajnálom, hogy nem tudtam Szegedre menni (a fiamat is vinni szerettem volna), de sajnos így jött ki. A betonozás csak egy volt az okok közül. Két talicska beton között mindig pihentem egy kicsit, mert a gyomrom még elég zilált volt. Vasárnapra már egész rendbe jöttem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július13, 2009 Megoszt Elküldve Július13, 2009 ...Csak egy corsás ilyen hülye! :) Mondjuk az én ötletem volt, hogy üljön fel rá... Tehát szesztesómnak akkor is igaza van! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Na, megyek lassan alukálni, mert nemsokára feljön a nap :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Ma voltam Tormásinál és Bazsi feltöltötte a klímát....működik rendesen csak a nagy nyomáskapcsolója rossz 20 bar-nál nem indítja el a ventit. Mivel egy nagy Astra G ventilátorom van ez nem probléma, klíma kapcsoláskor egy relével elindítom a ventit és mehet nyugodtan padlógázzal amíg a klíma működik. Végre pakolhatom vissza a műszerfalat... :( Klímát beépíteni extra nagy sz@pás és hatalmas türelmet és kitartást igényel. :P Köszönöm Kiskaszának, Bazsinak, Losinak a segítséget!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts