Xray Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Oké megvan , nekem eszembe sem jutott hogy ilyen gondok vannak.... mindegy megoldom,,, ha meg nem bírok vele..szólok a megadott kontaktra hogy kell másik logo! UI: És így okés Tomi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Egyeztettem a hugiddal , azt mondta rendben van <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Húzóggyámá le kötsög! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 :) :) :lol: Tartottam egy kis pihit Fx klímaszerelés közben, teljesen kimerültem de ez a kép feldobott. <_< Mechanikus részekkel kész vagyok, most már csak kábelkötegeket kell gyártani és bekötni. Életemben nem szívtam ennyit, sajnos közben kiderült, hogy a padlólemez is ki van rohadva több helyen hamarosan vihetem Ferihez karosszéria javításra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Én ma kint voltam délután a tecsóban.Jöttünk vissza hugival,erre az aluljáró előtt egy 525 bömbi megtalált 4 kisebbségivel. Kiakartak villogni a belsőből,mert ők a szakadt verdával menni akarnak egyet keresztbe.60-nal mentem nem volt nekik elég. Megálltunk az aluljáró előtt,figyeltem a tükörben,mutogattak és ugattak.Lassan nyugisan befordultam az aluljáró felé balra,persze azonnal keresztbe vágta a bömbit.Na akkor durrant el az agyam,bevillant a balesetem.Vártam,majdnem letolt már.Aztán hallottam,hogy felbőg a bömbi és a Lidl-nél kivágott mögülem.Fülig ért a szájuk a kis köcsögöknek,amíg vissza nem vágtam 4-ből 2-be a Morzsát és elkezdtem tolni és átüvöltöttem nekik,hogy nudlik vagytok és leléptem. <_< Aztán a körforgó után a dutépnél leléptek,ott már nem toltam,mert tudtam,hogy kint vannak a zsaruk,mivel 20perce arról jöttem.Őket ki is vették,amikor elmentem mellettük,csak egyet dudáltam nekik és intettem,nem voltak boldogok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Régi képek közt kerestem valamit és mit találtam: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Nagyon lazaaaaaa <_< :) :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turci Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Én tegnap hoztam el a német góré autóját,egy Fabiát!Ezzel nem is lenne gond!Hátul a vízmű úton az A6-os próbálkozott!Csak ebbe a kis járgányba egy 1.9-es tdi motor köhög ami 110 Le.Kicsit kellemetlen lehet amikor a kicsi le aláz!És a nagyból csak a másik seggét lehet látni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Én ma kint voltam délután a tecsóban... Csak azért a kissebségiekkel vigyázni kell, mert elég genyák és megjegyzik az arcodat aztán nehogy gond legyen később <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Csak azért a kissebségiekkel vigyázni kell, mert elég genyák és megjegyzik az arcodat aztán nehogy gond legyen később <_< Itt laknak a műkertben,nem téma.Tegnap itt jaszkariztak a bömbivel,gondoltam lemegyek és tolunk még egyet,csak hogy érezzék a törődést. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Itt laknak a műkertben,nem téma.Tegnap itt jaszkariztak a bömbivel,gondoltam lemegyek és tolunk még egyet,csak hogy érezzék a törődést. <_< Nálunk nincs gond a tesókkal, amikor az eon-nál dolgoztam legalább 28* kikapcsoltam náluk a vellanyt :) :) Azzal belettek nevelve.... :lol: De zömébe itt már rájöttek hogy melóval jobban lehet élni! Meg nem egy kötöszködős társulat ez hála! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 Nálunk nincs gond a tesókkal, amikor az eon-nál dolgoztam legalább 28* kikapcsoltam náluk a vellanyt <_< :) Azzal belettek nevelve.... Aaaaaa tesó,az a Laci gyerek tud valamit,olyan nagy maffia,hogy még a vellanyt is kitudja kapcsoltatni dika! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Celi Elküldve Július5, 2009 Megoszt Elküldve Július5, 2009 (roma) bemegy a polgármesterhez és azt mondja,hogy ő dolgozni szeretne!Mire a polgármester..szerencséd van pont van üresedés, 500 ezres havi fizetés,bombázó szőke titkárnő,és egy hivatali fullos bmw sofőrrel! Mire a roma Te viccelsz? Mire a polgármestr-Te kezdted! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Régi képek közt kerestem valamit és mit találtam: http://img63.imageshack.us/img63/9910/img02942kn.jpg <_< Ez a 3. soltvadkerti tali után volt. A kezem elnézve (gipsz) ekkor fogant a lányom. :) Nomeg az első tárcsa ekkor lett kicserélve nagyobbra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Szegedre (Sziksós fürdő) jön valaki a hétvégén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Szegedre (Sziksós fürdő) jön valaki a hétvégén? khm khm... <_< végre odaadhatom a pofont, már nagyon régóta tartogatom :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 khm khm... <_< végre odaadhatom a pofont, már nagyon régóta tartogatom :) :) Lejátszhatjuk :lol: :lol: Ha jól viselkedsz, akkor viszont felpróbálhatod a Surdás kalapomat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Lejátszhatjuk :lol: :) Ha jól viselkedsz, akkor viszont felpróbálhatod a Surdás kalapomat :) Azt hittem, kifordíthatom a biztonsági öveket, és hátamra kaphatom a meccsbokszodat <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Azt hittem, kifordíthatom a biztonsági öveket, és hátamra kaphatom a meccsbokszodat <_< Rosszul hitted :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 a toyota kint a szervizben 4db porlasztócsúcs kicserélve, de a motorvezérlő egység is beszart, így kaptam egy csere hiace-t. talán péntekre meglesz a sajátom. a porlasztó 160.000 Ft/db és ugye kell 4 a vezérlő majd 400.000 Ft egy éves a vas és elment mind a 23.000 km-t már a toyota sem a régi <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 ... már a toyota sem a régi <_< :) Akkor az a lerobbant autós csaj mégis igazi a reklámban?! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Akkor az a lerobbant autós csaj mégis igazi a reklámban?! <_< Olyan kocsi nincs amelyik nem romlik el. Csak kérdés mikor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 a toyota kint a szervizben 4db porlasztócsúcs kicserélve, de a motorvezérlő egység is beszart, így kaptam egy csere hiace-t. talán péntekre meglesz a sajátom. a porlasztó 160.000 Ft/db és ugye kell 4 a vezérlő majd 400.000 Ft egy éves a vas és elment mind a 23.000 km-t már a toyota sem a régi :) :) Hát ez szomorú.... <_< mi több szégyen ! A TOYOTA SZÉGYENE !!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 Srácok, gondban vagyok. Szombaton nem biztos, hogy tudok menni, mert betonozni kellene a garázs aljzatát. Megoldás lehet, ha 1-2 ember eljönne vasárnap segíteni. Lesz szarvaspöri, sör ilyenek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július6, 2009 Megoszt Elküldve Július6, 2009 már a toyota sem a régi :) :lol: Nem a régiséggel van a gond, hanem a D-4D rendszerrel.Más is panaszkodott ilyesmire, aminek az oka a gatya üzemanyag.Tök8, hol tankolod. más: Volt nálam Udi, és elvitte a Kiskaszától beszerzett cuccokat.Hátt, elég kísérteties volt a gépe így műszerfal nélkül! <_< :) :lol: De ment! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts