Kacsero Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Szegedre (Sziksós fürdő) jön valaki a hétvégén? SZERINTED???? :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Srácok, gondban vagyok. Szombaton nem biztos, hogy tudok menni, mert betonozni kellene a garázs aljzatát. Megoldás lehet, ha 1-2 ember eljönne vasárnap segíteni. Lesz szarvaspöri, sör ilyenek. <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 a toyota kint a szervizben 4db porlasztócsúcs kicserélve, de a motorvezérlő egység is beszart, így kaptam egy csere hiace-t. talán péntekre meglesz a sajátom. a porlasztó 160.000 Ft/db és ugye kell 4 a vezérlő majd 400.000 Ft egy éves a vas és elment mind a 23.000 km-t már a toyota sem a régi :) :) Nem garanciás? vagy ez nem tartozik már abba? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 <_< :) :) Nem röhög, de vagy most hétvégén csinálom meg, vagy az utána levőn, de akkor meg Szelid. Nagyon húzni pedig már nem szeretném a dolgot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Srácok, gondban vagyok. Szombaton nem biztos, hogy tudok menni, mert betonozni kellene a garázs aljzatát. Megoldás lehet, ha 1-2 ember eljönne vasárnap segíteni. Lesz szarvaspöri, sör ilyenek. nekem jó a vasárnap! de aztán majd átjössz festeni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Srácok, gondban vagyok. Szombaton nem biztos, hogy tudok menni, mert betonozni kellene a garázs aljzatát. Megoldás lehet, ha 1-2 ember eljönne vasárnap segíteni. Lesz szarvaspöri, sör ilyenek. Lehet nekünk sem okés a dolog, mert tegnap Nagymamámat behozta a mentő. Otthon elesett, ennek következtében napozott ott pár órát így leégett, eltört a válla amit műteni kell, egyenlőre nem zárható ki az agyvérzés sem. Szóval még nem tudom mi lesz hétvégéig. Majd még jelentkezem addig <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 SZERINTED???? :) :) Jó, csak gondoltam, hátha valaki csak ezt off... olvassa :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Hát ez szomorú.... <_< mi több szégyen ! A TOYOTA SZÉGYENE !!!!! Lehet, hogy harakiri is volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 ... Szóval még nem tudom mi lesz hétvégéig. Majd még jelentkezem addig :) <_< Jobbulást! Remélem azért be tudtok majd nézni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Jó, csak gondoltam, hátha valaki csak ezt off... olvassa :) <_< Hány fogad van OFF -MEN! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 nekem jó a vasárnap! de aztán majd átjössz festeni <_< Rendben. Mondjuk utálok festeni, de cserébe elvállalom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 <_< Jobbulást! Remélem azért be tudtok majd nézni! Köszi! Szeretnénk menni, de úgyfest szombaton érkeznek vonattal vidéki rokonok, aztán menni kell cipelni őket, meg bevinni látogatni :) Azért még próbálom másra hárítani eme nemes feladatot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Jó lenne, ha tudnátok jönni, (Gepárd & Joee) mert akkor idén megint egyedül kell képviselnem a kecskeméti társulatot... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Jó lenne, ha tudnátok jönni, (Gepárd & Joee) mert akkor idén megint egyedül kell képviselnem a kecskeméti társulatot... <_< Teljesen igazad van, én részemről nagyon szeretnék menni. Azért lett szelid egy héttel későbbre rakva, hogy a két találkozó ne üsse egymást. De a garázs alját be kell fejeznem mielőbb. Később meg nem tudom, hogy lesz ráérő idő. Segítségem most van, ha pedig csúszik akkor simán 2-3 hetet tolódik az egész, és a fene tudja, mikor lesz kész teljesen. A betonra pedig tudjátok, hogy amíg meg nem köt, nem igazán illik kocsival rámenni. Aknát egyelőre nem is csinálunk, csak kihagyjuk a helyét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Ma délelött, dudáltam J0hhnynak a Hungárián... :) kicsi az a város, ha ott is kecskeméti opelossal futok össze <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Teljesen igazad van, én részemről nagyon szeretnék menni. Azért lett szelid egy héttel későbbre rakva, hogy a két találkozó ne üsse egymást. De a garázs alját be kell fejeznem mielőbb. Később meg nem tudom, hogy lesz ráérő idő. Segítségem most van, ha pedig csúszik akkor simán 2-3 hetet tolódik az egész, és a fene tudja, mikor lesz kész teljesen. A betonra pedig tudjátok, hogy amíg meg nem köt, nem igazán illik kocsival rámenni. Aknát egyelőre nem is csinálunk, csak kihagyjuk a helyét. Most 7végére nem jó időzítés a betonozás, mert szétmossa az eső... nameg ki akar esőben betonozni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Most 7végére nem jó időzítés a betonozás, mert szétmossa az eső... nameg ki akar esőben betonozni :) Ha esni fog akkor Szeged! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 holnap 13-re jönnek a klímaszerelők beszerelik a klímát így már jobb lesz :) aztán meg ha esne az eső? a verébdeszka nem ázik, fölötte van a cserép <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 színesfilm http://www.youtube.com/user/homeproject Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 Gepárd http://data.hu/get/1548531/nehez_a_szivem.mp3.html Kedvenc mai zenekarom fel is dolgozta: Senki nem tudta mi ez,én meg ott örjöngtem egymagam! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július8, 2009 Megoszt Elküldve Július8, 2009 holnap 13-re jönnek a klímaszerelők beszerelik a klímát így már jobb lesz :( aztán meg ha esne az eső? a verébdeszka nem ázik, fölötte van a cserép :) 2.2 v. 3.2? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Gepárd Kedvenc mai zenekarom fel is dolgozta: Jó is ez. Vasárnap fánk is lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július9, 2009 Megoszt Elküldve Július9, 2009 Debrecenbe lassan le kéne foglalni a szállást. Ha 4 ágyast veszünk alapul az jó? Írjunk listát? 1. Gepard 2. 3. 4. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 Debrecenbe lassan le kéne foglalni a szállást. Ha 4 ágyast veszünk alapul az jó? Írjunk listát? 1. Gepard 2. Tomi 3. 4. mi lesz a betonozással ki jön még vasárnap? és akkor most ki jön szegedre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július10, 2009 Megoszt Elküldve Július10, 2009 és akkor most ki jön szegedre? Én biztos megyek, mert ez volt megbeszélve, ... :( Azért, még jó, hogy a tavalyi tali után arról volt szó, hogy idén több autóval képviseljük, mind a MOTE-t, mind a kecskeméti szekciót... sajnálom, hogy ez megint nem sikerül, és asszem 1 kisebb klubban, mint a corsa klub nagyobb az összetartás... uff... Szóval, aki jönni akar, 07.30-kor az autópályánál, az 54-es (halasi úti) kihajtónál a szeged felé vezető oldalon MOL úton tali! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts